- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden 20 bin almıştı .Bu zamana kadar gezdık tozduk sevdık sevıldık babasının tanıdıgının kızıyla evlenecegını gorucu usulu evlenecegını soyledım.Resımlerımızıde attım buda dugun hedıyenız olsun dedim.Abowww ortalık coştu
Evettt aldım bırakırmıyım.Eftler zamanlar hep kayıtlı ıyıkı o kayıtlar var yoksa kendı kendıne gelın gıvey oluyo dıcek .20bin lirayı geri aldınız mı
Baksana karıma mesaj atamazsın vs sahiplenmiş bile aslında iyi olmuş adama tabi kadın için evlenmeden önce deseydin daha iyi olurduNikah yapmışlar sanırım
Derdımı anlatıyorum hanımefendi siz bana sen kendı ayagınla gıttım sus otur diosunuz.Bu da bir şiddet deilmi .Ben saglıklı dusunsem zaten gıtmezdım.Gereksiz kasmışsınız gereksiz işlere kalkışmışsınız
Ay senden borç para alan vasıfsız için ne bu tantana yaEvettt aldım bırakırmıyım.Eftler zamanlar hep kayıtlı ıyıkı o kayıtlar var yoksa kendı kendıne gelın gıvey oluyo dıcek .
Vallaha kızlar bırakmıosunuz ki anlatam.İyi olsam bunları yaparmıyım.Hadi ben kotuyum niye benden para aldı???Ben adama sülük gibi yapışmadım ki .
Değil herşeyi kendi öz iradenizle yapmışsınız kimse size bi vaadde bulunmamış söz vermemiş ki siz niye havalara girdiniz de milletin huzurunu bozdunuz zamanında sizde evlenmişsiniz o zaman da karşıdaki kişi size aynısını yapsaydı ne hissederdinizDerdımı anlatıyorum hanımefendi siz bana sen kendı ayagınla gıttım sus otur diosunuz.Bu da bir şiddet deilmi .Ben saglıklı dusunsem zaten gıtmezdım.
Kız bide resmını gorsen ama gonul sevdi işteAy senden borç para alan vasıfsız için ne bu tantana ya
Adam benden borç istese gözümden o an düşer
Paylaşılmayan adam bizde bk sandık
Nişandan önce yalan yanlış eklemeden düzgün bir şekilde söylemeliydi. Evlendiğinde daha çok üzüleceğini bildiği için özellikle beklemiş. Hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı kıza çok üzüldüm ben
[/
ya adamda para yokKız bide resmını gorsen ama gonul sevdi işte
Bak şu yazdığını gerçekten hayatı kendisi için yaşayan, kendi doğrularını bilen ve toplum dayatmalarına dik duran bir kadın yazsa helal derim. En azından ne istediğini biliyor.Hem sadece adammı kullanıyor belki bende onu kullandım.Belki bende zevk alıodum.
Zamanında umut vermişti hatıka bi aşk yasanıstık umut vermeyınce bişey yok olemı.Baska bırımı yoktu .Değil herşeyi kendi öz iradenizle yapmışsınız kimse size bi vaadde bulunmamış söz vermemiş ki siz niye havalara girdiniz de milletin huzurunu bozdunuz zamanında sizde evlenmişsiniz o zaman da karşıdaki kişi size aynısını yapsaydı ne hissederdiniz
Zengınler canım paraları batsın .Oyle parayı napayım.onlarınkı şirket ortaklıguya adamda para yok
Tip yok
Sen manyak mısın gitsin evlensin kimle evleniyorsa
Hayır ne msj atıp kendini yoruyorsun
Kadın bayağı olay çıkar Muş belli
Bütün ailesi arıyor
Seni arayacaklarına çocuklarının cebine para koysunlar
Sen şimdi boşverZengınler canım paraları batsın .Oyle parayı napayım.onlarınkı şirket ortaklıgu
Zengınler canım paraları batsın .Oyle parayı napayım.onlarınkı şirket ortaklıgu
Çok tesekkur ederım.Beni anladıgınız için.Bir anda yaptım.Konu sahibi seni anlıyorum asla da kınamıyorum sevmişsin üzülmüşsün ama bitti artık önüne bak söylemeni de yanlış bulmadım içinden geldi yapmışsın. Ama artık boşver bu adamı engelle telefonlarını zarar vermesinler sana. O pislikleri yaparken iyi sen ortaya çıkarınca neden suçlu olasın. Aldatmasaymış. Yapmasaydın mı iyiydi bilmiyorum kızın öğrenmesine sevindim ben. Ama şu saatten sonra tamamen sil bu adamı kendin için lütfen