Baska soru sordu arkadas.Sizin sorunuzdan çok ayrı.benım beyın yandı artık kafam kaldırmaz konuyu :)
Bence bir ınsanın bır ınsana olmayacagını bıle bıle de olsa ne olursa olsun bu kadar karaktersızce davranmanası gerekıyor.Karakterlı gıtseydi.Bulamazlar merak etme. Fake hesaptan birini bulmak imkansız. İyi yapmışsın kendimi gördüm bir an
Bende geçen aynısını yaptım hakettiBence bir ınsanın bır ınsana olmayacagını bıle bıle de olsa ne olursa olsun bu kadar karaktersızce davranmanası gerekıyor.Karakterlı gıtseydi.
Bende geçen aynısını yaptım haketti
Sen ne yaptın:)Bende geçen aynısını yaptım haketti
Eski nişanlım sürekli arıyordu meğer 1 senelik sevgilisi varmış birde bana sevgilin varsa ayrılacaksın sen benimsin Kimseye yar etmem çocuğumun annesi olacaksın diye tehdit ediyordu Bende aylar sonra öğrenip kıza yazdım birbirlerine girdiler ikiside hesabı dondurdu kız işyerini evini basmış rezil olmuş buSen nasıl yaptın merak ettim ?
Ohhh çok guzel olmuş.Şerefsızler .Karakteri bozuk.Ablam ne olur mutlu ol dedı.Mutlu olki kardesımı arama dedı.Ama bu ole bır karakterkıEski nişanlım sürekli arıyordu meğer 1 senelik sevgilisi varmış birde bana sevgilin varsa ayrılacaksın sen benimsin Kimseye yar etmem çocuğumun annesi olacaksın diye tehdit ediyordu Bende aylar sonra öğrenip kıza yazdım birbirlerine girdiler ikiside hesabı dondurdu kız işyerini evini basmış rezil olmuş bu
Ahahah hepsi hak ediyorOhhh çok guzel olmuş.Şerefsızler .Karakteri bozuk.Ablam ne olur mutlu ol dedı.Mutlu olki kardesımı arama dedı.Ama bu ole bır karakterkı
Vallahi bilmiyorum gercekten.Hadi madem oyle ben çok kotuyum kendı neden gorustu.inanın zorlamadım.Evet olamayız diyordu.Ama goruselım kahve ıcelımde dıyordu.Hatta yalvarıyordu.Ahahah hepsi hak ediyor
Ne Burcu bu adam oğlak mıVallahi bilmiyorum gercekten.Hadi madem oyle ben çok kotuyum kendı neden gorustu.inanın zorlamadım.Evet olamayız diyordu.Ama goruselım kahve ıcelımde dıyordu.Hatta yalvarıyordu.
BalıkNe Burcu bu adam oğlak mı
Vovvv oğlak balık kova bunlar duygusal ve uyanıktır sevgilisi olsalar bile yedek isterler
Onların agzına tukureyımVovvv oğlak balık kova bunlar duygusal ve uyanıktır sevgilisi olsalar bile yedek isterler
Ben çok üzüldüm birazda onlar üzülsün
Neden kızı kurtarayım ?Benım amacım kendımı kurtarmak .Bir daha kımsenın basını yakmaz işte.Kararlı olur.Evleneceksede kımsenın hayatıyla oynamaz.(Onlar) derken senin amacın ne kızı kurtarmakmi uzmekmi ? Hangisini dusunerek yaptın
Ben çok üzüldüm birazda onlar üzülsün
Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana bılmem naparım Neler neler.Whatsaptan yazdı artık aılenle çözeceğim bu zamana kadar çektım kımse benım karıma mesaj atamaz.Sana istanbulu dar edecegım .Neler neler.Bürokrasımız çok genıs senı şöyle bulacam bole yaptırcam.Hesabı sildim.Bulamazlar inşallah beniAileme intikal ederse çok koru olur.Gercı onunda butun boklarını ortaya dökerım .Ama sanki içi den bir yuk kalktı .Uzuntulerım gıttı bı anda .Nasıl bir mutlulul geldı anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?