İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Aa adam evli mi?
Nişanlısına attım yazmıştı sanırım
Ben nişanlı sanıyordum
Zaten bi kadın kanıt görmek ister böyle şeyler için
Yoksa kocasına inanmak durumunda kalır mecburen
Yanlış anlamadıysam yeni evlenmiş adam.

Tuhaf konunuzu biliyorum. Seneler önce ayrildiginiz adamla, bir evlilik yapıp ayrıldıktan sonra tekrar görüşmeye baslamistiniz ama adam size unut vermiyordu. Aranızdaki yakınlık ayda yılda bir opusmekten ibaretti. İlişkinin tuhafligi da burada başlıyor zaten. Neden sadece öpüşmek? Senelerce sadece öpüşen ve cogunlukla kayıplara karışan, size hiçbir ümit vermeyen bir adamla ilişki...

Nisanindan 3 gün önce sizinle buluşması çok büyük yanlış. Ama sizin ailesini arayıp durumdan haberdar etmenizde yanlış bence çünkü adam ben ona ümit vermedim, yakama yapıştı zaten boşanmış vs diyerek kendini aklayacak ve rezil olan siz olacaksınız.

Hirsiniza yenik düşüp, benle olmuyorsa, ben mutsuzsam o da mutsuz olsun diye yaptığınız bu hamle başınıza patlayacak benden söylemesi.

Bilsin ne oldugunu kocasının.Ayrıca mutsuz olsun derken çocuktan bahsedıyorum.Kızı tanımıyorum.Ben hatasızım demıyorum ama adam evlenene kadar benımle gorustu.
gören de sanır ki başınıza silah dayayıp zorla görüştünüz. Karşılıklı rızanız varmış işte.
Adam hata yapıyor diye siz de peşinden giderseniz mağdur olmuyorsunuz. Ama aşık oldum sevdim diye de bir şey yok. Hayat toz pembe değil bunu en iyi siz bilmelisiniz

Allah sizi böyle bir şeyle imtihan etmesin ama insanlar öğremeyebilir. Boşandığım eşim beni nişanlı iken aldatmış birçok kez. Aynı mahallede oturmamıza ve aynı meslek grubunda olmamıza rağmen ben 2 senede anlamayıp evlenince yakaladım mesela. Bu kör olmak değil, kartı taraf çok iyi rol yapabiliyor. Ne yapalım görmek için 3. Göz falan mi açalım? Aldatılan pek çok kadın da o potansiyeli görmediği için evleniyor yA da evli kalıyor. Kimse kendisini boynuzlayan biriyle görüşmek istemez. Neyse yaşamayan da bilemez. Hemen yargılamak kolay. Konu sahibi hatalı, siz de hatalısınız yorumunuzla.
burası yargı dagıtma yeri değil hanımefendi. her birey kendi görüşünü söylüyor. size göre haklı olmak gibi bir amacım zaten yok. nişanlanacak kadar güvendiğim bir adam hakkında fake bir hesaptan kanıtsız, bu adam benle gezdi şimdi de seninle nişanlanacak diye bir msj alsam nişanıma 3 gün kala kim oldugunu bile bilmediğim birine inanmam. söylediklerimi çarptırmayın. ama konu sahibi o kızın iyiliğini istiyodu madem çok iyiliksever. derdiki benim adım şu numaram bu sizinle önemli bir konuda görüşmek istiyorum. çıkarır elindeki aşk msjlarını gösterir ha o zaman ben nişanlanacagım adam şerefsizmiş derim. aldatıldı iseniz bu süreci kabullenmenin ne kadar zor oldugunu bilirsiniz. çok duygusal düşünmeye gluzum yok olacak büyük olasılıkla diğer arkadaşların söylediği gibi. kız gidip nişanlısına mesajı soracak. adam da bu kadın eski takıntılı sevgilim peşimi zor bıraktı evlendi kurtuldum dedim, şimdi boşanmış yine takıntılı bir şekilde peşimde. bu kadar basit işte.

Yine siz zararli cikarsiniz.
O adam manyak bu, 12 yildir pesimi birakmadi der.
Evlendi bosandi bana musallat oldu, yalan soyluyor der.
Sizi de ailenize söylemekle tehdit eder hatta soyler
Sıyrılır.
Eski esinizin kulagina gitse evlilik suresince aldatilmisim tazminatımı isterim der :)
Napcaksiniz o zaman?

Ayrica siz cok mu durust bir evlilik yaptınız, bu adam aklinizdayken baskasi ile evlenmişsiniz.
Bu adamin sizle gorusmusken nisanlanmasini en cok siz anlarsiniz halbuki.
Bence ikiniz de birbirinizi bulmussunuz.

