• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyice sıkıldım, yardım :(

Eşim de o "aranan" adamlardandır. O yetenekte bir insan normal şartlarda burnu düşse yerden almaz. Bence potansiyelini tam kullanmıyor ama neyse o ayrı. bir kere bile beni rencide edecek söz söylememiştir. İş karakterde bitiyor. Normal şartlarda da mütevazı biridir zaten. Hep sakin ve uzlaşmacıdır. Ben de onun sayesinde daha sakin ve makul bir insan oldum :)) ha onun karşısında ben nasıl davranıyorum peki? Hiçbir zaman "mikemmel kocam" diye peşinde koşmadım. Çalışmadığım dönemler oldu kendimi eksik hissetmedim. Gereksiz fedakarlıklara girmedim. Her zaman özgüvenli ve güçlü durmak lazım. Karşıdaki çok çok üstün meziyetlere sahip olabilir. Ama herkes biricik ve tektir.
Aşağılık kompleksine ne gerek var? Siz önce kendi özgüveninizi kazanın. Ne güzel bir uğraşınız varmış. Yapabiliyorken üzerine gidin. Gerekirse kurs kovalayın. Değişik sertifikalar alın mesela. Eşinizi hayatınızın merkezinden çıkarın. Ne ile mutlu olduğunuzu keşfedin.
Çok şanslısınız öncelikle. Eşiniz sizi rencide bile etmemiş benimki sinirlendiğinde hakaret ediyor gözüme baka baka. Ben evlenene kadar inanılmaz özgüven sahibi, enerjik, neşeli biriydim. Alttan alttan davranışları laflarıyla ben de ne özgüven kaldı ne bir şey. Aşağılık kompleksi de bu yüzden oluştu. Bana hep işe yaramazmışım gibi davrandı genel olarak. Sırf çalışmadığım için. Ve inanın gereksiz hiç bir harcama yapmadım. Onu zor duruma sokmadım ama herşeyin sorumlusu benmişim gibi üstüme geliyor. Farklı alanlara yöneleceğim, teşekkür ederim

Çok şanslısınız öncelikle. Eşiniz sizi rencide bile etmemiş benimki sinirlendiğinde hakaret ediyor gözüme baka baka. Ben evlenene kadar inanılmaz özgüven sahibi, enerjik, neşeli biriydim. Alttan alttan davranışları laflarıyla ben de ne özgüven kaldı ne bir şey. Aşağılık kompleksi de bu yüzden oluştu. Bana hep işe yaramazmışım gibi davrandı genel olarak. Sırf çalışmadığım için. Ve inanın gereksiz hiç bir harcama yapmadım. Onu zor duruma sokmadım ama herşeyin sorumlusu benmişim gibi üstüme geliyor. Farklı alanlara yöneleceğim, teşekkür ederim
Ne rencide edecek aklını bir alırım rencidenin anlamını bile unutur :)) Önce kendi özsaygımızı kendimiz korumalıyız. İlk saçmalayışında boynunuzu büküp oturmak yanlış. "höst sen de" diye başlamanız lazım. bu zamanın erkeklerine de ne yedirip içiriyorlarsa zaar akılları beş karış havada. Çalışmadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Dünyanın çoğu yerinde hala ev geçindirmek erkeğin yükümlülüğüdür. Ataerkil mataerkil ama öyle. Ha şahsi fikrim her kadının şartlar elverdikçe çalışması yönünde.

Siz ev işi yemek vs vs ile uğraşmıyor musunuz? Bütün gün boş oturuyor değilsiniz ya. Eşiniz çalışmıyor olsa ev işi yapacak mıydı mesela? Peki evli olmasaydı bütün bunlar için ödeyeceği miktar ne kadar olacaktı? Ayrıca o evi yuva haline getiren de siziniz. Kendisini seven değer veren bir eşi olduğuna şükredeceğine bir de saçma sapan konuşuyor.

