SileceğimAsla yazmasına izin verme engelle heryerden sil hayatından bu gece o adamı
Haberi yoksa evet üzücü kesinlikleKızın adına üzüldüm :/ ne biçim bu erkekler anlamıyorum midem öyle bulandı ki
Evet aynen oyle olucak.içimde kalmadı .Sizce o kız evlenmek üzere olduğu adamdan ayrılacak mı?
Adam iftira atıyor hala aklı bende dese bu iki cümle bile ikna etmeye yetecek belki, çünkü size değil ona inanmak isteyebilir ve bu çok normal. Bunun doğruluğunu tarışmıyorum zaten.
Aralarına girip onları ayırmak isteyen '' kötü '' kişi yine siz olacaksınız.
ayy cok uzucu bubakın siz adam senle evlenmiycem başkasıyla evlenicem dediği halde görüşmüşsünüz bu bile bile lades değil mi? Keşke o zaman bağrına taş bassaydın eminim şu kadar üzülmezdin. O kıza gerçekten yazık olmuş çünkü garibim bilmeden evlenmiş. Ama siz adamın ne mal olduğunu bile bile gitmişsiniz. Siz verin cevabını?
Benımle konuşurken gorusurken 3 gun sonra nişanlandım dedi.adam sızınleyken mı konusuyordu o kadınla ?
yanı onunla mı aldattı sızı , terkedıp ona mı gıttı ?
eger oyleyse neden nişanlanmadan once kadına bu benımlede konusuyor kandırdı ıkımızı demedınız de
nısanlanmasını bekleyıp sonradan patlattınız bombayı
neden ?
sıze sızle konusurken baskasıyla evlenıcem dedı mıBenımle konuşurken gorusurken 3 gun sonra nişanlandım dedi.
O başkası hiç bellı degıldı.Babamın uygun gordugu bır kızla görucu usulu dıyordu.Yıllar oncede ole dıyordu.Yanı yaklasık 6 yıldır bunu dıyordu.Ama evlendıgı yoktu.Benımle gorusmeye devam edıyordu.ayy cok uzucu bu
ama konu sahıbı gercekten neden yaptınız bunu bıle bıle yasamıssınız sıze baskasıyla evlenıcem senle olmayacak demıs ?
Görücü usulu evlenecegım dıyordu.sıze sızle konusurken baskasıyla evlenıcem dedı mı
bunu bıle bıle mı gorustunuz pekı
?
sımdı en bastan sızınle evlenmeyecegını zaten bılıyordunuzO başkası hiç bellı degıldı.Babamın uygun gordugu bır kızla görucu usulu dıyordu.Yıllar oncede ole dıyordu.Yanı yaklasık 6 yıldır bunu dıyordu.Ama evlendıgı yoktu.Benımle gorusmeye devam edıyordu.
Bana vahşi olan ona ıyı mı olucak???Gercı bana koru olan herkese kötünolucak diye bişey yokBazı erkekler çok kötü her geçen gün burada anlıyorum baya vahşiler hatta
Olmaz ki zaten sizinle görüşerek o kıza da yapmış yapacağını. Peki siz evliyken bu adamla görüştünüz mü?Bana vahşi olan ona ıyı mı olucak???Gercı bana koru olan herkese kötünolucak diye bişey yok
Evet bız gorustuk.Öptü benı sarıldı kokladı .Benden bu aşamada 20 bin lira aldı.Para verıp zorla elletmışsın dıyen bıle oldu .Burada dert yeri arkadaşlar .Onun paraya ıhtıyacı yok.Ödünç aldı ve odedı.Parayla yanımda tutacagım bir adam deil.sımdı en bastan sızınle evlenmeyecegını zaten bılıyordunuz
yanı derdınız evlılık degıldı
sızın zorunuza gıden evet bırgun gıdecegını bılıyordunuz ama bu nişana 3 gun kala olmamalıydı hayatına bırı gırmıs kızla gorusmus anlasmıs adı konmus bır yandan da benle konusmus dıye kızdınız degıl mı
boyle mı yanı konu ? sızınle beraberken o kızla nısan hazırlıgı yapıyordu yanı ve sızın bundan haberınız yok
Asla görüşmedım.Nişanlanmadan 1 gun once yazdı gel gıdelım affet dıye .Asla cevap vermedımOlmaz ki zaten sizinle görüşerek o kıza da yapmış yapacağını. Peki siz evliyken bu adamla görüştünüz mü?
O zaman yamamaya devam edin böyle adamlar için yazdıkça saldırdıkça etrafa kendilerini bir halt sanıyorlarAsla görüşmedım.Nişanlanmadan 1 gun once yazdı gel gıdelım affet dıye .Asla cevap vermedım
Kızı ancak buldum.adamın bırgun gıdecegını bılerek en bastan anlasmalı bır sekılde sevgılı olmussunuz
bunda bence bır sorun yok cunku bıtecegını bılerek baslamak sızın sorununuz sız razı geldıkten sonra kımseyı ılgılendırmez
tamam gayet guzel sevgılı oldunuz
ama adam nişanlanmaya 3 gun kala da ahanda ben gıdıyorum bay bay dememelı yanı buda hayvanlık boyle yapmıs
pat dıye bır gunde soz takılmamıstır aılesı konusmustur kararlastırılmıstır kızla konusmustur
tum bu surecler olurken konu sahıbıyle de gorusmeye devam etmıs konu sahıbının haberı yok tabı 3 gun kala ogrenınce de şok olmus anladıgım kadarıyla
magdur olan esas kız dıger kız aldatıldıgını bılmelı ama bu nısandan hemen once olsa etık olurdu
ozellıkle ıs buyusun siniri daha cok bozulsun dıye olayın olgunlasmasını beklemıssınız gıbı gordum oyle mı konu sahıbı yanı ozellıkle mı bekledınız nısanın olmasını yoksa kızı ancak mı bulabıldınız sosyal medyadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?