Adamın nişanlı olduğununbile bile buluşmadım.Öyle bir şey olsa neden buluşayım.Ben hatasızım demıorum.Benımle gorusurken 3 saat sonra ben söz verdım dıye resım attı.Daha sonra hiç ama hiç konuşmadık.O nasıl bir yorumdu reis tokatlamışsın resmen.
Katılıyorum konu sahibi bir şeyleri bilerek isteyerek gitmiş. Evleneceğini duyunca mağdura vuruyor. İçindeki boşluğu adamla kapatmak istemiş ama mümkün olmamış.
İyi yaptığımı düşünmüyorum burda ıyı hiç bir şey yokGerçekten iyi yaptığını mı düşünüyorsun kendini küçük düşürmüşsün sadece.
Bunlar bana coştular arayan arayana.Hakaretler fln.Bende bazılarına cevap verdım bazılarına güldüm.Ama hakaret etmedım.Bende sucluyum ama benım kadar kardesınızde suclu dedım.Eeee o ne yazdı
Çalışıorum ,İşim var ,kitap okuyorum,seyahat ediyorum.Bu adsm benım hep kamburumdu.Ben defalarca kapattım araladı.Bu sayfa sonsuza kadar kapandı.Sankı butun bırıktırdıgım o ofke o sevgı o aptallıklarım o duygularım hepsı aktı gitti.Gerek yoktu bunlara bılıyorum.Bi anda oldu .Burdan belkı sadece kıza kotuluk yapmak ıcın yazdım sananlar var ama ben ınanın O an o ofkeyle nasıl yazdım bılmıorum.Belkı bana bunlarınyaptı başkasına yapmaz.Bana kotu olan herkese kötü olmaz.Bılmıorum ınanın.Yalnızca ofkemı akıttım.Sankı yenılendım reset atıldı.O zaman çekilin artık kenara, hayatınız için ne yapabilirsiniz ona bakın. Kendinizi nasıl daha çok geliştirebilirsiniz, şartlarınızı nasıl yükseltebilirsiniz. Gerekirse okuyun, çalışmıyorsanız işe girin, paranızı özgürlüğünüzü elinize alın. Siz değiştikçe çevrenizde değişecektir zaten.
Ayrıca destek aferin deyip sırtınızı sıvazlamak değildir her zaman, eleştiride bir destektir. Sizi kendinize getirir.
Peki sana bir soru bu kadar yorulduğuna laf işittiğine değdi mi??Nişanlı olduğunu bilmiyordun ama başkasıyla evlenirileceğini biliyordunAdamın nişanlı olduğununbile bile buluşmadım.Öyle bir şey olsa neden buluşayım.Ben hatasızım demıorum.Benımle gorusurken 3 saat sonra ben söz verdım dıye resım attı.Daha sonra hiç ama hiç konuşmadık.
İnanın bunları dusunmedım.Bir anda oldu.Nasıl yaptım nasıl yazdım hatırlamıorum.İstemedende olsa kıza ıyılık yaptım belkide .Ama her sey silindi gitti o mesajla .Değmedi tabıkı .Kim ister boyle bır hıkayede olmayı .En buyuk suclu benım.Ama zararın neresınden donersem kar varPeki sana bir soru bu kadar yorulduğuna laf işittiğine değdi mi??
3 saat sonra bana resım attı.Ama ne ara sozlendıler gorusuolarmıydı bılmıorum.Görüşmeden anlaşmadan sozlenıceklerını sanmıorum.Hangı devırde yasıyoruz?
Ben iyilik yaptım aslında istemedende olsa .Oo o zaman o kızla sözlüyken senle görüşüyor ne iğrenç bu erkekler yahu
Ben iyilik yaptım aslında istemedende olsa .
