- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
artık bildiğin her şeyi babana anlatmanın vakti gelmiş.
çünkü bu iş kadının özel meselesi olmaktan çıkmış seni ve babanın şirketini olumsuz yönde etkileyen bir durum haline gelmiş.
babanın kendi şirketinde çalışan insanların kişiliklerini öğrenmesi hakkı diye düşünüyorum.
bu kadının şirazesi kaymış ayak üstünde kırk tane yalan söylüyor böyle bir elemanın şirkete ne gibi bir katkısı olur.
hatta böyle para işleriyle uğraşan bir personelse sevgilisine para yedirmek için zimmetine para bile geçirir.
çok tehlikeli böyle tipler.
Öncelikle cok tesekkür ederim destegin ve yorumların icin. Aynı sekilde düsünüyorum babamla hastaneye gitme istegim en cokta bu yüzdendi yolda basbasa kalıcaktık ve ben bir sekilde durumu babama anlatıcaktım. Tabii planlarım suya düstü halamın oglu gelirde onu sorarsa hic söyledigini söylemiycem direkt, bot bakamaya gittigini söylüycem ki, normalde heryere sülük gibi beni götürmek isteyen kadın, simdi tek basına gitmeye ugrasıyor hatta bazen ben bilerek birlikte gidelim diyordum tlf' ları bahane ediyordu daha önce götürmeye calısırken tlf kim bakıyorsa?
Bugüne kadar sustugum kabahatmis. O burda oldukca ben ve babam zarar görmeye devam edicek en iyisi sorunu bir an önce kökten halletmek.