• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyice sasırdı artık, iyice..!

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.455
3.697
448
Size daha önce is arkadasım aynı zamanda ( akrabamız ) olan bayan' dan bahsetmistim. Evli ve bir cocugu var esini aldattıgından süphelenmistim ki, süphelerim de haksız degilmisim artık tamamen eminim. Öglen paydoslarımız 1 saattir kendileri yemege gidiyorum deyip, yemege gitmiyor. Veya iki günde bir is cıkarıyor surda su var, bu var diye. Benim babam da cok temiz kalpli bir insandır aksini düsünmez. Ama isi ihmal etmeye basladı hatta ve hatta beni arada bırakıyor. Telefon calıyor, kendisi mutfakta harıl harıl birileriyle görüsüyor. Acil bir is oluyor onun sorumlu oldugu, tlf götürüyorum kacamak cevaplar verip, kapat ben sonra onu ararım diyor. İyi de adam acil cevap bekliyor söylüyorum ben bekleyim diyor. Bu sefer bana '' kapat smuwiLa '' ben onu ararım diye cıkıstı. Tabii tepem attı ne diyecegim adama ben? O anda xxxx hanım sizi arayacakmıs deyip kapattım tabii sesim öfkeliydi. Bu sefer geldi, kimdi? hee o' mu birsey olmaz ararım ben onu. Telefonda görüstügü kisiye' de smuwiLa daha yeni ya kızıyor dedi ve ben soka girdim tabii. :53:

Adama degil kendisine kızdım halbuki. E, ben ne deyim adam cevap bekliyor en basında suan müsait degil ileticem dedim de kabul etmedi bu sefer arada ben kalıyorum diye cıkısmıstım.

Babama anlattım babam da tepki yok olsun arar onu o dedi. Ne diyebilirim ki? Sirket hatlarımız var, onun da bir telefonu var ve tutturdu bunu kontörlüye cevirelim, aylık sabit ödeniyor biz o kadar konusmuyoruz, fazla ödüyoruz bilmem ne? Babamın üzerinden aldı hattı kendi üzerine gecirdi ne gerek vardı? bunun mantıgını hic anlamadım mesela? Bide is yerinde halamın oglu calısıyor, onunda dayısının oglu. Ona söylemedi, gizledi mesela. Babam' dan sakladıgı bir cok seyi, önce ondan saklıyor zaten.

Bir gün izin aldı, ise gelmedi doktora gidicekti. Annem ararsa ise gelmedigimi söyleme, buralarda de dedi. Tamam dedim bende. Sonra halam aradı ( halam onun yengesi ) bende bos bulundum baska seylerle ilgileniyorum hastaneye gitti dedim sonra aramıs halam annesini, annesi hemen isyerini arıyor. xxx nerde?, ne zaman gitti?, hic gelmedi mi? 5 defa aradı. Dün de izinli miydi? Oyun icinde oyun bende bu oyunun bir parcası oldum resmen.

Bugün de smuwiLa öglen burda mısın? dedi. Babamla hastaneye gidecegimi söyledim bu sefer de ben babana sordum 2' de gidicekmis dedi. Hayırdır ne oldu? dedim. Ya öglen 2' de bot bakmaya gidecegim dedi. Ama babama bu sekilde söylemeyecek ya bankaya gittim diyecek ya da fatura falan ödedim. Daha dün eltisiyle kavgalı oldugunu, konusmadıgını söylemisti. Bugün bide eltime gidecegim dedi. Her zaman ki gibi gene gec gelicek idare etmeside bana düsücek. Simdi de babama, bence sen 2' de gitme, 3 gibi falan git tahlillerin o zaman cıkar diyor.. Neden? Bende babamla gidecegim icin, erken gelmesi gerekicek gec gidersek, gec kalma ihtimali yüksek olucak!

