İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

(Onlar) derken senin amacın ne kızı kurtarmakmi uzmekmi ? Hangisini dusunerek yaptın

( Ben yandım kız yanmasın demişsin ) yazdığını bi okurmusun . amacın belli değil farkindamisin .
Akıllıysa vazgecer.Zira kendı bılır.Baskaladıyka oynaşmaz işte boylelıkle ?Kızada ne guzel soledım bılıyor ıste kotumu ?

Takipteyim cevap veren olursa etiketleyin
Ben bır evlılık yaptım.Ama butun bu olanların eski kocamla bır ılgısı yok.Bu kişi benım eski sevgılım oluyor.Bu kişi gorysme halındeydık.Evet bana umut vermıyordu ama sureklı gorusuyorduk.Bir anda bana nişanlandım dedı ve fotolarını yolladı .Kızın ısmını sır gıbı sakladılar .Bende kızı buldum .Ne yaşandıysa allah ne verdıyse anlattım.Ortalık karıştı.

Yuh ya rezil adam ellerinize sağlık çok iyi yapmışsınız

Senle görüşmesi zaten umut vermesi demek
Neyse bunu anlamıyor erkekler işte
Gerizekalı çünkü çoğu

A
Kapattım inşallah

Senle görüşmesi zaten umut vermesi demek
Neyse bunu anlamıyor erkekler işte
Gerizekalı çünkü çoğu
Karşıdakı adam pürü pakmış ben kendı ayagımla gıtmısım.Insan tek basına nereye gidebılır???

Neler demiştir hemde.Aşkları pekişmiştir .Ama yalan soylemedım.Koynumdan çıkıp 3 gun sonra nişanlandı.

Olmadı be böyle olmadı sevenin ahı yerlerde kalmadı
Zamanı harcadın boşu boşuna yaşananlar iyi hoş ama üzüldün bakmadı hiç gözyaşına tabiki gitmiycen yanına
Sanırım cuk oturdu
Ahhhh selennn:):)Ama galibaaa :):)Bihter ve müslüme bahladım.

ben senin duracağına inanmıyorum
çok tehlikelisin
Vallaha deilim sadece bana yapana yaparım.Durcam artık adam nikah kıydı.Bakmayacagım.Bihter dıo ya yarın için hazırlanmalıyım uvey kızım evlenıyor:):)Kocamın yanında yerımı almalıyım

Ben olsaydım hiç onlarla muhatap olmazdım tatlım bırak ne halleri varsa görsünler sen aileni ve kendini düşün en önemlisi bu
Senin çiçeklerını severım:):) Ölüyorum anlasana gözlerımın onunde birbirlerını sevıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…