- 8 Şubat 2025
- 51
- 38
- 3
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Teşekkür ederim kemiklerimde çürüme var kan dolaşımından kaynaklanıyor kanım dolaşmıyor kemiklerimi beslemiyorÇok geçmiş olsun hastalığınız nedir acaba merak ettim.?
Kemiklerimde çürüme varHastalığınız nedir
Prp ve ozon tedavisi görüyorum başka serumlarda yapıyorlar ama içeriğini tam bilmiyorum sadece o serumlar kusma yapıyor. Prp,ozon da çok ağır geliyor 2haftaya bir penisilin gibi iğneleri saplıyorlar 3gün hiçbir şekilde ayağa kalkamıyorsun zaten. 3günden sonra yavaş yavaş ayaklanıyorsun ama tabi bu arada bünyem zayıfladı artık hiç çıkamıyorum yataktanBunun tedavisi nasıl oluyor? Geçici bir hastalık mı
Sağolun.. birara bende düsündüm psikolojik olarak mı böyleyim diye ama yok sabahki titreme,halsizlik yani fiziksel olarak belirtiler var sadece halsizlik olsa meselâ derim ki psikolojik ama yeri geliyor donuyorum soğuk soğuk terliyorum sürekli tedaviyi kaldırmıyor bünyem kemiklerim iyilesiyor belki ama bünyem çöküyor. Hatta çöktü. Hatta yazın yapılan testlerde bağışıklık sistemin tamamen çökmüş dedi doktorlarAllahım yardımcınız olsun her şey psikoloji bunu unutmayın terapi alın size iyi ne gelecekse onu yapın ve hep iyiyi konuşun her şey güzel olucak
Size de çok geçmiş olsun hani hep derlerdi ya sağlık gibisi yok diye ne kadar doğruymuş değil mi.. Kaybedince kıymetini anlıyor insan... Sizin neyiniz var bu arada?Yani kemik çürümesi sonuçta, hastalığın hakkında bilgim olmasa da nankörlük yapıyorum gibi düşünüp kendini kötü hissetme. Kemiklerimiz dinç olduğu sürece hareket edebiliriz, enerjik olabiliriz. Ne zaman iyileşirsin bilmiyorum ama iyileşene kadar sabretmekten başka çare yok. Dizi-film izlemek, kitap okumak... Evde kendini bir şekilde oyalamaya bak düşüncelerini dağıtmaya çalış. Ben de aylardır yatıyorum, ne kadar zor bir durum olduğunu çok iyi anlıyorum. İnşallah birdaha sağlıktan sınanmayız, bugünleri kötü gün olarak hatırlarız. İnanıyorsan sık sık dua et, ben dua ederek biraz olsun rahatlıyorum.
Sağolun hareket kısıtlığımda var çürüme kalça kemiklerimde bacak ve ayak kemiklerimde de sorun var tedavi iyi geliyor kemiklerime ama ağır olduğu için bünyem çöktü. Dışarı çıkabilirsem gideceğim inşaallah terapiyeKaç yasindasiniz bilmiyorum ama ufak dokunuşlar büyük etkiler yaratır.en azından bir tık daha erken yatıp erken kalkmayı deneyin.Gerekirse psikolojik tedavide alın.Kendinizi iyice salarsaniz hiç toparlayamazsiniz.Zorlada olsa birşeyler yapmaya calisin
Kesinlikle öyle... Ben bu süreçte kendine bir çay kahve yapmanın, sevdiğin yemeği pişirebilmenin, istediğin zaman duşa girebilmenin, yürüyüş yapmanın yani aslında insan hayatında en rutin hareketlerin bile ne kadar değerli olduğunu anladım.Size de çok geçmiş olsun hani hep derlerdi ya sağlık gibisi yok diye ne kadar doğruymuş değil mi.. Kaybedince kıymetini anlıyor insan... Sizin neyiniz var bu arada?
Allah yardımcın olsun canım gerçekten öyle biliyor musun iyiyi kötüyü ayırt ettik gerçekten bu süreçte. Hayatın değerini anladık Allah dermansız dert vermesin hastalık gelip geçicidir biliyorum ama elimde değil üzülüyordum birkaç gündür..Kesinlikle öyle... Ben bu süreçte kendine bir çay kahve yapmanın, sevdiğin yemeği pişirebilmenin, istediğin zaman duşa girebilmenin, yürüyüş yapmanın yani aslında insan hayatında en rutin hareketlerin bile ne kadar değerli olduğunu anladım.
Bacağımda tümör var, ayağımın üstüne basmam yasak, aylardır yatıyorum. Ben de tedavi görüyorum. Sürekli evde olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Sabretmekten başka bir çaremiz yok. Yani düşünüyorum, karalar bağlasam ağlasam ne olacak ki? Sadece kendime zarar. Ve tedavi sürecim stresten dolayı sıkıntıya girer. O yüzden kafamı dağıtacak aktiviteler yapıyorum. Bu sürecin geçici olduğunu düşünüyorum. Allah birdaha sağlıktan sınamasın diye dua ediyorum. Benimki tekrarlayabilen bir tümör çeşidi o yüzden sağlığımın kıymetini çok daha iyi anladım. İnşallah ikimizin de geçer ve Allah birdaha sağlıkla sınamaz. Bu da bir imtihan sabretmemiz gerekir... Ve acılar yaşandıkça insan güçleniyor eminim sen de çok güçlü biri hale gelmişsindir. Artık hayata daha olgun bakıyorum ve bu hastalık durumumda yanımda olmayan sahte insanları hayatımdan eledim, bu da benim için bir artı. Kötü günlerde kim sana gerçekten değer veriyor bunu anlıyorsun.
Çok teşekkür ederim canım evet benimÇok çok geçmiş olsun. Dilerim en yakın zamanda tamamen iyileşirsin ya da inşallah günlük rutinine dönecek şekilde bağışıklığın kuvvetlenir ve tedavinin yan etkilerini çok daha hafif atlatırsın.
tatlıfndk eski hesap adresin mi? Bir kaç konu açıp hesabını kapatıp gittin. Gözlerim arıyordu açıkçası. Umarım sensindir
iyi yapmışsın.Çok teşekkür ederim canım evet benimbiliyorsun en sonki konumu. Konu silinsin istedim ama silinmiyormuş o konudan bildirim alıp hatırlamamak için yeni hesap aldım bende. İşte o dertler kayıplarım vs derken üstüne bir de bu hastalık bünye pert anlayacağın
Rabbim şafi ismiyle sifalandirsin inşaallah tez zamandaTeşekkür ederim kemiklerimde çürüme var kan dolaşımından kaynaklanıyor kanım dolaşmıyor kemiklerimi beslemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?