• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyice sıkıldım, yardım :(

piremses34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2017
63
14
38
Merhaba hanımlar,
daha önce de konu açmıştım öncelikle oradaki tavsiyeleriniz içn teşekkür ederim. Şimdi bahsedeceğim şeylerde daha fazla yardımınıza ihtiyacım var. Biraz uzun olabilir şimdiden özür dilerim.
Eşim de ben de 30 yaşındayız. Eşimin mesleği var, büyük bir şirkette çalışıyor. Kendisi şirketteki aranan isimlerden. Ve sanıyorum bu sebepten özgüveni tavan yapmış durumda. Benim bir mesleğim yok zamanında ailevi sebeplerden okula devam edemedim. Yapabileceğim her işte çalıştım şimdiye kadar ama şu an çalışmıyorum çünkü iş bulamıyorum. Bu bir kaç aydır devam eden bir sorun ne yazık ki. Fazlaca borcumuz var. Son işten ayrıldığımdan beri ödemelerimizin bazıları biriktiği için sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ben de yakın gelecekte olmasa da biraz daha ileri zamanlarda işe yarayabileceğini düşündüğüm dantel işine giriştim. Şekilli danteller yapıp (kelebek,baykuş gibi) kendi kesip diktiğim kadın üst giyimine dantelleri dikmeye başladım yani sıfırdan giyecek hazırlamaya başladım. Bu fikrimden eşime bahsettim başlamadan önce. Satamazsın dedi. Bir destek beklemiyordum evet ama köstek olmasını da istemiyordum. Bu akşam bir şekil daha bitirdim ve gayet heyecanlı şekilde kendisine gösterdim. Bu satmaz ne diye uğraşıyorsun dedi. Eşimin benim düşüncelerime ve fikirlerime saygısı olmadığını çok net görüyorum artık. Önceden de bu tip şeyler söyleyerek benim modumu düşürmüşlüğü var. Eşim sürekli olarak psikolojmi bozmaya yönelik davranıyor hep beni dibe çekmeye çalışıyor sebebini anlayamıyorum. Konu ne olursa olsun hep böyle. Ben de bir aptal gibi en ince ayrıntısına kadar eşimi düşündüm bu güne kadar. Sıkılmasın yorulmasın bunalmasın diye alttan alan fedakarlık yapan hep ben oluyorum ve sıkıldım artık. Çok uzattım özür dilerim okuyan herkesten. Lütfen, ne olur bana bir yol gösterin. Tamamen mutsuzum artık. Seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bu tavırlar değişmediği müddetçe hayatım cehenneme dönecek :( nasıl bir yol izlemeliyim?

O kadar aranan adam ev geçindirmek için karısının çalışmasına muhtaç..
Sen gözünde çok büyüttüğün için eşinde öyle.
O seni ezdiğinde, karşısında dik durmak yerine ezilirsen daha çok üstüne gelir.
Şu an iş bulamadığım için fırsatını buldukça iğneliyor beni. Ben çalışmadığım için rahat nefes alamadığımızı ima ediyor çoğu konuşmasında. Ben bu sebepten kendimi çok suçlu hissediyorum. Bir iş bulup giremedim diye dövünüyorum resmen. Çok yerle görüştüm-görüşüyorum ama geri dönen yok. Bana kendimi fazlasıyla işe yaramaz ve beceriksiz hissettiriyor...

Elektronik işinde 300 kişilik bir şirkette çalışıyor. Göze batan 3-5 kişiden biri orada.
Bence eşinizde olsa kimseyi gözünüzde bu kadar büyük bir yere koymayın. Koyduğunuz icin kendinizi küçük görüp üzülüyorsunuz. Sevginizi, saygınızı eksik etmeyin tabi ama çok mükemmel biri de demeyin. Ayrıca ne yapmak istiyorsanız yapın birinden onay almanız veya kötü olmuş demelerini düşünmeden yapın. Belki de bu işte ilerleyecekseniz. Ve en güzeli de bir şekilde kendi çabanızla birşeyler yapmaya çalışmak, yapıyor olmak..

Ne iş yapıyor ki bu adam bu kadar gözünüzde büyüttünüz. Dediğiniz gibi 'aranan adam'ların maaşı zaten iyi oluyor.

Katılıyorum
Ben 'aranan adam' kategorisindeyim, afedersiniz ama kazancım 2 ev geçindirir. 3 yıllık maaşıma Ankara'dan 0 lüks daire alınıyor. Türkiye'deyken de 2 ev geçindirecek kadar kazanıyordum.