Durum böyle iste. Gercekten artık sabrım kalmadı hele de gözümün icine baka baka beni '' kek '' gibi görmesine daha ne kadar dayanırım bilemiyorum..

insanların kendilerini zeki sanıp diğerlerini enayi yerine koymasına hastayım walla...Babanız bişey demiyormu babanız anladığım kadarıyla patron çeksin kenara konuşsun sürekli izi almalar ne bunlara dikkat et falan diye hem izin günü yok mu bu kadının

insanların kendilerini zeki sanıp diğerlerini enayi yerine koymasına hastayım walla...Babanız bişey demiyormu babanız anladığım kadarıyla patron çeksin kenara konuşsun sürekli izi almalar ne bunlara dikkat et falan diye hem izin günü yok mu bu kadının

Babam patron ama dedigim gibi cok iyi niyetli hani eskiden babacan patronlar vardı aynen öyledir. İsicisi onun evladı ! Hatta cok zarar gördü bu durumdan ama gene de ses etmiyor. Kendisi de iscilikten gelmis disiyle, tırnagıyla buralara. O kadının rahatlıgı da akraba sayılmamız ve babamın cok fazla sert, sıkı bir adam olmamasından kaynaklanıyor. Ayrıca izin günlerimiz var haftasonları calısmıyoruz.

kendi pisliklerini örtmek için seni paravan gibi kullanmasına izin verme

hiçbir yalanına ortak olma , gerekirse babana işleri savsaklamasının nedenini söyle .

baksana kendi yaptığı yanlışların suçunu senin üzerine atmaya başlamış.

kendi pisliklerini örtmek için seni paravan gibi kullanmasına izin verme

hiçbir yalanına ortak olma , gerekirse babana işleri savsaklamasının nedenini söyle .

baksana kendi yaptığı yanlışların suçunu senin üzerine atmaya başlamış.

Aynen arkadasım artık isyerinde sürekli suratım bes karıs geziyorum. Kendisinden de sogudum ikili muhabbetlere girmemeye calısıyorum ama nafile.
Bana sürekli bana burayı bıraksalar, tek basına idare ederimi cekip ceviririm falan diyor. Bende yaparsın tabii, insan calısmayı sevdikten sonra, isini sevdikten sonra neden yapmasın? dedim. Bu sefer herkes yapamaz benim yaptıgımı vs. diye konusmaya basladı. Tam o sırada birseyler oldu konu dagıldı. Yoksa diyecektim tamam, kimse yapamaz sana özgü birsey bu sadece diye.

İyide hayatım sen enden babana karşı o kadını idare ediyorsun? Ben olsam babama durumu açık ederim, bunu o kadından da gizlemem.
Mesela alışverişe çıkıp babana bankaya gidiyorum dediği yada diyeceği zaman kadını bozmalısın, "alışverişe gidecektin faturada nereden çıktı" gibi. Yada ben idare edemem, senin için yalan söyleyemem derdin ne ise açık açık söyle izin al demelisin. Kusura bakma ama onu idare ederek babana kazık atmış oluyorsun.

Babama isi savsaklıyor, ilgilenmiyor demem yetse, amenna. Ama görmez babam arada akrabalık bagı' nın olması en büyük sebep.

başkalarını kandıran kullanan insanların yalanlarının saklı kalması beni çok rahatsız eder bırakın kendi uğraşsın kendi işi için!

İyide hayatım sen enden babana karşı o kadını idare ediyorsun? Ben olsam babama durumu açık ederim, bunu o kadından da gizlemem.
Mesela alışverişe çıkıp babana bankaya gidiyorum dediği yada diyeceği zaman kadını bozmalısın, "alışverişe gidecektin faturada nereden çıktı" gibi. Yada ben idare edemem, senin için yalan söyleyemem derdin ne ise açık açık söyle izin al demelisin. Kusura bakma ama onu idare ederek babana kazık atmış oluyorsun.

Durumun farkındayım ama daha önce yaptım sen suraya gitmedin mi? dedim aynen dediginiz gibi ya ordan suraya da ugradım dedi babamın yanında babam da ses cıkarmadı. Onu idare etme sebebim, birseyler cevirdigini biliyorum ve basit bir olay degil en nihayetinde akrabamız! Babam dediginiz gibi ufak hesapları pek takmıyor. Cok kuralcı bir yapıya sahip degil akraba oldugu icin olabilir. Ya acık acık ben böyle böyle birseyini gördüm deyip kesitirp atıcam ya da böyle susucam.

