İyice sıkıldım, yardım :(

Çok şanslısınız öncelikle. Eşiniz sizi rencide bile etmemiş benimki sinirlendiğinde hakaret ediyor gözüme baka baka. Ben evlenene kadar inanılmaz özgüven sahibi, enerjik, neşeli biriydim. Alttan alttan davranışları laflarıyla ben de ne özgüven kaldı ne bir şey. Aşağılık kompleksi de bu yüzden oluştu. Bana hep işe yaramazmışım gibi davrandı genel olarak. Sırf çalışmadığım için. Ve inanın gereksiz hiç bir harcama yapmadım. Onu zor duruma sokmadım ama herşeyin sorumlusu benmişim gibi üstüme geliyor. Farklı alanlara yöneleceğim, teşekkür ederim

Ne rencide edecek aklını bir alırım rencidenin anlamını bile unutur :)) Önce kendi özsaygımızı kendimiz korumalıyız. İlk saçmalayışında boynunuzu büküp oturmak yanlış. "höst sen de" diye başlamanız lazım. bu zamanın erkeklerine de ne yedirip içiriyorlarsa zaar akılları beş karış havada. Çalışmadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Dünyanın çoğu yerinde hala ev geçindirmek erkeğin yükümlülüğüdür. Ataerkil mataerkil ama öyle. Ha şahsi fikrim her kadının şartlar elverdikçe çalışması yönünde.

Siz ev işi yemek vs vs ile uğraşmıyor musunuz? Bütün gün boş oturuyor değilsiniz ya. Eşiniz çalışmıyor olsa ev işi yapacak mıydı mesela? Peki evli olmasaydı bütün bunlar için ödeyeceği miktar ne kadar olacaktı? Ayrıca o evi yuva haline getiren de siziniz. Kendisini seven değer veren bir eşi olduğuna şükredeceğine bir de saçma sapan konuşuyor.

Duygularıma tercümansınız şu an. Ben de çalışmaktan yanayım iş bulabilsem hemen başlayacağım ama onun isteğinden ziyade kendim için. Çünkü ben bu adamı değiştiremeyeceğim ve sonumuz belli gibi duruyor. Ne höstler dedim ne suratlar astım ne kavgalar ettim ama değişmiyor. He hakkını yiyemem o evde olsa yemek de yapar temizlik de. Ki bazen yardım ettiği bile oluyor ben rahatsızsam falan. Bir de kendi anne-babasına karşı beni çok savunur hep benden yanadır bak bunlar güzel şeyler. Bütünüyle kötü biri değil. Genelini düzeltmem lazım yani. :)

1.si eşin doğru söylemiş satmaz.
2.si her insanın mizacı farklıdır ,mesela bende böyle pat diye söyleyenlerdenim ama kötü niyetten değil karşıdaki kırılsada doğruyu bilsin isterim.kendimede oyalayıcı cümleler kurulmasından hoşlanmam.
3.sü kocanız sizi aranan adamım diye kekliyor olabilir zira aranan adamların pek borcu olmaz.

1.si satsın diye kendimi yırtmayacağım ama şansımı denemeden de ne olup olmayacağını bilmem imkansız.
2.si bu pat diye söyleyenlerden değil öyle olsaydı ben de öyle yazardım. İyi de olsa kötü de olsa konunun önemi yok beni dibe çekiyor bilerek ya da bilmeyerek, yaptığı bu.
3.sü şahsi borçlarını kapatmak için daha sonra kredi çekti, ufak bir borç için telefonumu satmıştık yenisini almak için mağazaya taksit yaptırdı vs gibi borçlarımız var kendi şahsi borcu kalmadı bunlar ikimizin borçları artık.
İşyerinde iyi bir pozisyonda bile olsa kazancı popülerliğini karşılayacak kadar değil bu yüzden sıkışıklık yaşıyoruz.

4.sü ozaman yapcak bişey yok , ya bu deveyi güdeceksiniz ya o diyardan gideceksiniz.erkekler değişmez.

Bu saatte kk ya bakayım dedim.sizin konunuza denk geldim,gelmez olaydım:)) o nasıl bi profil fotosu
Gündüz olsa korkmam ama bu saatte bi tuhaf oldum
Henüz konuyu okumadım,o yuzden kusura bakmayın konu dışı yorumum için

Maas o 300 kisiyle ayni mi degil mi affiniza siginiyorum.300 kisinin yoneticisi mi...bir sirkette en son cikarilacak elemanlardan olmak insani aranilan yapmiyor malesef.Esimin abisi bir sirkette bilisim mudurydu 2 sene suren bir surec icerisinde sirket kuculdukce kuculdu..patronlar senelerdir yaptiklari isi degistirme yoluna gittiler..kayinbirader gercekten isinde basarili bir personeldi.ama sirketin en son gozden cikardigi kisi oldu mu oldu:) esinizin is garantisi var mi o onemli? Neden siz kpss ye hazirlanmiyorsunuz yasiniz da musait.bu memlekette ozel sektorde herkes potansiyel işsiz.kimse bugunun gucune guvenmesin

“Satamazsın” dediği samimiyetinden olabilir
Bazı insanlar dümdüzdür, direkt söyler ancak; kendi maaşı iyiyken sizden maddiyat beklemesine anlam veremedim
Borçlarınız olsa da maaşı iyi sonuçta

:) korku filmlerini çok severim ama chucky'yi ayrı bir severim :)

Evet burası da küçülüyor. Yönetici değil diğerleri gibi bir çalışan. Ama diğer arkadaşlar şirkette otururken bu iş kovalıyor şehir dışına çıkıyor vs iş konusunda güveniyorlar arayan bayilere saat kaç olursa olsun uzaktan yardımcı oluyor gibi. Bu yüzden de bir iş olduğunda ilk geldikleri çalışanlardan biri eşim. Bu bakımdan aranan kişilerden dedim yani. Ama buna rağmen maaşı diğerleriyle aynı.

“Satamazsın” dediği samimiyetinden olabilir
Bazı insanlar dümdüzdür, direkt söyler ancak; kendi maaşı iyiyken sizden maddiyat beklemesine anlam veremedim
Borçlarınız olsa da maaşı iyi sonuçta
Yok o samimiyetten değil. Bu yaptığı yeni bir şey değil daha önce de buna benzer şeyler oldu. Mesela spora ve diyete başladım ama sen yapamazsın kilo veremezsin vs gibi heves kırmaya yönelik davranıyor her zaman. Yani ben böyle samimiyetin içine ...
Her zaman ve her konuda böyle neye el atarsam atayım hep moral bozarak vazgeçirmeye çalışıyor.

Sizin el beceriniz yeteneginiz var gibi kendi basiniza oyle seyler yapabiliyorsaniz.ucretsiz kurdlar oluyor ismeklerde bi arastirin belgeniz olur hem.suan kayitlar var sanirim.

Saçma olmuş o zaman ama ailesine karşı da savunuyormuş
Bir bayanın en çok istediği özelliklerden biri
Genel olarak değerlendirmek , ölçmek lazım
Öyle davranması hoş değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…