Suçlu kim ne oldu ne bitti o bunu demiş şunu demiş amannn geç boşverÇok tesekkur ederım.Ne guzel anladınız beni.Ne hayatımdan çıktı nede geldi .Bende oda suçluyuz aslında.
Allah iyiliğini versinAyy çıldırdım çorba konu bir öyle yazıyor kı sanki çocuk aldatmamış bir yazıyır çocuk şerefsız hayır zaten öyle de hıc bır şey bırbırını örtmüyor gelde sinir olma
Aynen oyle ben boş yere mı kudurdum.Ben de gurursuz deılım ki.Ama nasıl geri yaptılar büyük büroksilerı yetmedı .Ablama dıokı vıcdanımı rahatlatmak ıcın gorustum.İnanamıyorum bi de resim mi atıyor utanmadan haketmiş adam bence fazlasıyla karaktersiz
Neyse zaten bir şey anlamadım boşverdım beynım errorAllah iyiliğini versinsakin ol derin derin nefes al relax çorba soğudu boşver
Nereyı anlamadınız sorun bana ??Ayy çıldırdım çorba konu bir öyle yazıyor kı sanki çocuk aldatmamış bir yazıyır çocuk şerefsız hayır zaten öyle de hıc bır şey bırbırını örtmüyor gelde sinir olma
Evet razı
[/QUOTE
Sorun ne o zaman
akşam akşam bu kadar stres yeter can dayanmazNeyse zaten bir şey anlamadım boşverdım beynım error
Boşver beynim valla error veriyor. Sen artık önüne bak çocuğa takıntılısın boşver gıtsın destek al bu konuda zira kendıne zarar veriyorsun. Yeni bir sayfa aç duyma görme sadece önüne bakNereyı anlamadınız sorun bana ??
Evet haklısınız ama demekki o zaafı öyle kullananlar varki kendi bencilliği için karşısındakinin ne hissettiği hiç önemli değil sonuçta herturlu zaafinndan faydalanmis yazıkKendilerine aşık olan kadınları kullanır erkekler bu böyledir
Ona karşı zaafını kullanır
Beğenilmek hoşlarına gider
Bir insanın hayatına zarar veriyor mu umurlarında mı ya
Bu kadar olay çıkartmasaydı konu sahibini arardı o adam canı sıkılınca
Burda önemli olan kimseye kendinden çok değer vermiceksin
Aşk sevgi çok güzel şeyler
Ama sana zarar veriyorsa gönder gitsin adam mı yok sanki
Saplantı yapmaya gerek yok
Onla doğmadın sonuçta
Çok tesekkur ederım .Gercekten bana da yazık .Daha bakmayacagım.Suçlu kim ne oldu ne bitti o bunu demiş şunu demiş amannn geç boşver
Ailesi ablası danası adamın döktüklerini topluyorlar arkasından
Onlara ne oluyorsa
Çocuk gibi ailesinin arkasına sığınıyor beyinsiz
Onlar erkek elinin kiri mantığında insanlar işte
Kabile zihniyeti
Sen unut lütfen kendin için
Sosyal medyadan falan bakma
Hiç uğraşma
O korku ona yeter.Evet haklısınız ama demekki o zaafı öyle kullananlar varki kendi bencilliği için karşısındakinin ne hissettiği hiç önemli değil sonuçta herturlu zaafinndan faydalanmis yazık
E var tabiEvet haklısınız ama demekki o zaafı öyle kullananlar varki kendi bencilliği için karşısındakinin ne hissettiği hiç önemli değil sonuçta herturlu zaafinndan faydalanmis yazık
Çok iyi yapmışsınızO korku ona yeter.
Agzınıza saglık .Tesekkur ederım .E var tabi
Neden kadınlar mutsuz bu kadar?
Adam görüyor kız beni seviyor biraz takılayım diyor gel deyince gel git deyince git
Ben beni seven erkeğe umut vermemek adına görüşmem eğer onu sevmiyorsam
Ama erkekler böyle değil
O yüzden size değer vermeyen kimseyle olmayın gerekirse yalnız olun ama onla olmayın
Onlar kim ya
Çok haklı.Ablam çok kızdı seni kardeslıkten reddedecegım dedi.Onlar kim ki yolda gorsem selam vermem asıl onlar senin dengın mı dedı
Tesekkur ederımÇok iyi yapmışsınız
E var tabi
Neden kadınlar mutsuz bu kadar?
Adam görüyor kız beni seviyor biraz takılayım diyor gel deyince gel git deyince git
Ben beni seven erkeğe umut vermemek adına görüşmem eğer onu sevmiyorsam
Ama erkekler böyle değil
O yüzden size değer vermeyen kimseyle olmayın gerekirse yalnız olun ama onla olmayın
Onlar kim ya
[/QUOTE evet kendi benliğini unutacak kadar kimseyi onemsemeyeceksin asla sevgini gururunun önünde tutmayacaksin
Çok da severım kendımı ama onun yaptıklarını yedıremıyorum benı bu kadar basitlestırdıgıne katlanamıyorum.Her şeyin bir bedelı var.Onun nişanlısı bir nefeste soluverecek çiçek ya ben ???İnsanın kendini sevmesine değer vermesine gurur diyorlar zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?