İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

O adamın evlenmeye çalıştığı kadının gözünü açtığın için kadın sana teşekkür etmeli aklı varsa .Ben kadının yerinde olsam tüm olanlardan sonra midem ve aklım bulanırdı ve o iki yüzlü ile bu saatten sonra beraber olamazdim.Ancak size dönerse ,ki dönebilir ve sizde kabul ederseniz en büyük ahmaklığı yapmış olursunuz.Adam tutanin elinde kalacak cinsi çünkü.Belayi çekmişsiniz üstünüze.Dikkat edin,kadın bunu terk ederse size kalacak bu rezil adam.Biraksaydiniz ne hali varsa görseydi,zaten karısını da başkasi ile aldatırdı böylesi.Ve haklisiniz sizinle oynamış ama sizin yaptığınızı ben yapamazdım,büyük cesaret istiyor.Tebrik ederim.

O adamın evlenmeye çalıştığı kadının gözünü açtığın için kadın sana teşekkür etmeli aklı varsa .Ben kadının yerinde olsam tüm olanlardan sonra midem ve aklım bulanırdı ve o iki yüzlü ile bu saatten sonra beraber olamazdim.Ancak size dönerse ,ki dönebilir ve sizde kabul ederseniz en büyük ahmaklığı yapmış olursunuz.Adam tutanin elinde kalacak cinsi çünkü.Belayi çekmişsiniz üstünüze.Dikkat edin,kadın bunu terk ederse size kalacak bu rezil adam.Biraksaydiniz ne hali varsa görseydi,zaten karısını da başkasi ile aldatırdı böylesi.Ve haklisiniz sizinle oynamış ama sizin yaptığınızı ben yapamazdım,büyük cesaret istiyor.Tebrik ederim.
Ailemde artık onun adını andıgım anda silecek beni.Evet ne yazıkki saçmaladım.1 kere deil defalarca.Çok guzel yorum yapmışsınız .Tesekkur ederım.

Ben olsam yazmazdim. Adam benimle gelecek hayali kurmamis, sözlenmiş ama kiz hayatinda ne zaman var, bilmiyorsunuz vs.
Bu kadar bilinmezlik icinde sözlüsüyle de ayrintili konusamayacagima, bunu kendime yediremeyeceğime göre susar, hatası varsa Rabbim sana havale derdim.
Ki oyle de yaptım. Biz ciddi düşünüyorduk üstelik. Benim ailem istemediği icin bekliyorduk sonra o daha fazla beklesekte durum değişmez diye ayrıldı Ağustos ayında. Ekimde sözü vardi. Yine art niyetli dusunmek istemedim belki iki ayda sozlenmistir dedim. Ortak tanidiklarimizdan öğrendim ki ayni çalıştığı yerdenmis kız. Kendi arkadaşları bile sasirdi, acaba ikinizi birden mi sevdi gibi yorumlar yaptılar. Ben olayi desmek yerine unutmaya karar verdim. Sitem etmek icin bile aramadim. Ama o cok korktu hep isini bozacağım sandı, minubuste karsilassak aninda iniyordu munibusten vs.
Bilmiyorum ama su an kendimi tebrik ediyorum iyiki bir kalemde silmisim , kendini bir sey sanmasina engel olmusum. Evet cok aci sevgi bir yana kandırılmak cok acı..oysa sabretseniz geçecekti aciniz. Yeniden mutlu olmanizi dilerim.

sen cagirmissin o gelmis...bence o gelmeseydi yakinlasmasaydiniz bu kadar kin dolu olmayacaktin. sana umut vermis gibi olmus. bence o kadini zaten senle aldatmis yani..bilmesi iyi olmus kizin ama senin acindan hayirli mi bilemedim :D

sen cagirmissin o gelmis...bence o gelmeseydi yakinlasmasaydiniz bu kadar kin dolu olmayacaktin. sana umut vermis gibi olmus. bence o kadini zaten senle aldatmis yani..bilmesi iyi olmus kizin ama senin acindan hayirli mi bilemedim :KK70:
Benim açımdan hayırlı oldu.O mesajla butun ofkelerım son buldu.

Son durum ne
Nisan atildimi?
Oğlan aradimi?
Issız acur kaldi mi?
İmdi yürek yırtılır
Hiç bilmiyorum nişan atıldımı?Atılmaz o nişan.Ablası fake hesaplardan hakaret etmeye devam edio .Seni dava edecegım dedım.Sonrada hesapları kapatıyor. Ama nasıl hakaretler.Onların bu halını gorunce ıyıkı olmamış diyorum.Şükürler olsun.

