Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi okuyunca kalkıp iş yapasım geldi... Bu yönteme bayıldım bende deneyeceğim bugün...Banada böyle çok olur dönem dönem. Benim çözümüm akşam bir duş ve saçlarıma fön. Sabah şıkır şıkır ama rahat giyinir hafifte makyaj yaparım parfümümü sıkarım. Kendimi öyle mis gibi görünce bir dalarım eve iş yapmak bile keyifli olur holden falan geçerken şöyle bir aynaya bakarım enerjim fullenir. Iş ler çabucak biter çocuğu giydir 2 3 saat gezer alışveriş yaparım eve gelir yemek hazırlarım. Yemeği de akşamdan hazırladıysam zaten keyfime diyecek yok alırım oğluşumu sinemaya parka giderim. Akşam eşim gelir ertesi güne aynı başlarsam ne ala yoksa 3 4 gün yine salı saçak dolanırım. Birde akşamdan liste yaparım. Önceliğe göre. Her bitirdiğim işe bir çizik atarım. Liste biter ev miss ben miss mutlu
arkadaşlar iyi akşamlar...
benim sıkıntım enerjimin iyice düşmesi o kadar çok bitkin üşengeç oldum ki saldım kendimi. 2 yaşında kızım var şu an çalışmıyorum ( 9 senelik çalışma hayatımdan sonra kızım doğduktan sonra işi bıraktım. kızım kreşe başladığın da ben de iş aramaya başlayacağım ). yemek yapmaya üşeniyorum bazen kızımla bile ilgilenmeye halim olmuyor o kadar bitkinim yani. kılık kıyafetim yerle bir dandik pijamalarla dolaşıyorum evin içinde bakımsızlaştım.. nasıl enerjim yükselir bilemiyorum önerilerinizi okumak için sabırsızlanıyorum...
Tanıyorum ben bu tanımı :) Sanki beni anlatmışsın.Off benim açmam lazım bu konuyu.Beter durumdayım. İşten eve evden işe.. Oğlum zaten anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Bıraksam tepeme çıkacak. Bugün mesela oğlanı uyutunca ağda yapmam lazım ama o saate ne enerjim kalacak. Ne de hevesim biliyorum. Sonra saçımı boyamam lazım.. kaşlarım aldı başını gidiyor..Ev işlerini saymıyorum bile.Ay darlandım yine (
ay bende öyleyim yaa kizim birbucuk yasinda evde belli bir saat sonra bir uykum geliyoki suan da evinyüznde yatyorum ne is yapasim var ne kendime bakasimmarkadaşlar iyi akşamlar...
benim sıkıntım enerjimin iyice düşmesi o kadar çok bitkin üşengeç oldum ki saldım kendimi. 2 yaşında kızım var şu an çalışmıyorum ( 9 senelik çalışma hayatımdan sonra kızım doğduktan sonra işi bıraktım. kızım kreşe başladığın da ben de iş aramaya başlayacağım ). yemek yapmaya üşeniyorum bazen kızımla bile ilgilenmeye halim olmuyor o kadar bitkinim yani. kılık kıyafetim yerle bir dandik pijamalarla dolaşıyorum evin içinde bakımsızlaştım.. nasıl enerjim yükselir bilemiyorum önerilerinizi okumak için sabırsızlanıyorum...