- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Takipteyim cevap veren olursa etiketleyinKonuyu bilmiyorum
Eski sevgilin mi
Eski kocan mı
Olay nedir?
Kıza ne msjı attın
Akıllıysa vazgecer.Zira kendı bılır.Baskaladıyka oynaşmaz işte boylelıkle ?Kızada ne guzel soledım bılıyor ıste kotumu ?(Onlar) derken senin amacın ne kızı kurtarmakmi uzmekmi ? Hangisini dusunerek yaptın
( Ben yandım kız yanmasın demişsin ) yazdığını bi okurmusun . amacın belli değil farkindamisin .
Ben bır evlılık yaptım.Ama butun bu olanların eski kocamla bır ılgısı yok.Bu kişi benım eski sevgılım oluyor.Bu kişi gorysme halındeydık.Evet bana umut vermıyordu ama sureklı gorusuyorduk.Bir anda bana nişanlandım dedı ve fotolarını yolladı .Kızın ısmını sır gıbı sakladılar .Bende kızı buldum .Ne yaşandıysa allah ne verdıyse anlattım.Ortalık karıştı.Takipteyim cevap veren olursa etiketleyin
Eski nişanlım sürekli arıyordu meğer 1 senelik sevgilisi varmış birde bana sevgilin varsa ayrılacaksın sen benimsin Kimseye yar etmem çocuğumun annesi olacaksın diye tehdit ediyordu Bende aylar sonra öğrenip kıza yazdım birbirlerine girdiler ikiside hesabı dondurdu kız işyerini evini basmış rezil olmuş bu
Senle görüşmesi zaten umut vermesi demekBen bır evlılık yaptım.Ama butun bu olanların eski kocamla bır ılgısı yok.Bu kişi benım eski sevgılım oluyor.Bu kişi gorysme halındeydık.Evet bana umut vermıyordu ama sureklı gorusuyorduk.Bir anda bana nişanlandım dedı ve fotolarını yolladı .Kızın ısmını sır gıbı sakladılar .Bende kızı buldum .Ne yaşandıysa allah ne verdıyse anlattım.Ortalık karıştı.
Kapattım inşallahSenin canın yanmış bu psikolojiyle gidip birşeyler yapmışsın
Kimse bu duruma düşmek istemez tabi herkesin bir gururu var
12 senedir bu adam hayatında öyle yazmışsın okudum eski konunu
Bu adam dengesizmiş
Sevgini zaafını kullanmış
Sevmemiş seni aslına bakarsan bu adam evlendiği kadınıda sevmiyor
Salak bir tip işte
Yanlış bir evlilik yapmışsın unutmak için ama unutamamışsın
Şimdi yapıcağın iş herseyi boşver
30 yaşında genç bir kadınsın
Tekrar aşık olur sever sevilirsin
En güzel yıllarını bir adam için heba etme
En çok sen üzüldün bu olaya
Adamın karısı 3 gün üzülür sonra amann der unutur
Sen unutmaya bak
Canın çok yanmış anlıyorum
Ama lütfen artık kapat bu defteri
Bayanlarda anlamıyor.Senle görüşmesi zaten umut vermesi demek
Neyse bunu anlamıyor erkekler işte
Gerizekalı çünkü çoğu
Karşıdakı adam pürü pakmış ben kendı ayagımla gıtmısım.Insan tek basına nereye gidebılır???Senle görüşmesi zaten umut vermesi demek
Neyse bunu anlamıyor erkekler işte
Gerizekalı çünkü çoğu
Bana yazık banaKıza yazık olmamış mı ama
Neler demiştir hemde.Aşkları pekişmiştir .Ama yalan soylemedım.Koynumdan çıkıp 3 gun sonra nişanlandı.Sizce o kız evlenmek üzere olduğu adamdan ayrılacak mı?
Adam iftira atıyor hala aklı bende dese bu iki cümle bile ikna etmeye yetecek belki, çünkü size değil ona inanmak isteyebilir ve bu çok normal. Bunun doğruluğunu tarışmıyorum zaten.
Aralarına girip onları ayırmak isteyen '' kötü '' kişi yine siz olacaksınız.
Ahhhh selennn:):)Ama galibaaa :):)Bihter ve müslüme bahladım.Olmadı be böyle olmadı sevenin ahı yerlerde kalmadı
Zamanı harcadın boşu boşuna yaşananlar iyi hoş ama üzüldün bakmadı hiç gözyaşına tabiki gitmiycen yanına
Sanırım cuk oturdu
Vallaha deilim sadece bana yapana yaparım.Durcam artık adam nikah kıydı.Bakmayacagım.Bihter dıo ya yarın için hazırlanmalıyım uvey kızım evlenıyor:):)Kocamın yanında yerımı almalıyımben senin duracağına inanmıyorum
çok tehlikelisin
Ben olsaydım hiç onlarla muhatap olmazdım tatlım bırak ne halleri varsa görsünler sen aileni ve kendini düşün en önemlisi buAhhhh selennn:):)Ama galibaaa :):)Bihter ve müslüme bahladım.
Yok be ne yapıcak elımden ne gelır butun verileri tek nefeste harcadım:)aşkları pekişmişdir diyorsun şimdiden neler yapsam diye düşünmüyorsan
Senin çiçeklerını severım:):) Ölüyorum anlasana gözlerımın onunde birbirlerını sevıyolarBen olsaydım hiç onlarla muhatap olmazdım tatlım bırak ne halleri varsa görsünler sen aileni ve kendini düşün en önemlisi bu
Stalk yok ablama soz verdım.Ben olsaydım hiç onlarla muhatap olmazdım tatlım bırak ne halleri varsa görsünler sen aileni ve kendini düşün en önemlisi bu
gerçekten boşver ama beni biraz korkuttu ccevaplarin takıntı yapmaYok be ne yapıcak elımden ne gelır butun verileri tek nefeste harcadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?