İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Bunlar ailece benı aradılar ben şok bildiğin darbe vallahi ama neden venı sucluyosunuz hadi ben pis kakayım bu adama zaafım var benım mutsuz olsun diye deil bilsin diye yaptım .

Benden 20 bin almıştı .Bu zamana kadar gezdık tozduk sevdık sevıldık babasının tanıdıgının kızıyla evlenecegını gorucu usulu evlenecegını soyledım.Resımlerımızıde attım buda dugun hedıyenız olsun dedim.Abowww ortalık coştu

parayı ne diyerek aldı? O kızla nişanlıyken sizle sevgili gibi takıldı yani vay be. Keşke o zaman söyleseydiniz kıza. Düğün olmadı mı? Şu an tehdit ediyor mu hala?

Gereksiz kasmışsınız gereksiz işlere kalkışmışsınız
Derdımı anlatıyorum hanımefendi siz bana sen kendı ayagınla gıttım sus otur diosunuz.Bu da bir şiddet deilmi .Ben saglıklı dusunsem zaten gıtmezdım.

Vallaha kızlar bırakmıosunuz ki anlatam.İyi olsam bunları yaparmıyım.Hadi ben kotuyum niye benden para aldı???Ben adama sülük gibi yapışmadım ki .

Evettt aldım bırakırmıyım.Eftler zamanlar hep kayıtlı ıyıkı o kayıtlar var yoksa kendı kendıne gelın gıvey oluyo dıcek .
Ay senden borç para alan vasıfsız için ne bu tantana ya
Adam benden borç istese gözümden o an düşer
Paylaşılmayan adam bizde bk sandık

Vallaha kızlar bırakmıosunuz ki anlatam.İyi olsam bunları yaparmıyım.Hadi ben kotuyum niye benden para aldı???Ben adama sülük gibi yapışmadım ki .

Ben size hak veriyorum haklı payınız var bence. Anlatın detayları. En azından paranızı almışsınız sevindim buna.

Derdımı anlatıyorum hanımefendi siz bana sen kendı ayagınla gıttım sus otur diosunuz.Bu da bir şiddet deilmi .Ben saglıklı dusunsem zaten gıtmezdım.
Değil herşeyi kendi öz iradenizle yapmışsınız kimse size bi vaadde bulunmamış söz vermemiş ki siz niye havalara girdiniz de milletin huzurunu bozdunuz zamanında sizde evlenmişsiniz o zaman da karşıdaki kişi size aynısını yapsaydı ne hissederdiniz

Nişandan önce yalan yanlış eklemeden düzgün bir şekilde söylemeliydi. Evlendiğinde daha çok üzüleceğini bildiği için özellikle beklemiş. Hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı kıza çok üzüldüm ben
[/
Kız bide resmını gorsen ama gonul sevdi işte
ya adamda para yok
Tip yok
Sen manyak mısın gitsin evlensin kimle evleniyorsa
Hayır ne msj atıp kendini yoruyorsun
Kadın bayağı olay çıkar Muş belli
Bütün ailesi arıyor
Seni arayacaklarına çocuklarının cebine para koysunlar

Hem sadece adammı kullanıyor belki bende onu kullandım.Belki bende zevk alıodum.
Bak şu yazdığını gerçekten hayatı kendisi için yaşayan, kendi doğrularını bilen ve toplum dayatmalarına dik duran bir kadın yazsa helal derim. En azından ne istediğini biliyor.
Seninki bu değil, sen önce adamla sana hiçbir söz vermediğini bile bile buluştun, bir şeyler yaşadın sonra bunu saplantılı olmana, psikolojinin bozuk olmasına bağladın. Başka birini seçmesini hazmedemeyip kadına yazdın. Bu duruş değil işte.
Hikayedeki tek mağdur o kadın. Filler tepişirken arada ezilmiş. Hayal kırıklığını tahmin edemiyorum. Evliliğinin ilk günlerinde çok büyük falsoyla baş etmeye çalışacak.

Değil herşeyi kendi öz iradenizle yapmışsınız kimse size bi vaadde bulunmamış söz vermemiş ki siz niye havalara girdiniz de milletin huzurunu bozdunuz zamanında sizde evlenmişsiniz o zaman da karşıdaki kişi size aynısını yapsaydı ne hissederdiniz
Zamanında umut vermişti hatıka bi aşk yasanıstık umut vermeyınce bişey yok olemı.Baska bırımı yoktu .

ya adamda para yok
Tip yok
Sen manyak mısın gitsin evlensin kimle evleniyorsa
Hayır ne msj atıp kendini yoruyorsun
Kadın bayağı olay çıkar Muş belli
Bütün ailesi arıyor
Seni arayacaklarına çocuklarının cebine para koysunlar
Zengınler canım paraları batsın .Oyle parayı napayım.onlarınkı şirket ortaklıgu

Sen şimdi boşver
Sakın bi daha bulaşma bunlara
Anladım sevmişsin adamda senin sevgini zaafını kullanmış erkekler böyle işte
O adam karektersiz
Evlendiği kızı aldatıcak zaten
O zaman o kız da bana demiştiler deyip sana hak verir
Şimdi anlamaz o benle evlendi beni seviyor der
Sen bu adamla asla ama asla konuşma
Yarın boşluğa düşer arar falan sakın!
Hayatına yoluna bak
Boşver bir o yok dünyada
Biz kadınlar hırs yapıyoruz bazen
Boşvermrk en iyisi

Konu sahibi seni anlıyorum asla da kınamıyorum sevmişsin üzülmüşsün ama bitti artık önüne bak söylemeni de yanlış bulmadım içinden geldi yapmışsın. Ama artık boşver bu adamı engelle telefonlarını zarar vermesinler sana. O pislikleri yaparken iyi sen ortaya çıkarınca neden suçlu olasın. Aldatmasaymış. Yapmasaydın mı iyiydi bilmiyorum kızın öğrenmesine sevindim ben. Ama şu saatten sonra tamamen sil bu adamı kendin için lütfen

Ya baştan deseydiniz ya kanıtları da yolladığınızı ama Sanırım evlenmişler, keşke nikahtan önce olsaydı. Yazık nişanlıya Tüm hayalleri yıkıldı, şimdi ayrılsa bir dert affetse bir dert, diğer türlü nişanı atar yoluna bakardı. Şimdi bir şekilde aileler falan yalanla dolanla barıştırır o da bu evliliği sürdürmek zorunda kalırsa çok üzücü olur😞

Konu sahibi seni anlıyorum asla da kınamıyorum sevmişsin üzülmüşsün ama bitti artık önüne bak söylemeni de yanlış bulmadım içinden geldi yapmışsın. Ama artık boşver bu adamı engelle telefonlarını zarar vermesinler sana. O pislikleri yaparken iyi sen ortaya çıkarınca neden suçlu olasın. Aldatmasaymış. Yapmasaydın mı iyiydi bilmiyorum kızın öğrenmesine sevindim ben. Ama şu saatten sonra tamamen sil bu adamı kendin için lütfen
Çok tesekkur ederım.Beni anladıgınız için.Bir anda yaptım.

Back