- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Siz sanıomusunuz ki tüm bunları hoşuma gıderek yaptım.Bir anda oldu kızla resımlerını gorunce arkadaşım whatsaptan atınca ne oldugunu anlamadım.Kalbıme bir ateş topu attılar sankı.Ben çok kavga ettım kendımle oyle çok ettımkı .Her defasında buldu benı .Defalarca kapadım sayfayı defalarca araladı.Şimdi bunlarında yalan oldugunu dusuneceksınız.Beden yalan soyleyeyım ki ?Burda en buyuk suclu benım .Benım kadar en buyuk suclu o ınsan .Ama en masumu nişanlısı.Belkı çok aklı başındaysa kaçıp kurtarır kendını.Zira boyle bı adamdan kımseye hıc bır sey olmaz.Çok şükür bu güne kadar düşmedim ama düşmemek üzere tavır aldığımdan sanırım.
Diyelim ex aşkımı unutamadım, boşandıktan sonra bir kez daha denemek istedim. Bana bizden olmaz diyen adam bir daha yüzümü bile göremezdi. Hadi insanım yine duygularıma yenildim, aile dostunun kızıyla evleneceğini söylediğinde köşeme çekilir acımı yaşardım. Son güne kadar gitmezdim yanına vs vs
Belki kırıldınız, belki kullanılmış hissettiniz ama tüm bunlara izin veren yine sizsiniz.
Belki bana kotu olan ona ıyı olabılır bılmıorum.Belkı benı hiç sevmemıs onu çok sevecek olabılır.Ama ıyıkı yazmışım dıyorum .Bedenımdekı yuk sankı aktı gıttı.