Yine siz zararli cikarsiniz.
O adam manyak bu, 12 yildir pesimi birakmadi der.
Evlendi bosandi bana musallat oldu, yalan soyluyor der.
Sizi de ailenize söylemekle tehdit eder hatta soyler
Sıyrılır.
Eski esinizin kulagina gitse evlilik suresince aldatilmisim tazminatımı isterim der :)
Napcaksiniz o zaman?

Ayrica siz cok mu durust bir evlilik yaptınız, bu adam aklinizdayken baskasi ile evlenmişsiniz.
Bu adamin sizle gorusmusken nisanlanmasini en cok siz anlarsiniz halbuki.
Bence ikiniz de birbirinizi bulmussunuz.
Kk yı okumayı seviyorum ya hiç aklıma gelemyecek şeyleri birileri düşünüyo acayip oluyorum. Gerçekten dogru dediniz ya eski eş duysa neler olur neler

Okadar tehtıt alıp mutlu olmanızda degısık. Ben olsam yazmazdım ne gerek var. Yazdıgınız zaman on plana cıkmayacaksınız basınızada ıs alacaksınız. Kızda nısanlandıgı kısıyı bılıyordur heralde yada takmayacaktır belkı. Yada adam sıze kotu olabılır belkı o kızı cok begenıyor sevıyor belkı ona ıyı olacaktır. Kızı korumak sızemı kaldı kendı hayatınıza bakın. Adresı sılsenızde bulurlar bence. Su tc ıle ınstagram gelsede kımse fake hesap acamasa keske.

Valla ben olsam sirf fake bir hesap bana böyle bir mesaj atti diye ciddiye alıp kavga gürültü çıkarmam, sadece eşimi, nisanlimi takip ederim hal hakaretini .. böyle seyler icin ne nisan ne evlilik bozulmaz rezil etmişsiniz kendinizi bence küçük duruma düşmüşsünüz

Bence kız için iyi olmuş konu sahibine yükleniyoruz ama adamda şerefsizin tekiymiş. Kızın bunu öğrenmeye hakkı yok mu şimdi? Ben olsam ben de bilmek isterdim.

bence siz kıza iyilik yapmaktan çok canını acıtmak istiyorsunuz. kaldı ki ikinci msjınızda da belli zaten..
ve ister kabul edin ister etmeyin hala bu adamı istiyorsunuz, bu yüzden mutluluklarını engellemek peşindesiniz. ve intikam arzusu içindesiniz. suç ikinizin de suçu. kadına karsı en büyük suç adamın, ama bunu adamla görüşmek yerine neden ortalığı karıştırmayı seçtiniz. hala aklınız ondaymıs gibi davranıyorsunuz ve bunu da herkes anlamış. o yüzden ortalığı velveleye vermişler:110:

Keşke mesajı benim başaramadığımı üç günlük bu kadın basıl başarabilir diye değil de bu kadını nasıl kandırabilir diye atmış olsaydınız. İşte niyet her şeyi nasıl da değiştirebiliyor. Benim değilsen onun da olmayacaksın mantığı sizi bir yere götürmeyecek maalesef.

bence iyi yapmışsınız ya, siz o kadar sıkıntı cekmissiniz (sizi hatalı bulsam bile) o adam nisanlanmadan onceki gun sizinle bulusuyor opusuyor sevisiyor sonra siz bunu söyleyince suclu oluyorsunuz. iyi yapmıssınız. onların iliskisinde bir sey degismese bile babası baya bir kızmıstır ona olay cıkmıstır :D ohhh cok iyi olmus bence. erkek yapınca suc degil siz ortaya cıkarınca mı suc. sizinle opusuyor gorusuyor baskasıyla nisanlanıyor. cok iyi olmus bence yaptıgınız hicbir sey olmasa bile icinizde kalmamıs oldu

Ne kadar boş hayatınız var, nelerle uğraşıyorsunuz. Adam size gel deyince geliyor, git deyince gidiyordunuz hatta hızınızı alamamışsınız, evlen demiş bir de evlenmişsiniz. Adamın hayatında biri yokken bu kölelik hayatı bayağı hoşunuza gidiyordu. Baktınız adam evleniyor hemen işi bozmaya çalıştınız, kızı düşünmeniz falan hikaye. Azıcık gururlu olun ya! Hiçkimse vazgeçilmez değil şu hayatta. Gerçi ben sizin hasta olduğunuzu düşünüyorum, tedavi olmanız şart.

Back