İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Çok tesekkur ederım.Ne guzel anladınız beni.Ne hayatımdan çıktı nede geldi .Bende oda suçluyuz aslında.
Suçlu kim ne oldu ne bitti o bunu demiş şunu demiş amannn geç boşver
Ailesi ablası danası adamın döktüklerini topluyorlar arkasından
Onlara ne oluyorsa
Çocuk gibi ailesinin arkasına sığınıyor beyinsiz
Onlar erkek elinin kiri mantığında insanlar işte
Kabile zihniyeti
Sen unut lütfen kendin için
Sosyal medyadan falan bakma
Hiç uğraşma

Ayy çıldırdım çorba konu bir öyle yazıyor kı sanki çocuk aldatmamış bir yazıyır çocuk şerefsız hayır zaten öyle de hıc bır şey bırbırını örtmüyor gelde sinir olma
Allah iyiliğini versin sakin ol derin derin nefes al relax çorba soğudu boşver

İnanamıyorum bi de resim mi atıyor utanmadan haketmiş adam bence fazlasıyla karaktersiz
Aynen oyle ben boş yere mı kudurdum.Ben de gurursuz deılım ki.Ama nasıl geri yaptılar büyük büroksilerı yetmedı .Ablama dıokı vıcdanımı rahatlatmak ıcın gorustum.

Ayy çıldırdım çorba konu bir öyle yazıyor kı sanki çocuk aldatmamış bir yazıyır çocuk şerefsız hayır zaten öyle de hıc bır şey bırbırını örtmüyor gelde sinir olma
Nereyı anlamadınız sorun bana ??

Evet haklısınız ama demekki o zaafı öyle kullananlar varki kendi bencilliği için karşısındakinin ne hissettiği hiç önemli değil sonuçta herturlu zaafinndan faydalanmis yazık

Çok tesekkur ederım .Gercekten bana da yazık .Daha bakmayacagım.

Evet haklısınız ama demekki o zaafı öyle kullananlar varki kendi bencilliği için karşısındakinin ne hissettiği hiç önemli değil sonuçta herturlu zaafinndan faydalanmis yazık
O korku ona yeter.

E var tabi
Neden kadınlar mutsuz bu kadar?
Adam görüyor kız beni seviyor biraz takılayım diyor gel deyince gel git deyince git
Ben beni seven erkeğe umut vermemek adına görüşmem eğer onu sevmiyorsam
Ama erkekler böyle değil
O yüzden size değer vermeyen kimseyle olmayın gerekirse yalnız olun ama onla olmayın
Onlar kim ya

Ablam çok kızdı seni kardeslıkten reddedecegım dedi.Onlar kim ki yolda gorsem selam vermem asıl onlar senin dengın mı dedı

Agzınıza saglık .Tesekkur ederım .

İnsanın kendini sevmesine değer vermesine gurur diyorlar zaten :)
Çok da severım kendımı ama onun yaptıklarını yedıremıyorum benı bu kadar basitlestırdıgıne katlanamıyorum.Her şeyin bir bedelı var.Onun nişanlısı bir nefeste soluverecek çiçek ya ben ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…