İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Ya baştan deseydiniz ya kanıtları da yolladığınızı ama Sanırım evlenmişler, keşke nikahtan önce olsaydı. Yazık nişanlıya Tüm hayalleri yıkıldı, şimdi ayrılsa bir dert affetse bir dert, diğer türlü nişanı atar yoluna bakardı. Şimdi bir şekilde aileler falan yalanla dolanla barıştırır o da bu evliliği sürdürmek zorunda kalırsa çok üzücü olur😞
Kızın adını bulamadım.Sır gibi saklamışlardı.

Çocuğu şerefsiz ahlaksız yerine koydunuz ama çocuk zaten bunla takılmak tatmin olmak için gezmiş o sırada o kız yokmuş aile dostu olduğu için söylenti varmış sonra bunu bırakmış diğer kıza gitmiş tanışmış beğenmiş Nisan yapmışlar görücü usulü diyor konu sahibi onla sevgiliyken bunla takılmamış ki ben mi yanlış anlıyorum bu durumda çocuk şerefsiz olmuyor ki nisanliyken gorusmemis aramamis 😅

Sen şimdi boşver
Sakın bi daha bulaşma bunlara
Anladım sevmişsin adamda senin sevgini zaafını kullanmış erkekler böyle işte
O adam karektersiz
Evlendiği kızı aldatıcak zaten
O zaman o kız da bana demiştiler deyip sana hak verir
Şimdi anlamaz o benle evlendi beni seviyor der
Sen bu adamla asla ama asla konuşma
Yarın boşluğa düşer arar falan sakın!
Hayatına yoluna bak
Boşver bir o yok dünyada
Biz kadınlar hırs yapıyoruz bazen
Boşvermrk en iyisi
Evet çok tesekkur ederım.Daha da kımseye yapmaz işte.Bak kız burda çok gunahsız.

Evet çok tesekkur ederım.Daha da kımseye yapmaz işte.Bak kız burda çok gunahsız.
Kızın günahı yok o uyumuş
Maalesef olan o kıza olmuş
Hayatı boyunca diken üstünde işte
Bizde kadın susar oturur adam gezer tozar bu iş böyle gittiği sürece çoğu kadın acı çekmeye devam edicek!

Kızın günahı yok o uyumuş
Maalesef olan o kıza olmuş
Hayatı boyunca diken üstünde işte
Bizde kadın susar oturur adam gezer tozar bu iş böyle gittiği sürece çoğu kadın acı çekmeye devam edicek!
[/
Bakınsana yuva yıkan oldum

Adamın nişanlanacağını bile bile görüşmeye gidip, fiziksel yakınlık yaşamışsınız.
Elinizde tutmak için para vermişsiniz.
Sizi seçseydi eminim şimdi aşk sarhoşu olup, adamın karakterini ikinci plana atacaktınız.
Başkasının mutsuzluğundan bu denli mutlu olmuşsunuz.
Eee adam kötü, siz kendinizi nasıl sıfatlandırıyorsunuz peki?

Çocuğu şerefsiz ahlaksız yerine koydunuz ama çocuk zaten bunla takılmak tatmin olmak için gezmiş o sırada o kız yokmuş aile dostu olduğu için söylenti varmış sonra bunu bırakmış diğer kıza gitmiş tanışmış beğenmiş Nisan yapmışlar görücü usulü diyor konu sahibi onla sevgiliyken bunla takılmamış ki ben mi yanlış anlıyorum bu durumda çocuk şerefsiz olmuyor ki nisanliyken gorusmemis aramamis 😅
Nişanlanıcakken görüşmüş işte
Pat diye nişan olmadı ya
Nasıl adam masum?
O kız hayatındayken bu kızla görüşmüş
Tatmin olmak ne ya offff gerçekten sizin gibilerle uğraşılmaz

Bak sen kendi iyiliğin için herseyi unut
Yuva falan yıkılmamış işte devam ediyorlar
Bırak şunları düşünme artık
Git tatil falan yap
Unut herseyi
Öyle sosyal medyadan falan bakma
Boşver artık

Adamın nişanlanacağını bile bile görüşmeye gidip, fiziksel yakınlık yaşamışsınız.
Elinizde tutmak için para vermişsiniz.
Sizi seçseydi eminim şimdi aşk sarhoşu olup, adamın karakterini ikinci plana atacaktınız.
Başkasının mutsuzluğundan bu denli mutlu olmuşsunuz.
Eee adam kötü, siz kendinizi nasıl sıfatlandırıyorsunuz peki?
Gercekten bumu ?Elimi tutması için para verdım oylemı .Tesekkur ederım yorumunuz için.

Nişanlanıcakken görüşmüş işte
Pat diye nişan olmadı ya
Nasıl adam masum?
O kız hayatındayken bu kızla görüşmüş
Tatmin olmak ne ya offff gerçekten sizin gibilerle uğraşılmaz
[/QUOTE]
Uğrasma o zaman issizsin galiba konu sahibinden daha çok insan alintilayip cevap yazmışsın arada boş vaktini okuyarakta geçir zira okuduğunu anlamakta sıkıntın var🥴

Peki bu nişanlanmadan üç gün önce seninle görüşen adamın sevgilisi olduğunu bilmiyor muydun?
Sevgılı degıllerdı görücü usulu diyorum..Sevgılıysede vallahı bılmıyorum.Bilsem gorusurmuyum.Gurursuzmuyum?

Sevgılı degıllerdı görücü usulu diyorum..Sevgılıysede vallahı bılmıyorum.Bilsem gorusurmuyum.Gurursuzmuyum?
Yani bilipte yaptıysan kusura bakma arkadaşım seni suçlarım.. Ama bilmiyorsan İşin rengi değişir.. ve o çam yarması hayatında bu kız varken senin yanına geldiyse Allah elbet bi yerden verir belasını versinde zaten.. Tek üzüldüğüm O kız ne hayalle evlenmiştir yazık Hep acabayla yaşamak ne kötü.. Sende boşver artık ne yaparlarsa yapsınlar hayata bi kez geliyoruz mutlu olmak için illa erkeklere ihtiyacımız yok..

Benim düşüncem bu kızla çok önceden sevgili olduğu ama konu sahibine görücü usülü gibi aktardığı. Bilmiyorum artık ama bu karaktersiz adamdan herşey beklenir
Öyle olsa bılırdim.Gercekten bilirdim.Çok net ogrendım gorucu usulu oldugunu.

Sonra ablası kardeslerı aradı senı yok ederım şöyle yaparım.Bizim bürokrosımız çok kuvvetlı.O kızın hiç gunahı yok.Hakaretler tehdıtler.Bende elımde kalan belgelerı gonderdım.

Anlamadım kızla hiç sevgili olmadan mı evlendi hani görücü usulü diyodunuz ama bi ön görüşme olmadımı evlilik önce si :KK64:

Sonra ablası kardeslerı aradı senı yok ederım şöyle yaparım.Bizim bürokrosımız çok kuvvetlı.O kızın hiç gunahı yok.Hakaretler tehdıtler.Bende elımde kalan belgelerı gonderdım.

Neydi elinde kalan belgeler?
niye tehdit ediyorlar onuda anlamıyorum sanki kardeşleri çok düzgün sen iftira attın

Yok senimi alacaktık davul bile dengi dendine .O kadar kibar yazdımkı tum hakaretkerıne ragmen.Aaaa benımde bır sabrım var tabıkı .

Back