İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

adam sızınleyken mı konusuyordu o kadınla ?
yanı onunla mı aldattı sızı , terkedıp ona mı gıttı ?
eger oyleyse neden nişanlanmadan once kadına bu benımlede konusuyor kandırdı ıkımızı demedınız de
nısanlanmasını bekleyıp sonradan patlattınız bombayı

neden ?

Evet aynen oyle olucak.içimde kalmadı .

ayy cok uzucu bu

ama konu sahıbı gercekten neden yaptınız bunu bıle bıle yasamıssınız sıze baskasıyla evlenıcem senle olmayacak demıs ?

Benımle konuşurken gorusurken 3 gun sonra nişanlandım dedi.

ayy cok uzucu bu

ama konu sahıbı gercekten neden yaptınız bunu bıle bıle yasamıssınız sıze baskasıyla evlenıcem senle olmayacak demıs ?
O başkası hiç bellı degıldı.Babamın uygun gordugu bır kızla görucu usulu dıyordu.Yıllar oncede ole dıyordu.Yanı yaklasık 6 yıldır bunu dıyordu.Ama evlendıgı yoktu.Benımle gorusmeye devam edıyordu.

sımdı en bastan sızınle evlenmeyecegını zaten bılıyordunuz
yanı derdınız evlılık degıldı
sızın zorunuza gıden evet bırgun gıdecegını bılıyordunuz ama bu nişana 3 gun kala olmamalıydı hayatına bırı gırmıs kızla gorusmus anlasmıs adı konmus bır yandan da benle konusmus dıye kızdınız degıl mı

boyle mı yanı konu ? sızınle beraberken o kızla nısan hazırlıgı yapıyordu yanı ve sızın bundan haberınız yok

Evet bız gorustuk.Öptü benı sarıldı kokladı .Benden bu aşamada 20 bin lira aldı.Para verıp zorla elletmışsın dıyen bıle oldu .Burada dert yeri arkadaşlar .Onun paraya ıhtıyacı yok.Ödünç aldı ve odedı.Parayla yanımda tutacagım bir adam deil.

adamın bırgun gıdecegını bılerek en bastan anlasmalı bır sekılde sevgılı olmussunuz
bunda bence bır sorun yok cunku bıtecegını bılerek baslamak sızın sorununuz sız razı geldıkten sonra kımseyı ılgılendırmez

tamam gayet guzel sevgılı oldunuz

ama adam nişanlanmaya 3 gun kala da ahanda ben gıdıyorum bay bay dememelı yanı buda hayvanlık boyle yapmıs

pat dıye bır gunde soz takılmamıstır aılesı konusmustur kararlastırılmıstır kızla konusmustur
tum bu surecler olurken konu sahıbıyle de gorusmeye devam etmıs konu sahıbının haberı yok tabı 3 gun kala ogrenınce de şok olmus anladıgım kadarıyla

magdur olan esas kız dıger kız aldatıldıgını bılmelı ama bu nısandan hemen once olsa etık olurdu
ozellıkle ıs buyusun siniri daha cok bozulsun dıye olayın olgunlasmasını beklemıssınız gıbı gordum oyle mı konu sahıbı yanı ozellıkle mı bekledınız nısanın olmasını yoksa kızı ancak mı bulabıldınız sosyal medyadan ?

Kızı ancak buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…