• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Nişanlıyken görüşmüşler şimdi nikahları kıyılmış,bu ayın sonunda da düğünleri olacakmış
Başta nişanlıyken görüştüm dedi sonra nişanlıyken görüşmedik nişanlanmadan 3 gün önce buluşmuştuk sonra nişanlandım dıye üç gün sonra dıye resım atmış herhalde yakasından düşsün diye

Başta nişanlıyken görüştüm dedi sonra nişanlıyken görüşmedik nişanlanmadan 3 gün önce buluşmuştuk sonra nişanlandım dıye üç gün sonra dıye resım atmış herhalde yakasından düşsün diye
Benımle gorusuyordu nişanlanmış daha once nişanlımıydı bilgim yok sonrada resim attı nişanlandım diye.

Kadının kime inandığına bağlı.
Demiştirki yakamdan düşmüyor.Ben senı sevıyorum.Oda ınanmıştır.İstemeden ıyılık yaptım.Ben bunları yazarken kımseyı düşünmedım bence.İçimdeki nefretı kustum.

Ki zaten adam nişanlıy ken onunla görüşmemiş yani nişanlısını aldatmamışki fotoyuda atıp nişanlandım da demiş demem o ki adam hep en başından itibaren dürüst davranmış zaten kadın da hep zaafım dı falan deyip bile bile hata yapmaya devam ediyor maalesef...
Gerçekten böylemı dusunuosunuz.Adam benımle gorusurken ortada nişan vs yok.Bız gorusuyoruz 3 gun sonra tesım gelıyor nişanlandım diye.Adamın bana hiç bir sey vaad etmemıs olması onun haklı oldugu anlamına mı gelıyor.Tesekkur ederım sağ olun.

Bitti diyorsunuzda. Adam nisanlisindan ayrilip tekrar seni arasa kosa kosa gidersin.
Neyse olan olmus artik da, siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Hayatiniza bu sekildemi devam edeceksiniz? Attiginiz adimlar hic saglikli degil, yanlis iliskiler icindesiniz. Surekli isyan ediyorsunuz fakat bu yasadiginiz hayati siz seciyorsunuz farkindamisiniz? Kendinizi magdur rolunde goruyorsunuz. Hakkaten bunu kendinize neden yapiyorsunuz? Boyle bir hayati kendinize niye laik goruyorsunuz. Mutlugu neden baskalarinda ariyorsunuz?
Siz olsam elin adamina borc para verecgime o parayi gider iyi bir psikologa yatirirm akil sagligim icin.
Vallaha gitmem.Neden gideyım?

Gerçekten böylemı dusunuosunuz.Adam benımle gorusurken ortada nişan vs yok.Bız gorusuyoruz 3 gun sonra tesım gelıyor nişanlandım diye.Adamın bana hiç bir sey vaad etmemıs olması onun haklı oldugu anlamına mı gelıyor.Tesekkur ederım sağ olun.
Kız niye para verdin az da değil geri verseydi bari

Back