Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nişanlı adama asılmadım.Nişanlanmadan 3 gun once benımle görüşüoduBi insan kendini küçük düşürmemeli.. Siz onların gözünde çok farklı bi pozisyona soktunuz kendinizi.. Evet nişanlısının bunu bilmeye hakkı var böyle rezil bi adamla ömür geçirmesin bari.. Ama bunu bu şekilde değilde hemcinsine yapılan haksızlığı hazmedemeyen bi kadın olarak yapsaydınız.. Ama sizİ kandırmış değil bile bile nişanlı bi adama asılıp ortalığı karıştıran sizsiniz..
Vay öldürücü darbe. Kadın biraz kişilikliyse bi daha yüzüne bakmaz herifinBenim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Ee ne olmuş yani, fake hesaptan atılmış msj diğeri tanıyıp güvendiği nişanlısı. Delil sunsaydınız olurdu da bu şartlarda size inanacağını hiç sanmam, bi nişanlısının davranışlarını izler falan bir açık da görmeyeceği için mutlu Mesut devam ederBenim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Bir de farketmeyen kör oluyormuş. Yok daha neler. Erkekleri sanki hiç tanımıyoruz.Ay burdaki tipleri bilmez misiniz. Erkek her şeyi yapsın ama gizlensin isterler. Kendileri kadın, kafaları erkek.
Bu hikayedeki sinek sizsinizSanmam ben sadece sinek küçük mide bulandırır dedim.Tabi musmusu susar hep
Yazık...Benim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Ben yıllarca koşmadım.Kendımı anlatamadımSen biliyordun ozaman nişanlanmadan söyleseydin benimle görüşüyor diye nişan olunca ortalığı niye karıştırdın
Sanki seninle zorla görüştü sana bişy vaad ettide yada seni kandırdı sadece sen varsın diye kocasının ne halt oldunu bilecekmiş
Kendini de söyleseydin bende yıllaca peşinden koştum yapmadığım kalmadı diye
Benim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Bence içinde hep bi acaba kalır.Ee ne olmuş yani, fake hesaptan atılmış msj diğeri tanıyıp güvendiği nişanlısı. Delil sunsaydınız olurdu da bu şartlarda size inanacağını hiç sanmam, bi nişanlısının davranışlarını izler falan bir açık da görmeyeceği için mutlu Mesut devam eder
Eski sevgilisi kadın bu adami hic unutmamış evlenmiş ayrılmış yine görüşmüş.
Adam nisanlanmadan 3 gun once bu kadınla görüşüp opusmus. Sonra 3 gün geçince nisanlanmis babasının arkadaşının kızıyla. Guc birleşimi bir evlilik diye düşünüyor konu sahibi.
Açıklama ücreti isterim![]()
Bence de.Bence içinde hep bi acaba kalır.
Bu durumda fake hesaba ulaşmaya çalışır, ulaşıp öğrenebilirse tamam da ulaşılmazsa nişanlısına inanır. Adamda der takıntılı biri atmış msj doğru olsa kanıt sunardı, gördün mü kanıt yok bir şey yok, huzurumuzu bozmayalım.o da şimdiye kadar adamın ters bir olayını görmemiş, zaten aile dostlarının oğlu unutur gider, konu sahibi madem gözünü kararttı bir kaç delil sunmalıydı işte o zaman adamdan intikamını alır nişanlıyı da kurtarırdı.Bence içinde hep bi acaba kalır.
Koynunuza girdimiki oyle dedinizBenim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Koynunuza girdimiki oyle dedinizadam hatali onu savunmuyorum ama olan diger kiza oldu
Ama canım onlarda ne var bunda deyip ilerliyor bakmaBence olan diğer kıza oldu değil kızın hayrına oldu aldatıldığını bilmek herkesin hakkıdır