Umarım bundan sonrası güzel olur
Benden 20 bin almıştı .Bu zamana kadar gezdık tozduk sevdık sevıldık babasının tanıdıgının kızıyla evlenecegını gorucu usulu evlenecegını soyledım.Resımlerımızıde attım buda dugun hedıyenız olsun dedim.Abowww ortalık coştu
Mutlusun herhalde şimdi... Sanki kız senin eşini elinden almış gibi bu kin adam sana umut mu vermiş hayır zaten seninle evlenmek istememiş gururuna yediremedin demi nasıl benimle değil de onunla evlenir diye.Eger gerçekten gururun olsaydı başkasıyla evlencem dediğinde ya da nişandan önce öpüştünüz o zamam söyleseydin neden evlenmesini bekledin ki? Eğer evlenmişse de Allah'a havale etseydin ne hali varsa görsün demi mantıklısı buydu bunu yaparak gene kendinizi üzdünüz

Son düzenleme:
Mutlusun herhalde şimdi... Sanki kız senin eşini elinden almış gibi bu kin adam sana umut mu vermiş hayır zaten seninle evlenmek istememiş gururuna yediremedin demi nasıl benimle değil de onunla evlenir diye.Eger gerçekten gururun olsaydı başkasıyla evlencem dediğinde ya da nişandan önce öpüştünüz o zamam söyleseydin neden evlenmesini bekledin ki? Eğer evlenmişse de Allah'a havale etseydin ne hali varsa görsün demi mantıklısı buydu bunu yaparak gene kendinizi üzdünüz
Evlenmemiş mi nişanlı mı yani? Evlenmişler sandım o zaman söylemeniz iyi olmuş geç olmadan öğrenmiş en azından

Nikah yapmışlar düğün olacakmış.
Geç olmuş ama kızın ne hayalleri vardır şimdi mi söylenir öncesinde söylemeliydi ya da hiç söylemeyecekti bu hikayede tek üzüldüğüm o kız yoksa konu sahibi ve adam ikisi de al birini vur ötekine misali

Geç olmuş ama kızın ne hayalleri vardır şimdi mi söylenir öncesinde söylemeliydi ya da hiç söylemeyecekti bu hikayede tek üzüldüğüm o kız yoksa konu sahibi ve adam ikisi de al birini vur ötekine misali

Aynen hepimiz en çok o kıza üzüldük konu sahibi kızı ancak bulabilmiş

Siz ne diyorsunuz hanımefendi hangi kadın üzülmez böyle bir durumda? Kadının kendini aldatılmış gibi hissetmesi çok normal.Ben konu sahibinin arkasındayım.Biraz empati yapın kadın iyi yapmış iyilik sayılır hatta o diğer kadına.

Siz ne diyorsunuz hanımefendi hangi kadın üzülmez böyle bir durumda? Kadının kendini aldatılmış gibi hissetmesi çok normal.Ben konu sahibinin arkasındayım.Biraz empati yapın kadın iyi yapmış iyilik sayılır hatta o diğer kadına.
Ben de adamın nişanlısına empati yapıyorum tek masum o maalesef. Adam onunla evlenmeyeceğini zaten belli etmiş başkasıyla evlencegini söylemiş biliyor yani bu aldatılma sayılmaz. Nişanlısına nikâh olmadan söyleseydi evet bana da samimi gelirdi ama değil. Ayrıca kızla kurduğu üsluba bakarsanız benim koynumdan çıktı senle evlendi, fotoğrafları atıp bu da size düğün hediyem olsun , benle gezdi sevdik seviştik senle görücü usulü evlendi gibi mesajlar atması çok mu masum ? İyi niyetli biri böyle söylemez. Ben de aldatılirsam öğrenmek isterim ama eşimin eski sevgilisi ama düğün hediyem olsun diyerekte öğrenmek istemem bence yanlış kişiye empati kuruyorsunuz aldatılan ve üzülen diğeri.

Kizlar konu sahibi şu an Corona ve onunla uğraşıyor bence artık bırakın 😔

Sizin nişanlınız sizi aldatsa size söylenilmesini mi isterdiniz yoksa Allaha havale etmesini mi?
Konu sahibi haksız, haksızında haksızı. Ancak nişanlı ya kötülük yapmak isterken iyilik yapmış, kız adamın ne olduğunu göstermiş. Bence bu kız açısından çok iyi. Bende görücü usulü bile olsa birkaç gün sonra benimle nişanlanacağı kesin olan bir adamın benden 2 gün önce başkasıyla yamtış olmasını istemezdim.

Sizin nişanlınız sizi aldatsa size söylenilmesini mi isterdiniz yoksa Allaha havale etmesini mi?
Konu sahibi haksız, haksızında haksızı. Ancak nişanlı ya kötülük yapmak isterken iyilik yapmış, kız adamın ne olduğunu göstermiş. Bence bu kız açısından çok iyi. Bende görücü usulü bile olsa birkaç gün sonra benimle nişanlanacağı kesin olan bir adamın benden 2 gün önce başkasıyla yamtış olmasını istemezdim.
Bu konuda haklısın ben sadece daha iyi bir üslupla söyleyebilirdi demek istedim sanırım gene de kıza iyilik yapmış olmuş. Bana aldatıldığımı tabi ki söylesin mümkünse evlenmeden önce yani evlenince düğün hediyesi olarak istemem. Sanırım Corona olmuş bilmiyordum en iyisi konuyu kapatiyim 🌹

Senin yaptıklarının doğru olduğunu savunmuyorum ama o kıza bilmeden büyük bir iyilik yapmışşsın. Evleneceği adamın bi süre önce biriyle öpüşmesini bilmesi kadar doğru bir durum yok. O da gözünü açsın adam ona aşık olsa bile bir haysiyetsizlik yapmış!! Aklı varsa o kız sana şükreder. Seninde aklım varsa bunlardan artık uzak durursun.

Back