Konu sahibesi bence kocanı çok gözünde büyütüyorsun. Sandığın kadar büyük balık olsaydı senin getireceğin paraya kalmazdı zaten. Seni ezmeye çalışması da ayrıca zavallıca

Umarım girişiminiz başarılı olur, iyi dileklerimi burdan kabul edin.

Bence eşinizde olsa kimseyi gözünüzde bu kadar büyük bir yere koymayın. Koyduğunuz icin kendinizi küçük görüp üzülüyorsunuz. Sevginizi, saygınızı eksik etmeyin tabi ama çok mükemmel biri de demeyin. Ayrıca ne yapmak istiyorsanız yapın birinden onay almanız veya kötü olmuş demelerini düşünmeden yapın. Belki de bu işte ilerleyecekseniz. Ve en güzeli de bir şekilde kendi çabanızla birşeyler yapmaya çalışmak, yapıyor olmak..

++++
+++++

Elektronik işinde 300 kişilik bir şirkette çalışıyor. Göze batan 3-5 kişiden biri orada.

300 kisi icinde goze batan 3-5 kisiden biriyse 300 kisiyle ayni pozisyonda ama sadece goze batiyor?? Bu mu yani????? Bence esiniz size kendini fazla allayip pullayarak anlattigi icin siz de fazla buyutmussunuz gozunuzde. :)

Eğer ayrılmak istemiyorsanız, ondan gelen negatif eleştirilere kendinizi kapatın bir süre. Tamamen yaptığınız şeye odaklanmaya, kendi kendinizi motive etmeye çalışın. Ben online satış ile uğraşıyorum, gerçekten zor ve süreç istiyor ama bu işten para kazanan bir sürü insan var. Neden yapamayasınız?

Siz özgüvenli durdukça ne yapıyor bi ona bakın bakalım, iyice mi ezmeye çalışıyor yoksa zamanla inancı artıyor ve sizle gurur mu duyuyor.

İnternetten duygusal şiddeti biraz araştırın.

Online satış ile ilgili danışmak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.

Kendinizle gurur duyun, çabanızla gurur duyun. Sevgiler.

Katılıyorum
Ben 'aranan adam' kategorisindeyim, afedersiniz ama kazancım 2 ev geçindirir. 3 yıllık maaşıma Ankara'dan 0 lüks daire alınıyor. Türkiye'deyken de 2 ev geçindirecek kadar kazanıyordum.

Konu sahibesi bence kocanı çok gözünde büyütüyorsun. Sandığın kadar büyük balık olsaydı senin getireceğin paraya kalmazdı zaten. Seni ezmeye çalışması da ayrıca zavallıca

Umarım girişiminiz başarılı olur, iyi dileklerimi burdan kabul edin.
Ay ne güzel Bana da böyle bir iş lazım. Başarılarınızın devamını dilerim

300 kisi icinde goze batan 3-5 kisiden biriyse 300 kisiyle ayni pozisyonda ama sadece goze batiyor?? Bu mu yani????? Bence esiniz size kendini fazla allayip pullayarak anlattigi icin siz de fazla buyutmussunuz gozunuzde. :)
Göze batma derken yani diğerlerinden daha fazla göze girmiş durumda demek istedim. Kendi anlattığıyla olsa evet süslüyor diyebilirdim ama kendi kulaklarımla neler konuşulduğunu duyduğum için onun ne seviyede olduğunu anlayabiliyorum. Mesela bu ekonomik kriz sebebiyle işçi çıkarıyorlar yavaş yavaş ve eşimin listede adı yok ama 15 yıllık elemanlarını çıkardılar yani böyle bir durum. Zaten çalıştığı yer değil mesele orda bunun bir yerlerini fazla kaldırdıklarından, o özgüvene güvenerek ben evde olduğum için kendini benden üstte görüp beni ezmeye çalışması

Göze batma derken yani diğerlerinden daha fazla göze girmiş durumda demek istedim. Kendi anlattığıyla olsa evet süslüyor diyebilirdim ama kendi kulaklarımla neler konuşulduğunu duyduğum için onun ne seviyede olduğunu anlayabiliyorum. Mesela bu ekonomik kriz sebebiyle işçi çıkarıyorlar yavaş yavaş ve eşimin listede adı yok ama 15 yıllık elemanlarını çıkardılar yani böyle bir durum. Zaten çalıştığı yer değil mesele orda bunun bir yerlerini fazla kaldırdıklarından, o özgüvene güvenerek ben evde olduğum için kendini benden üstte görüp beni ezmeye çalışması

O mükemmel kişiliğe sahip adam;
seni ezip sana laf yetiştireceğine; gerekirse kendisi ek bir iş daha yapsın.. Belki biraz adamlık vasfı kazanır.
Sen hiç kafana takma; kendi bildiğin yoldan yürü. Evde boş durmayıp satmasa bile böyle bir uğraş içinde olduğun için; tebrik ediyorum seni.
Bir de okumak için geç değil; Açıköğretimden devam edip kendini garantiye almaya bak.