Aynen arkadasım artık isyerinde sürekli suratım bes karıs geziyorum. Kendisinden de sogudum ikili muhabbetlere girmemeye calısıyorum ama nafile.
Bana sürekli bana burayı bıraksalar, tek basına idare ederimi cekip ceviririm falan diyor. Bende yaparsın tabii, insan calısmayı sevdikten sonra, isini sevdikten sonra neden yapmasın? dedim. Bu sefer herkes yapamaz benim yaptıgımı vs. diye konusmaya basladı. Tam o sırada birseyler oldu konu dagıldı. Yoksa diyecektim tamam, kimse yapamaz sana özgü birsey bu sadece diye.

vayyy bak sen yasak ilişkisini yaşamak için işlerini aksattığı yetmiyormuş gibi bir de ukala dümbeleği

şahsen böyle bir insanla aynı ortamda bulunmak beni son derece rahatsız eder

bence bildiğin her şeyi babana anlat sonuç olarak sizi de ilgilendiriyor bu durum

kendisini akıllı zanneden aptallara hadlerini bildirmek lazım.

sen niye ört bas ediyorsun yarın birgün birşey olduğunda sana kalır sen biliyordun olur sen kötü olursun annene herşeyi anlat o konuşsun anne ilk zamanlar iyi niyetimden birşey demedim ama böyle böyle oldu geçende annesiyle olanı mutlaka söyle!!!!!! ve böyle birşeyi saklama olan sana olur kimsenin günahı için kendini yıpratma

vayyy bak sen yasak ilişkisini yaşamak için işlerini aksattığı yetmiyormuş gibi bir de ukala dümbeleği

şahsen böyle bir insanla aynı ortamda bulunmak beni son derece rahatsız eder

bence bildiğin her şeyi babana anlat sonuç olarak sizi de ilgilendiriyor bu durum

kendisini akıllı zanneden aptallara hadlerini bildirmek lazım.

Babam xxxx, smuwiLa' ya is konusunda yardımcı ol birseyler ögrensin falan diyor. Bu sefer oda ne kadar angarya isi varsa, bana yaptırmaya calısıyor. Bu konuda net tavrımı koydum, bir is vardı cok cok basit ama ugrastıran cinsten bana yaptırmaya kalktı ben yapamam, suan ugrasamam dedim. Niye ögrenirsin? dedi. Bende ben zaten onu hesaplamayı biliyorum, daha önce cok kez yapmıstım tekrara gerek yok demistim. Birsey diyemedi.

Gene sahsi görüsmelerini yaptıgı zaman telefonlara ben bakıyordum kendilerini isyerinde bulmak ne mümkün? Asagı iniyorum deyip, tuvalete girip dakikalarca cıkmayan, hatta en son söyle bir olay oldu, para cekicem diyordu saat baya gec oldu, hava da erken kararıyor ki, burası sanayi bölgesi yakınlarda da ATM yok odasına girerken bir tomar para saydıgını gördüm, beni görünce cebine koydu hemen. Aradan biraz zaman gecti babamın yanındaydım iceri gelmedi, kas göz yaptı, tlf bak diye karsıdan. Dakikalar oldu ne gelen var ne giden, cameralar' dan katlara baktım yok, lavobo' nun ısıgı yanıyordu kesin ordadır dedim. Bir süre sonra baktım karsıda göründü tam lavobodan cıkarken görmedim ama o göründü ısık sönmüs. Demez mi, parayı cektim diye? Üzerinde mont yok, hırka yok o soguk hava da sen hangi atm' ye gittin de geldin?

Son düzenleme:
sen niye ört bas ediyorsun yarın birgün birşey olduğunda sana kalır sen biliyordun olur sen kötü olursun annene herşeyi anlat o konuşsun anne ilk zamanlar iyi niyetimden birşey demedim ama böyle böyle oldu geçende annesiyle olanı mutlaka söyle!!!!!! ve böyle birşeyi saklama olan sana olur kimsenin günahı için kendini yıpratma

Annesi' nin aradıgını, annesine hastaneye gidecegini söylemedigini hatta bana da söyleme dedigini babama söyledim babam sasırdı ama birsey demedi. Ya babama direkt anlatıcam, ya da dediginiz gibi anneme söyleyecegim o konussun babamla ama gercekten dediginiz gibi artık ne kendimi ypratıcam, ne de iyi niyetimi suistimal ettiricem.