Ne rencide edecek aklını bir alırım rencidenin anlamını bile unutur :)) Önce kendi özsaygımızı kendimiz korumalıyız. İlk saçmalayışında boynunuzu büküp oturmak yanlış. "höst sen de" diye başlamanız lazım. bu zamanın erkeklerine de ne yedirip içiriyorlarsa zaar akılları beş karış havada. Çalışmadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Dünyanın çoğu yerinde hala ev geçindirmek erkeğin yükümlülüğüdür. Ataerkil mataerkil ama öyle. Ha şahsi fikrim her kadının şartlar elverdikçe çalışması yönünde.

Siz ev işi yemek vs vs ile uğraşmıyor musunuz? Bütün gün boş oturuyor değilsiniz ya. Eşiniz çalışmıyor olsa ev işi yapacak mıydı mesela? Peki evli olmasaydı bütün bunlar için ödeyeceği miktar ne kadar olacaktı? Ayrıca o evi yuva haline getiren de siziniz. Kendisini seven değer veren bir eşi olduğuna şükredeceğine bir de saçma sapan konuşuyor.
Duygularıma tercümansınız şu an. Ben de çalışmaktan yanayım iş bulabilsem hemen başlayacağım ama onun isteğinden ziyade kendim için. Çünkü ben bu adamı değiştiremeyeceğim ve sonumuz belli gibi duruyor. Ne höstler dedim ne suratlar astım ne kavgalar ettim ama değişmiyor. He hakkını yiyemem o evde olsa yemek de yapar temizlik de. Ki bazen yardım ettiği bile oluyor ben rahatsızsam falan. Bir de kendi anne-babasına karşı beni çok savunur hep benden yanadır bak bunlar güzel şeyler. Bütünüyle kötü biri değil. Genelini düzeltmem lazım yani. :)

1.si eşin doğru söylemiş satmaz.
2.si her insanın mizacı farklıdır ,mesela bende böyle pat diye söyleyenlerdenim ama kötü niyetten değil karşıdaki kırılsada doğruyu bilsin isterim.kendimede oyalayıcı cümleler kurulmasından hoşlanmam.
3.sü kocanız sizi aranan adamım diye kekliyor olabilir zira aranan adamların pek borcu olmaz.

1.si eşin doğru söylemiş satmaz.
2.si her insanın mizacı farklıdır ,mesela bende böyle pat diye söyleyenlerdenim ama kötü niyetten değil karşıdaki kırılsada doğruyu bilsin isterim.kendimede oyalayıcı cümleler kurulmasından hoşlanmam.
3.sü kocanız sizi aranan adamım diye kekliyor olabilir zira aranan adamların pek borcu olmaz.
1.si satsın diye kendimi yırtmayacağım ama şansımı denemeden de ne olup olmayacağını bilmem imkansız.
2.si bu pat diye söyleyenlerden değil öyle olsaydı ben de öyle yazardım. İyi de olsa kötü de olsa konunun önemi yok beni dibe çekiyor bilerek ya da bilmeyerek, yaptığı bu.
3.sü şahsi borçlarını kapatmak için daha sonra kredi çekti, ufak bir borç için telefonumu satmıştık yenisini almak için mağazaya taksit yaptırdı vs gibi borçlarımız var kendi şahsi borcu kalmadı bunlar ikimizin borçları artık.
İşyerinde iyi bir pozisyonda bile olsa kazancı popülerliğini karşılayacak kadar değil bu yüzden sıkışıklık yaşıyoruz.

1.si satsın diye kendimi yırtmayacağım ama şansımı denemeden de ne olup olmayacağını bilmem imkansız.
2.si bu pat diye söyleyenlerden değil öyle olsaydı ben de öyle yazardım. İyi de olsa kötü de olsa konunun önemi yok beni dibe çekiyor bilerek ya da bilmeyerek, yaptığı bu.
3.sü şahsi borçlarını kapatmak için daha sonra kredi çekti, ufak bir borç için telefonumu satmıştık yenisini almak için mağazaya taksit yaptırdı vs gibi borçlarımız var kendi şahsi borcu kalmadı bunlar ikimizin borçları artık.
İşyerinde iyi bir pozisyonda bile olsa kazancı popülerliğini karşılayacak kadar değil bu yüzden sıkışıklık yaşıyoruz.
4.sü ozaman yapcak bişey yok , ya bu deveyi güdeceksiniz ya o diyardan gideceksiniz.erkekler değişmez.

