• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyice sasırdı artık, iyice..!

artık bildiğin her şeyi babana anlatmanın vakti gelmiş.

çünkü bu iş kadının özel meselesi olmaktan çıkmış seni ve babanın şirketini olumsuz yönde etkileyen bir durum haline gelmiş.

babanın kendi şirketinde çalışan insanların kişiliklerini öğrenmesi hakkı diye düşünüyorum.

bu kadının şirazesi kaymış ayak üstünde kırk tane yalan söylüyor böyle bir elemanın şirkete ne gibi bir katkısı olur.

hatta böyle para işleriyle uğraşan bir personelse sevgilisine para yedirmek için zimmetine para bile geçirir.

çok tehlikeli böyle tipler.

Öncelikle cok tesekkür ederim destegin ve yorumların icin. Aynı sekilde düsünüyorum babamla hastaneye gitme istegim en cokta bu yüzdendi yolda basbasa kalıcaktık ve ben bir sekilde durumu babama anlatıcaktım. Tabii planlarım suya düstü halamın oglu gelirde onu sorarsa hic söyledigini söylemiycem direkt, bot bakamaya gittigini söylüycem ki, normalde heryere sülük gibi beni götürmek isteyen kadın, simdi tek basına gitmeye ugrasıyor hatta bazen ben bilerek birlikte gidelim diyordum tlf' ları bahane ediyordu daha önce götürmeye calısırken tlf kim bakıyorsa?

Bugüne kadar sustugum kabahatmis. O burda oldukca ben ve babam zarar görmeye devam edicek en iyisi sorunu bir an önce kökten halletmek.

bunların hepsini anlat bir bir anlat sakın ama sakın daha saklanacak hiçbirşey yok idarelikde bir durum yok sakın söylememezlik yapma babanla direkt konuşamıyorsan annenle konuş ama mutlaka konuş bu akşam bitir bu işi böyle pislik yumrularını barındırma etrafında

bunların hepsini anlat bir bir anlat sakın ama sakın daha saklanacak hiçbirşey yok idarelikde bir durum yok sakın söylememezlik yapma babanla direkt konuşamıyorsan annenle konuş ama mutlaka konuş bu akşam bitir bu işi böyle pislik yumrularını barındırma etrafında

Kesinlikle hic birseyi gizlemeden anlatıcam yardımların icin tsk.

içim şişti okurken... iyi dayanmışsınız söylemeyerek... insanları böyle zor durumda bırakan, sonrasında da pişkinlik tavırları sergileyenlerden nefret ediyorum.. sonuçta size bunca stresi yaşatmaya hakkı yok.. aynı yerdesiniz.. sürekli her gün bunun stresi çekilir gibi değil.. babanıza anlatmanız konusunda diğer arkadaşlarla hem fikirim.. inceldiği yerden kopsun.. siz farz-ı misal cefa o sefa... oh ne ala memleket..!! bu kadar da olmaz ki canım.......... :47:

Sevdicegim; yorumun icin tesekkür ederim. Artık dayanamadıgımdan olsa gerek babama olayı anlattım. Sasırdı, tepki bile veremedi ve konuyu o andan sonra bir daha acmadı. Eger babamı yanlıs tanımıyorsam, simdi sessizce gözleme aldı. Zaman göstericek artık olacakları ama yine de babamın cok sessiz kaldıgını düsünüyorum.

idare edemem falan deme sakın yine normal davran sen(o kadına karşı) ozaman babanın gözlemine bırak ayrıca babana anne olayınıda dedin dimi:34: o olay bence asıl olayı kopartan olmuştur....olacaktır...

Son düzenleme:
idare edemem falan deme sakın yine normal davran sen(o kadına karşı) ozaman babanın gözlemine bırak ayrıca babana anne olayınıda dedin dimi:34: o olay bence asıl olayı kopartan olmuştur....olacaktır...

Canım babama söyledim annem olayını da aynı sekilde ama babam' dan bekledigim tepkiyi göremedim yani ben böyle düsünüyorum gerci cok sasırdı, dondu kaldı. Arabada actım konuyu tam eve gelmistik sonra indim eve girdim ve bir daha hic acmadı o konuyu. Tahminimce sessiz kalıp gözlemliycek ya zaten onu ise alması hataydı sonucta ben 1 yıl sonra mezun olacaktım hem böyle yapıyor, hemde kadın önümü kapatıyor acıkcası halamın oglu' da kendisi de bana fırsat vermemeye calısıyorlar.

Bu kadın; ben herseyi yaparım, bana bıraksalar burayı cekip ceviririm, herkes yapamaz vs. Telefonlara bir süre ben baktım, müsteriler beni soruyor nerdesiniz, özledik falan diyorlar beni tanıyorlar ya, bana alıstılar, seviyorlar vs. demeler.

Halamın oglu ( kuzenim ) bahsetmistim daha önce yine bir konum var babam cok kollayıp, koruyor ama babamın bir isi düsse hayatta kılını kıpırdatmıyor. Laptop aldırdı, aldı esine götürdü babama bozuldu deyip, babama bozulmadıgını söylesekte oralı olmadı sonra tuttu kendine bilgisayar aldırdı vs. Bunlara göz yummak, sessiz kalmak ki, babam yüzünden oluyor gercekten sindirilmesi cok zor bir durum.

Son düzenleme:
Bence bundan sonra sessiz kal, hatta bırak rahat rahat at koştursun ki baban iyice görsün.Rahat rahat haltlar karıştırması için fırsat ver, anladığını da belli etme. O sizin anlamadığınızı sanıp işleri iyice ayyuka çıkarır muhtemelen, her şey de ortaya çıkar.Bir de arkadaşım bence sen de kadına çok cephe alma bu sıralarda da sonra her şey öğrenildiğinde "kıskandı, iftira atıyo" demesin.

Bence bundan sonra sessiz kal, hatta bırak rahat rahat at koştursun ki baban iyice görsün.Rahat rahat haltlar karıştırması için fırsat ver, anladığını da belli etme. O sizin anlamadığınızı sanıp işleri iyice ayyuka çıkarır muhtemelen, her şey de ortaya çıkar.Bir de arkadaşım bence sen de kadına çok cephe alma bu sıralarda da sonra her şey öğrenildiğinde "kıskandı, iftira atıyo" demesin.

Sessiz kalıcam babam zaten hiiic birsey söylememisim gibi davranıyor acaba umursamadı mı? diye bile düsünüyorum acıkcası konduramıyor belkide.
Ben normal davranıyorum, hic birsey olmamıs gibi. Hic birsey bilmediginden dolayı aynı sekilde davranıcak babamdan artık biliyor kendisi görücek zaten bazı seyleri.

insanın iyi niyeti bu kadar mı suistimal edilir? pes.... ben babanızın çalışanı olsam, bana aynı babacanlıkla yaklaşsa mesai dışı bile her imkanımda yeni işler bağlamaya çalışırım ona... onun işi düştüğünde de gider çalışır mesai istemem... bu insanları anlayamıyorum. Allah ıslah etsin.

Back