Ne acayipsiniz ya size dürüstçe söylemiş.oste belki.o.an duygusuna yenik düştü sizde sürekli peşindesiniz yani hata yapmış farz et ee dürüstçe de söylemiş asla kalkip nişanlısına soylemezdm. Bu nedir ya cocukmusunuz Allah a havale et yoluna devam etCanım benımle gorustu 3 saat sonra ben soz verdım dedı
Ne güzel yorum bencde hanimefendi hiç kemdini suclamyr bide ohh iyiki yaptım iyilik yaptım.diye nasilda mutluBayağı hırslanmışsınız. Psikolojik sorunlarınız ta burdan belli oluyor. Ama sizin gibi insanları geriden içlerindeki kötülük ayaklarına dolanmış izlemek de benim keyfim. Tedavi olun yoksa mutluluğu başkalarının mutsuzluğunda arayan biri olursunuz hep. Bu arada sizin yaptığınız şeyi yapanların kendilerini savunmak adına söylediklerine de itibar olmaz
Tabi ne guzel durustce sız ne sanıosunuz onun benımle gorusmesı ıcın yalvardıgımı fln mı gerçekten???Ne guzel durustce solemıd olemı?Ne acayipsiniz ya size dürüstçe söylemiş.oste belki.o.an duygusuna yenik düştü sizde sürekli peşindesiniz yani hata yapmış farz et ee dürüstçe de söylemiş asla kalkip nişanlısına soylemezdm. Bu nedir ya cocukmusunuz Allah a havale et yoluna devam et
Tesekkurler:)Bayağı hırslanmışsınız. Psikolojik sorunlarınız ta burdan belli oluyor. Ama sizin gibi insanları geriden içlerindeki kötülük ayaklarına dolanmış izlemek de benim keyfim. Tedavi olun yoksa mutluluğu başkalarının mutsuzluğunda arayan biri olursunuz hep. Bu arada sizin yaptığınız şeyi yapanların kendilerini savunmak adına söylediklerine de itibar olmaz
O değilde diğer yorumunda arkadasın resım atmış sana öyle yazmışsın şok oldum arkadasım resım atınca ama çoğu zamanda bana attı kendısı dıyorsun. Hee bırde 3 gun sonra resım olayı oldu dıyırsun hıc buluşmadım da dedın nışanlıyken bı bok anlamadım. Hanı senle en son 3 gun once buluşmuştu şimdi de buluştu 3 saat sonra kendısı resım attı dıyorsun beynımı yaktın kız beynımıTabi ne guzel durustce sız ne sanıosunuz onun benımle gorusmesı ıcın yalvardıgımı fln mı gerçekten???Ne guzel durustce solemıd olemı?
Canım arkadaşım kızın ins hesabının resmını attıO değilde diğer yorumunda arkadasın resım atmış sana öyle yazmışsın şok oldum arkadasım resım atınca ama çoğu zamanda bana attı kendısı dıyorsun. Hee bırde 3 gun sonra resım olayı oldu dıyırsun hıc buluşmadım da dedın nışanlıyken bı bok anlamadım. Hanı senle en son 3 gun once buluşmuştu şimdi de buluştu 3 saat sonra kendısı resım attı dıyorsun beynımı yaktın kız beynımı
Arkadaşım resmı attı dedıgım kızın instagram hesabının resmı .Benımle bulustu 3 saat sonra söz verdım dedı bana nişanlanıorum dedı.Ben daha hiç bir sey yazmadım.Sonra arkadasım bak gordunmu deyıp kızın ınstagram hesabının resmını attı bende orada kıza mesaj attım gercekten beyın yakacak bısey yok ama sureklı bi yalancı konumuna dusurme cabasında ınsanlar.O değilde diğer yorumunda arkadasın resım atmış sana öyle yazmışsın şok oldum arkadasım resım atınca ama çoğu zamanda bana attı kendısı dıyorsun. Hee bırde 3 gun sonra resım olayı oldu dıyırsun hıc buluşmadım da dedın nışanlıyken bı bok anlamadım. Hanı senle en son 3 gun once buluşmuştu şimdi de buluştu 3 saat sonra kendısı resım attı dıyorsun beynımı yaktın kız beynımı
İsteyen ıstedıgını dusunebılır .Çok tesekkur ederım yorumlarınız için.O değilde diğer yorumunda arkadasın resım atmış sana öyle yazmışsın şok oldum arkadasım resım atınca ama çoğu zamanda bana attı kendısı dıyorsun. Hee bırde 3 gun sonra resım olayı oldu dıyırsun hıc buluşmadım da dedın nışanlıyken bı bok anlamadım. Hanı senle en son 3 gun once buluşmuştu şimdi de buluştu 3 saat sonra kendısı resım attı dıyorsun beynımı yaktın kız beynımı
Mutlu olduğunu sanmıyorum, yalnızca mutluymuş gibi yapıyor. Belki kızın da burayı okuduğunu falan düşünüp kendince kendini aklamaya, kıza daha çok şey duyurmaya falan çalışıyordur :)Ne güzel yorum bencde hanimefendi hiç kemdini suclamyr bide ohh iyiki yaptım iyilik yaptım.diye nasilda mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?