insanların kendilerini zeki sanıp diğerlerini enayi yerine koymasına hastayım walla...Babanız bişey demiyormu babanız anladığım kadarıyla patron çeksin kenara konuşsun sürekli izi almalar ne bunlara dikkat et falan diye hem izin günü yok mu bu kadının
kendi pisliklerini örtmek için seni paravan gibi kullanmasına izin verme
hiçbir yalanına ortak olma , gerekirse babana işleri savsaklamasının nedenini söyle .
baksana kendi yaptığı yanlışların suçunu senin üzerine atmaya başlamış.
İyide hayatım sen enden babana karşı o kadını idare ediyorsun? Ben olsam babama durumu açık ederim, bunu o kadından da gizlemem.
Mesela alışverişe çıkıp babana bankaya gidiyorum dediği yada diyeceği zaman kadını bozmalısın, "alışverişe gidecektin faturada nereden çıktı" gibi. Yada ben idare edemem, senin için yalan söyleyemem derdin ne ise açık açık söyle izin al demelisin. Kusura bakma ama onu idare ederek babana kazık atmış oluyorsun.
başkalarını kandıran kullanan insanların yalanlarının saklı kalması beni çok rahatsız eder bırakın kendi uğraşsın kendi işi için!
Aynen arkadasım artık isyerinde sürekli suratım bes karıs geziyorum. Kendisinden de sogudum ikili muhabbetlere girmemeye calısıyorum ama nafile.
Bana sürekli bana burayı bıraksalar, tek basına idare ederimi cekip ceviririm falan diyor. Bende yaparsın tabii, insan calısmayı sevdikten sonra, isini sevdikten sonra neden yapmasın? dedim. Bu sefer herkes yapamaz benim yaptıgımı vs. diye konusmaya basladı. Tam o sırada birseyler oldu konu dagıldı. Yoksa diyecektim tamam, kimse yapamaz sana özgü birsey bu sadece diye.
vayyy bak sen yasak ilişkisini yaşamak için işlerini aksattığı yetmiyormuş gibi bir de ukala dümbeleği
şahsen böyle bir insanla aynı ortamda bulunmak beni son derece rahatsız eder
bence bildiğin her şeyi babana anlat sonuç olarak sizi de ilgilendiriyor bu durum
kendisini akıllı zanneden aptallara hadlerini bildirmek lazım.
sen niye ört bas ediyorsun yarın birgün birşey olduğunda sana kalır sen biliyordun olur sen kötü olursun annene herşeyi anlat o konuşsun anne ilk zamanlar iyi niyetimden birşey demedim ama böyle böyle oldu geçende annesiyle olanı mutlaka söyle!!!!!! ve böyle birşeyi saklama olan sana olur kimsenin günahı için kendini yıpratma
Bugün cok düsündüm susarak en büyük zararı babama vermis oluyorum ki, babam xxxx' e cok güveniyor, babam bunu haketmiyor. Ne yaptıgı umrumda degil, tek düsündügüm isini aksatması ve bizi de kullanması. Bu yüzden ilk fırsatta babamla konusmaya calısıcam.
bence anneniz konuşsun daha iyi olur gibi zaten sonra babanızda gelip sizinle konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?