- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 35
Anlamanız için illa uzun uzun yazmama gerek olduğunu bilseydim yazardım
Peki peki öyle olsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamanız için illa uzun uzun yazmama gerek olduğunu bilseydim yazardım
O benı anlatmış zaten gayet inandırıcı bir mesaj attımNişanlısına sadece olanı mı anlattınız yoksa mesajlaşmalarınızı, arama kaydını, beraber fotolarınızı falan yolladınız mi? Diğer türlü neden inansın ki fake hesaptan atılan mesaja. Bir acaba olur ama adam ikna eder kolayca
Nişandan önce yalan yanlış eklemeden düzgün bir şekilde söylemeliydi. Evlendiğinde daha çok üzüleceğini bildiği için özellikle beklemiş. Hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı kıza çok üzüldüm benKatılıyorum adam benim gözümde asıl şerefsiz olan. Konu sahibinin de iyi yaptığını düşünüyorum kız öğrendi en azından adamın ne mal olduğunu keşke kanıtta sunsaydı.
Bu mesajınıza istinaden yazmıştım çiçeği burnunda gelini üzdün demişsiniz. Sanki kız aldatıldığını öğrenmese daha iyi olacak gibi yazmışsınız
Belkı bebde onun opmesınden mutluluk duyuyorumNe işinize geldi? merak etti
Nişandan önce yalan yanlış eklemeden düzgün bir şekilde söylemeliydi. Evlendiğinde daha çok üzüleceğini bildiği için özellikle beklemiş. Hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı kıza çok üzüldüm ben
O benı anlatmış zaten gayet inandırıcı bir mesaj attım
Yemın ederım kızla sorunum yokKonu sahibi evlenmeden önce kızı bulamadım demiş eğer böyle bi plan yaptıysa çok kötü
Evet kıza üzüldüm ben keşke önce olsaydı ama Kız her türlü şanslı zararından neresinden dönerse kardır öyle bakmak lazım
Yemın ederım kızla sorunum yok
Belkı bebde onun opmesınden mutluluk duyuyorum
Peki kadın ne tepki verdi?Yemın ederım kızla sorunum yok
Konu sahibinin her yazdığı şeyde art niyeti belli oluyor. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelimKonu sahibi evlenmeden önce kızı bulamadım demiş eğer böyle bi plan yaptıysa çok kötü
Evet kıza üzüldüm ben keşke önce olsaydı ama Kız her türlü şanslı zararın neresinden dönerse kardır öyle bakmak lazım
Kayıtlarım var zaten ama anlatamıyomkı kızlar masallah demedıgınız şey kalmdı anlatamıorumkıKeşke kanıtta sunsaydınız da kurtulsaydı bu şerefsizden
Şimdi bir başkasını öpüyor, sen de dış kapının dış mandalısın. Ee herkes hakettiğini yaşıyor. Bu arada adam da ayrı bir karaktersiz onu savunmuyorumBelkı bebde onun opmesınden mutluluk duyuyorum
Konu sahibinin her yazdığı şeyde art niyeti belli oluyor. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim
Kayıtlarım var zaten ama anlatamıyomkı kızlar masallah demedıgınız şey kalmdı anlatamıorumkı
Gönderdım benden 20 bin tl almıştı.kanıtları da gönderdinizmii?Mesaj fotoğraf? Ben kötü birşey söylemedim size
Gönderdım benden 20 bin tl almıştı.
20bin lirayı geri aldınız mıGönderdım benden 20 bin tl almıştı.