İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Nişanlısına sadece olanı mı anlattınız yoksa mesajlaşmalarınızı, arama kaydını, beraber fotolarınızı falan yolladınız mi? Diğer türlü neden inansın ki fake hesaptan atılan mesaja. Bir acaba olur ama adam ikna eder kolayca
O benı anlatmış zaten gayet inandırıcı bir mesaj attım

Katılıyorum adam benim gözümde asıl şerefsiz olan. Konu sahibinin de iyi yaptığını düşünüyorum kız öğrendi en azından adamın ne mal olduğunu keşke kanıtta sunsaydı.

Bu mesajınıza istinaden yazmıştım çiçeği burnunda gelini üzdün demişsiniz. Sanki kız aldatıldığını öğrenmese daha iyi olacak gibi yazmışsınız
Nişandan önce yalan yanlış eklemeden düzgün bir şekilde söylemeliydi. Evlendiğinde daha çok üzüleceğini bildiği için özellikle beklemiş. Hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı kıza çok üzüldüm ben

Nişandan önce yalan yanlış eklemeden düzgün bir şekilde söylemeliydi. Evlendiğinde daha çok üzüleceğini bildiği için özellikle beklemiş. Hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı kıza çok üzüldüm ben

Konu sahibi evlenmeden önce kızı bulamadım demiş eğer böyle bi plan yaptıysa çok kötü :KK43:
Evet kıza üzüldüm ben keşke önce olsaydı ama Kız her türlü şanslı zararın neresinden dönerse kardır öyle bakmak lazım

Konu sahibi evlenmeden önce kızı bulamadım demiş eğer böyle bi plan yaptıysa çok kötü :KK43:
Evet kıza üzüldüm ben keşke önce olsaydı ama Kız her türlü şanslı zararından neresinden dönerse kardır öyle bakmak lazım
Yemın ederım kızla sorunum yok

Evet kıza üzüldüm ben keşke önce olsaydı ama Kız her türlü şanslı zararın neresinden dönerse kardır öyle bakmak lazım
Konu sahibinin her yazdığı şeyde art niyeti belli oluyor. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim

Resımler hadi gecmısten ama para cok yakın zaman bence babadı evlencen dedı buda yok dıyınce parayı kesti

Back