Merhaba hanımlar,
daha önce de konu açmıştım öncelikle oradaki tavsiyeleriniz içn teşekkür ederim. Şimdi bahsedeceğim şeylerde daha fazla yardımınıza ihtiyacım var. Biraz uzun olabilir şimdiden özür dilerim.
Eşim de ben de 30 yaşındayız. Eşimin mesleği var, büyük bir şirkette çalışıyor. Kendisi şirketteki aranan isimlerden. Ve sanıyorum bu sebepten özgüveni tavan yapmış durumda. Benim bir mesleğim yok zamanında ailevi sebeplerden okula devam edemedim. Yapabileceğim her işte çalıştım şimdiye kadar ama şu an çalışmıyorum çünkü iş bulamıyorum. Bu bir kaç aydır devam eden bir sorun ne yazık ki. Fazlaca borcumuz var. Son işten ayrıldığımdan beri ödemelerimizin bazıları biriktiği için sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ben de yakın gelecekte olmasa da biraz daha ileri zamanlarda işe yarayabileceğini düşündüğüm dantel işine giriştim. Şekilli danteller yapıp (kelebek,baykuş gibi) kendi kesip diktiğim kadın üst giyimine dantelleri dikmeye başladım yani sıfırdan giyecek hazırlamaya başladım. Bu fikrimden eşime bahsettim başlamadan önce. Satamazsın dedi. Bir destek beklemiyordum evet ama köstek olmasını da istemiyordum. Bu akşam bir şekil daha bitirdim ve gayet heyecanlı şekilde kendisine gösterdim. Bu satmaz ne diye uğraşıyorsun dedi. Eşimin benim düşüncelerime ve fikirlerime saygısı olmadığını çok net görüyorum artık. Önceden de bu tip şeyler söyleyerek benim modumu düşürmüşlüğü var. Eşim sürekli olarak psikolojmi bozmaya yönelik davranıyor hep beni dibe çekmeye çalışıyor sebebini anlayamıyorum. Konu ne olursa olsun hep böyle. Ben de bir aptal gibi en ince ayrıntısına kadar eşimi düşündüm bu güne kadar. Sıkılmasın yorulmasın bunalmasın diye alttan alan fedakarlık yapan hep ben oluyorum ve sıkıldım artık. Çok uzattım özür dilerim okuyan herkesten. Lütfen, ne olur bana bir yol gösterin. Tamamen mutsuzum artık. Seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bu tavırlar değişmediği müddetçe hayatım cehenneme dönecek :KK43: nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu saatte kk ya bakayım dedim.sizin konunuza denk geldim,gelmez olaydım:)) o nasıl bi profil fotosu
Gündüz olsa korkmam ama bu saatte bi tuhaf oldum
Henüz konuyu okumadım,o yuzden kusura bakmayın konu dışı yorumum için

Göze batma derken yani diğerlerinden daha fazla göze girmiş durumda demek istedim. Kendi anlattığıyla olsa evet süslüyor diyebilirdim ama kendi kulaklarımla neler konuşulduğunu duyduğum için onun ne seviyede olduğunu anlayabiliyorum. Mesela bu ekonomik kriz sebebiyle işçi çıkarıyorlar yavaş yavaş ve eşimin listede adı yok ama 15 yıllık elemanlarını çıkardılar yani böyle bir durum. Zaten çalıştığı yer değil mesele orda bunun bir yerlerini fazla kaldırdıklarından, o özgüvene güvenerek ben evde olduğum için kendini benden üstte görüp beni ezmeye çalışması
Maas o 300 kisiyle ayni mi degil mi affiniza siginiyorum.300 kisinin yoneticisi mi...bir sirkette en son cikarilacak elemanlardan olmak insani aranilan yapmiyor malesef.Esimin abisi bir sirkette bilisim mudurydu 2 sene suren bir surec icerisinde sirket kuculdukce kuculdu..patronlar senelerdir yaptiklari isi degistirme yoluna gittiler..kayinbirader gercekten isinde basarili bir personeldi.ama sirketin en son gozden cikardigi kisi oldu mu oldu:) esinizin is garantisi var mi o onemli? Neden siz kpss ye hazirlanmiyorsunuz yasiniz da musait.bu memlekette ozel sektorde herkes potansiyel işsiz.kimse bugunun gucune guvenmesin