Bugün cok düsündüm susarak en büyük zararı babama vermis oluyorum ki, babam xxxx' e cok güveniyor, babam bunu haketmiyor. Ne yaptıgı umrumda degil, tek düsündügüm isini aksatması ve bizi de kullanması. Bu yüzden ilk fırsatta babamla konusmaya calısıcam.

Bugün cok düsündüm susarak en büyük zararı babama vermis oluyorum ki, babam xxxx' e cok güveniyor, babam bunu haketmiyor. Ne yaptıgı umrumda degil, tek düsündügüm isini aksatması ve bizi de kullanması. Bu yüzden ilk fırsatta babamla konusmaya calısıcam.

bence anneniz konuşsun daha iyi olur gibi zaten sonra babanızda gelip sizinle konuşur

bence anneniz konuşsun daha iyi olur gibi zaten sonra babanızda gelip sizinle konuşur

Annemin böyle bir konusmayı yapabilecegini hic sanmıyorum yani etkili olmaz hatta bastan kabul etmez, cok sıkıstırırsam söylerse söyler. O da cok zor bir ihtimal..

Böyle bir insanı değil babamın işyerinde başka bir firmada olsa asla alttan almam, oyunlarına dahil olmam. siz ordan ekmek yiyorsunuz. o bayanın da maaşı ödeniyor yazık değilmi babanıza? bir yere gittiğinde orda eşiyle karşılaşsa emin olun kendini kurtarmak için sizi bile öne sürebilir iftira atabilir böyle insanlar. aman dikkat edin

Suan patlamaya hazır bir bomba gibiyim.
O kadar sinirliyim ki, kendimi dizginleyemiyorum, sakinlestiremiyorum bir türlü. Konu basında da babamın hastanede randevusu oldugundan bahsetmistim daha dün geceden babamla gitmeyi planlamıstım. Sabah bana bugün öglen bir isin var mı? dedi. Babamla gidecegimi söyledim sonra aradan biraz zaman gecti tekrar sordu bende tekrar '' valla babamla gidicem '' dedim. Bana '' ben babana sordum 2' de gidicekmis '' dedi.

Hatta babamın yanında bence 14:30- 15:00 gibi git hemen cıkmıyor sonuclar dedi bende randevuyla bakıyorlar demistim. Babama bende gelicem demek aklıma gelmedi o an, nasılsa daha cok vakit var hem görürüm illa babamı dedim kendi kendime.

Yarım saat önce halamın ogluna sordum, baban cıktı hastaneye gitti dedi.
:53:
Ona döndüm, e, 2' de gidicekti hani dedim dedi ki, bana öyle dedi ya sende burdaydın. :53:
Ben ordayken öyle birsey dememisti sadece bence su saatlerde git demisti. Meger bana yalan söylemis ya! Babam erken gidince, kendisi dısarı cıkamayacaktı cıksa bile cok fazla kalamayacaktı cünkü bende babamla gidicektim. Babamı aradım sinir küpüyüm dedim ki, xxxx sen 2' de gidicem demissin? Yooo, ben öyle birsey demedim dedi. Süslendi, püslendi dısarı cıktı bide halamın oglu sorarsa da bankaya para yatırmaya gittigimi söyle dedi.

Bir insan nasıl bu kadar piskin olabilir aklım almıyor ya?

Son düzenleme:
artık bildiğin her şeyi babana anlatmanın vakti gelmiş.

çünkü bu iş kadının özel meselesi olmaktan çıkmış seni ve babanın şirketini olumsuz yönde etkileyen bir durum haline gelmiş.

babanın kendi şirketinde çalışan insanların kişiliklerini öğrenmesi hakkı diye düşünüyorum.

bu kadının şirazesi kaymış ayak üstünde kırk tane yalan söylüyor böyle bir elemanın şirkete ne gibi bir katkısı olur.

hatta böyle para işleriyle uğraşan bir personelse sevgilisine para yedirmek için zimmetine para bile geçirir.

çok tehlikeli böyle tipler.

Back