İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Bulamazlar merak etme. Fake hesaptan birini bulmak imkansız. İyi yapmışsın kendimi gördüm bir an

Bulamazlar merak etme. Fake hesaptan birini bulmak imkansız. İyi yapmışsın kendimi gördüm bir an
Bence bir ınsanın bır ınsana olmayacagını bıle bıle de olsa ne olursa olsun bu kadar karaktersızce davranmanası gerekıyor.Karakterlı gıtseydi.

Bence bir ınsanın bır ınsana olmayacagını bıle bıle de olsa ne olursa olsun bu kadar karaktersızce davranmanası gerekıyor.Karakterlı gıtseydi.
Bende geçen aynısını yaptım haketti

Sen nasıl yaptın merak ettim ?
Eski nişanlım sürekli arıyordu meğer 1 senelik sevgilisi varmış birde bana sevgilin varsa ayrılacaksın sen benimsin Kimseye yar etmem çocuğumun annesi olacaksın diye tehdit ediyordu Bende aylar sonra öğrenip kıza yazdım birbirlerine girdiler ikiside hesabı dondurdu kız işyerini evini basmış rezil olmuş bu

Ohhh çok guzel olmuş.Şerefsızler .Karakteri bozuk.Ablam ne olur mutlu ol dedı.Mutlu olki kardesımı arama dedı.Ama bu ole bır karakterkı

Vallahi bilmiyorum gercekten.Hadi madem oyle ben çok kotuyum kendı neden gorustu.inanın zorlamadım.Evet olamayız diyordu.Ama goruselım kahve ıcelımde dıyordu.Hatta yalvarıyordu.
Ne Burcu bu adam oğlak mı

ablasının cumlelerı aklımdan çıkmıyor varoşmuşum ucuzmuşum ne sanmışım benimi alacaklarmış davul bile dengi dengineymiş ?Onların gelını seker gıbıymış .Ne yaptı kardesım söyle ödeyelım diyor.

Ben boşand
(Onlar) derken senin amacın ne kızı kurtarmakmi uzmekmi ? Hangisini dusunerek yaptın
Neden kızı kurtarayım ?Benım amacım kendımı kurtarmak .Bir daha kımsenın basını yakmaz işte.Kararlı olur.Evleneceksede kımsenın hayatıyla oynamaz.

Daha neler neler varoş olan ben oldum dilinden kufur düşmüyor sen bi kendıne bak çirkef dedım.Paraları batsın.Senınkıde varoşu ne oldu dedım.İşte sızın gıbılerı kullanıp atarız dedı.Belkı ben kullandım ne bılıosun dedim.

Ben çok üzüldüm birazda onlar üzülsün

(Onlar) derken senin amacın ne kızı kurtarmakmi uzmekmi ? Hangisini dusunerek yaptın

( Ben yandım kız yanmasın demişsin ) yazdığını bi okurmusun . amacın belli değil farkindamisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…