“Satamazsın” dediği samimiyetinden olabilir
Bazı insanlar dümdüzdür, direkt söyler ancak; kendi maaşı iyiyken sizden maddiyat beklemesine anlam veremedim
Borçlarınız olsa da maaşı iyi sonuçta

Bu saatte kk ya bakayım dedim.sizin konunuza denk geldim,gelmez olaydım:)) o nasıl bi profil fotosu
Gündüz olsa korkmam ama bu saatte bi tuhaf oldum
Henüz konuyu okumadım,o yuzden kusura bakmayın konu dışı yorumum için
:) korku filmlerini çok severim ama chucky'yi ayrı bir severim :)

Maas o 300 kisiyle ayni mi degil mi affiniza siginiyorum.300 kisinin yoneticisi mi...bir sirkette en son cikarilacak elemanlardan olmak insani aranilan yapmiyor malesef.Esimin abisi bir sirkette bilisim mudurydu 2 sene suren bir surec icerisinde sirket kuculdukce kuculdu..patronlar senelerdir yaptiklari isi degistirme yoluna gittiler..kayinbirader gercekten isinde basarili bir personeldi.ama sirketin en son gozden cikardigi kisi oldu mu oldu:) esinizin is garantisi var mi o onemli? Neden siz kpss ye hazirlanmiyorsunuz yasiniz da musait.bu memlekette ozel sektorde herkes potansiyel işsiz.kimse bugunun gucune guvenmesin
Evet burası da küçülüyor. Yönetici değil diğerleri gibi bir çalışan. Ama diğer arkadaşlar şirkette otururken bu iş kovalıyor şehir dışına çıkıyor vs iş konusunda güveniyorlar arayan bayilere saat kaç olursa olsun uzaktan yardımcı oluyor gibi. Bu yüzden de bir iş olduğunda ilk geldikleri çalışanlardan biri eşim. Bu bakımdan aranan kişilerden dedim yani. Ama buna rağmen maaşı diğerleriyle aynı.

“Satamazsın” dediği samimiyetinden olabilir
Bazı insanlar dümdüzdür, direkt söyler ancak; kendi maaşı iyiyken sizden maddiyat beklemesine anlam veremedim
Borçlarınız olsa da maaşı iyi sonuçta
Yok o samimiyetten değil. Bu yaptığı yeni bir şey değil daha önce de buna benzer şeyler oldu. Mesela spora ve diyete başladım ama sen yapamazsın kilo veremezsin vs gibi heves kırmaya yönelik davranıyor her zaman. Yani ben böyle samimiyetin içine ...
Her zaman ve her konuda böyle neye el atarsam atayım hep moral bozarak vazgeçirmeye çalışıyor.

Kaç kere konuştuğumu tahmin bile edemezsiniz. Huylu huyundan vazgeçmez sendromu yaşıyorum resmen. Konuştuğumda söylediklerimi şiddetle reddediyor. Sanki o böyle yapmıyor da ben onu suçluyorum gibi üste çıkmaya çalışıyor. Laf anlatmak imkansız hale geldi
Sizin el beceriniz yeteneginiz var gibi kendi basiniza oyle seyler yapabiliyorsaniz.ucretsiz kurdlar oluyor ismeklerde bi arastirin belgeniz olur hem.suan kayitlar var sanirim.

Yok o samimiyetten değil. Bu yaptığı yeni bir şey değil daha önce de buna benzer şeyler oldu. Mesela spora ve diyete başladım ama sen yapamazsın kilo veremezsin vs gibi heves kırmaya yönelik davranıyor her zaman. Yani ben böyle samimiyetin içine ...
Her zaman ve her konuda böyle neye el atarsam atayım hep moral bozarak vazgeçirmeye çalışıyor.
Saçma olmuş o zaman ama ailesine karşı da savunuyormuş
Bir bayanın en çok istediği özelliklerden biri
Genel olarak değerlendirmek , ölçmek lazım
Öyle davranması hoş değil tabi

Back