Eğer ayrılmak istemiyorsanız, ondan gelen negatif eleştirilere kendinizi kapatın bir süre. Tamamen yaptığınız şeye odaklanmaya, kendi kendinizi motive etmeye çalışın. Ben online satış ile uğraşıyorum, gerçekten zor ve süreç istiyor ama bu işten para kazanan bir sürü insan var. Neden yapamayasınız?

Siz özgüvenli durdukça ne yapıyor bi ona bakın bakalım, iyice mi ezmeye çalışıyor yoksa zamanla inancı artıyor ve sizle gurur mu duyuyor.

İnternetten duygusal şiddeti biraz araştırın.

Online satış ile ilgili danışmak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.

Kendinizle gurur duyun, çabanızla gurur duyun. Sevgiler.
Çok çok teşekkür ederim. Benim daha çok zamanım var satışa girmeye maalesef daha çok yeniyim gerçekten çok teşekkür ederim

O mükemmel kişiliğe sahip adam;
seni ezip sana laf yetiştireceğine; gerekirse kendisi ek bir iş daha yapsın.. Belki biraz adamlık vasfı kazanır.
Sen hiç kafana takma; kendi bildiğin yoldan yürü. Evde boş durmayıp satmasa bile böyle bir uğraş içinde olduğun için; tebrik ediyorum seni.
Bir de okumak için geç değil; Açıköğretimden devam edip kendini garantiye almaya bak.
Öncelikle teşekkür ederim desteğiniz için. Açıköğretime bu yıl yazılmak istedim ancak onun maliyetini karşılamadı kendisi. Gereksiz gördü ona vereceği parayı ve ben geç kaldım. Seneye kaydımı yaptıracağım diye umut ediyorum

Merhaba hanımlar,
daha önce de konu açmıştım öncelikle oradaki tavsiyeleriniz içn teşekkür ederim. Şimdi bahsedeceğim şeylerde daha fazla yardımınıza ihtiyacım var. Biraz uzun olabilir şimdiden özür dilerim.
Eşim de ben de 30 yaşındayız. Eşimin mesleği var, büyük bir şirkette çalışıyor. Kendisi şirketteki aranan isimlerden. Ve sanıyorum bu sebepten özgüveni tavan yapmış durumda. Benim bir mesleğim yok zamanında ailevi sebeplerden okula devam edemedim. Yapabileceğim her işte çalıştım şimdiye kadar ama şu an çalışmıyorum çünkü iş bulamıyorum. Bu bir kaç aydır devam eden bir sorun ne yazık ki. Fazlaca borcumuz var. Son işten ayrıldığımdan beri ödemelerimizin bazıları biriktiği için sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ben de yakın gelecekte olmasa da biraz daha ileri zamanlarda işe yarayabileceğini düşündüğüm dantel işine giriştim. Şekilli danteller yapıp (kelebek,baykuş gibi) kendi kesip diktiğim kadın üst giyimine dantelleri dikmeye başladım yani sıfırdan giyecek hazırlamaya başladım. Bu fikrimden eşime bahsettim başlamadan önce. Satamazsın dedi. Bir destek beklemiyordum evet ama köstek olmasını da istemiyordum. Bu akşam bir şekil daha bitirdim ve gayet heyecanlı şekilde kendisine gösterdim. Bu satmaz ne diye uğraşıyorsun dedi. Eşimin benim düşüncelerime ve fikirlerime saygısı olmadığını çok net görüyorum artık. Önceden de bu tip şeyler söyleyerek benim modumu düşürmüşlüğü var. Eşim sürekli olarak psikolojmi bozmaya yönelik davranıyor hep beni dibe çekmeye çalışıyor sebebini anlayamıyorum. Konu ne olursa olsun hep böyle. Ben de bir aptal gibi en ince ayrıntısına kadar eşimi düşündüm bu güne kadar. Sıkılmasın yorulmasın bunalmasın diye alttan alan fedakarlık yapan hep ben oluyorum ve sıkıldım artık. Çok uzattım özür dilerim okuyan herkesten. Lütfen, ne olur bana bir yol gösterin. Tamamen mutsuzum artık. Seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bu tavırlar değişmediği müddetçe hayatım cehenneme dönecek :KK43: nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben fikrinizi beğendim açıkçası.
Eşiniz ne derse desin siz kararlı olun ve yapmak istediğinizi yapın.
Moda evi tarzı yerlerle anlaşıp evde bu işi çok güzel götürebilirsiniz.

Back