İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Siz sanıomusunuz ki tüm bunları hoşuma gıderek yaptım.Bir anda oldu kızla resımlerını gorunce arkadaşım whatsaptan atınca ne oldugunu anlamadım.Kalbıme bir ateş topu attılar sankı.Ben çok kavga ettım kendımle oyle çok ettımkı .Her defasında buldu benı .Defalarca kapadım sayfayı defalarca araladı.Şimdi bunlarında yalan oldugunu dusuneceksınız.Beden yalan soyleyeyım ki ?Burda en buyuk suclu benım .Benım kadar en buyuk suclu o ınsan .Ama en masumu nişanlısı.Belkı çok aklı başındaysa kaçıp kurtarır kendını.Zira boyle bı adamdan kımseye hıc bır sey olmaz.
Belki bana kotu olan ona ıyı olabılır bılmıorum.Belkı benı hiç sevmemıs onu çok sevecek olabılır.Ama ıyıkı yazmışım dıyorum .Bedenımdekı yuk sankı aktı gıttı.

Bizden olmaz dıyodu ama nasıl dıyordu.Once sana anlatıcaklarım var sen benım en buyuk askımsın yok boyle yok soyle sonra İstedıgı olunca bızden olmaz dıodu.Ben ondan sonra okb hastası oldum.Bakın hala atlatamadım .Tedavı goruyorum .Daha ıyı tedavı gorecegım.

Kızında bilmeye hakkı var diyorsunuz ya, kendinize bu hareketi kız için değil intikam alıp, içinizi soğutmak istediğiniz için yaptığınızı itiraf ettiğinizde gerçekten bu hikayeden dersinizi almış olacaksınız. O zaman gerçekten bir daha aynı olayı yaşasanızda hata dediğiniz bu davranışı sergilemeyeceksiniz. Hatta kandırılmış hissetmeyeceksiniz, çünkü kendi değerinizi en baştan hissettirip seti koyacaksınız, zararda görmeyeceksiniz. Eğer kızı düşünseydiniz, erkek arkadaşınız kapınızda yatsa da nişanlına bunu yapmaya hakkımız yok deyip aradan çekilirdiniz.

Ne adam ıcın ne de nişanlısı ıcın yaptım.Sadece kendım için yaptım.Bu devır sonsuza kadar kapandı .

Ben sizler destek olun diye yazdım.Yaptıgım çok ayıp bişey ama kıza gercekten ıyılık yaptım.Ben artık yoluma bakmak ıstıyorum.Sizlerden destek ıstıyorum.Kız kardesi fake hesaplardan hakaret etmeye devam edıyor .Hiç cevap vermıorum.

O zaman çekilin artık kenara, hayatınız için ne yapabilirsiniz ona bakın. Kendinizi nasıl daha çok geliştirebilirsiniz, şartlarınızı nasıl yükseltebilirsiniz. Gerekirse okuyun, çalışmıyorsanız işe girin, paranızı özgürlüğünüzü elinize alın. Siz değiştikçe çevrenizde değişecektir zaten.

Ayrıca destek aferin deyip sırtınızı sıvazlamak değildir her zaman, eleştiride bir destektir. Sizi kendinize getirir.

Tesekkur ederım

O nasıl bir yorumdu reis tokatlamışsın resmen.
Katılıyorum konu sahibi bir şeyleri bilerek isteyerek gitmiş. Evleneceğini duyunca mağdura vuruyor. İçindeki boşluğu adamla kapatmak istemiş ama mümkün olmamış.

Evet şimdi sıra geldi kızı arayıp “kocandan hamileyim, küçücük bebeği düşün, ondan boşan, biz evlenelim” demeye... Ama benim seninle konuştuğumdan kimsenin haberi olmasın diyeceksiniz bir de. Sonra kadın onu kendi uzaklaştıracak bir bahane ile vs vs.
Türk filmlerindeki gibi. Anlatabildim mi?

Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım

Zaten kimse birbirini tanımıyor neden yalan söyleyeyimki.Dedektiflik yapmışsınız ama ısteseydınız söylerdim

sürekli dedektiflik yaptınız diyorsunuz da;
ee şimdi ben sizin önceki konunuzu bilmiyorum, bundan mütevellit, sadece bir önceki "ben en çok kendime kızdım" konunuza bakmam yetti. zaten bu arkadaş adına açtığınız konu konunuzun içinde paylaşılmış.
madem kurcalanmasını istemiyorsun kısa bir özet geç kardeşim.
o kadar önemsemeyin kendinizi, neyin dedektiflği.
bana, kabul etsen ne, etmesen ne. bunlar yaşandı mı, yaşandı.
ama yanlış yoldasın, geçmişi bırak, önüne bak, sürekli geriye bakarsan, takılır düşersin. senin canın acır.

Anladım:)

Senle görüştükten 3 saat sonra sözlendi öylemi?
3 saat sonra bana resım attı.Ama ne ara sozlendıler gorusuolarmıydı bılmıorum.Görüşmeden anlaşmadan sozlenıceklerını sanmıorum.Hangı devırde yasıyoruz?

Kişi kendinden bilir işi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…