iyice bakımsızlaştım :(

enerjik olman lazım beslenmen yetersizdir bu yüzden kendini kötü hissediyosundur güzel beslen kuaföre git çık gez kızınlaa alışveriş yap yoksa özgüvensiz bi hatun olursun .

evde yapabileceğin sporlar var ilk günler üşeneceksin ama kararlı ol insanın psikolojisine çok iyi geliyor gerçekten.
internette videolar var hatta burada da konular açılmış onlarla ilgili.
insanın vücudu dinç olunca kendini de çok iyi hissediyor.
bakım konusuna gelince evden çıkmasan bile kendi kendine düzenli giyinmeyi alışkanlık haline getirmelisin.
bekarım çalışmadığım iş aradığım dönemde evde ev kıyafetlerimi giyer saçımı toplar öyle vakit geçirirdim.
en önemlisi her şey kafanda bitiyor.
bir kere kararlılık geldi mi gerisi gelir.
kızınla beraber oynayabileceğin yaşına uygun oyuncaklar alabilirsen hem onun gelişimi için güzel olur hem de beraber kaliteli zaman geçirmiş olursunuz.

Aynı ben tahlil saç boyatmak ne lazımsa yaptım ama iki buçuk yıl hiçbir düzeltme yoktu ama Son altı aydır iyiyim üç yaşin kırılma noktası olduguna inanıyorum zamanı var vaktiugeldiğinde düzeleceksin...

Banada böyle çok olur dönem dönem. Benim çözümüm akşam bir duş ve saçlarıma fön. Sabah şıkır şıkır ama rahat giyinir hafifte makyaj yaparım parfümümü sıkarım. Kendimi öyle mis gibi görünce bir dalarım eve iş yapmak bile keyifli olur holden falan geçerken şöyle bir aynaya bakarım enerjim fullenir. Iş ler çabucak biter çocuğu giydir 2 3 saat gezer alışveriş yaparım eve gelir yemek hazırlarım. Yemeği de akşamdan hazırladıysam zaten keyfime diyecek yok alırım oğluşumu sinemaya parka giderim. Akşam eşim gelir ertesi güne aynı başlarsam ne ala yoksa 3 4 gün yine salı saçak dolanırım. Birde akşamdan liste yaparım. Önceliğe göre. Her bitirdiğim işe bir çizik atarım. Liste biter ev miss ben miss mutlu
Vallahi okuyunca kalkıp iş yapasım geldi... Bu yönteme bayıldım bende deneyeceğim bugün...

Aynı durum bende de mevcut canım 1 yaşında kızım var halim perişan yerlerde sürünüyorum
Sabah uyanıyorum bütün enerjimi kızım akşama kadar bitiriyor.
Kendime bakmaya halim yok :KK43:

arkadaşlar iyi akşamlar...
benim sıkıntım enerjimin iyice düşmesi o kadar çok bitkin üşengeç oldum ki saldım kendimi. 2 yaşında kızım var şu an çalışmıyorum ( 9 senelik çalışma hayatımdan sonra kızım doğduktan sonra işi bıraktım. kızım kreşe başladığın da ben de iş aramaya başlayacağım ). yemek yapmaya üşeniyorum bazen kızımla bile ilgilenmeye halim olmuyor o kadar bitkinim yani. kılık kıyafetim yerle bir dandik pijamalarla dolaşıyorum evin içinde bakımsızlaştım.. nasıl enerjim yükselir bilemiyorum önerilerinizi okumak için sabırsızlanıyorum...

kilonuz kadımı doğumdan sonra....bende 10 senelik çalışma hayatından sonra ara verdm kızım olunca yaza doğru çalışmaya başlayacağım ama evde bende kendimi paspal buluyorum artık.çünkü kilolarımı hala veremedim.bunun mutsuzluğundayım

Off benim açmam lazım bu konuyu.Beter durumdayım. İşten eve evden işe.. Oğlum zaten anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Bıraksam tepeme çıkacak. Bugün mesela oğlanı uyutunca ağda yapmam lazım ama o saate ne enerjim kalacak. Ne de hevesim :KK43: biliyorum. Sonra saçımı boyamam lazım.. kaşlarım aldı başını gidiyor..Ev işlerini saymıyorum bile.Ay darlandım yine :KK43:(

Off benim açmam lazım bu konuyu.Beter durumdayım. İşten eve evden işe.. Oğlum zaten anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Bıraksam tepeme çıkacak. Bugün mesela oğlanı uyutunca ağda yapmam lazım ama o saate ne enerjim kalacak. Ne de hevesim :KK43: biliyorum. Sonra saçımı boyamam lazım.. kaşlarım aldı başını gidiyor..Ev işlerini saymıyorum bile.Ay darlandım yine :KK43:(
Tanıyorum ben bu tanımı :) Sanki beni anlatmışsın.
Beyefendiyi uyutana kadar saat oluyor 11 , 12 . O saatten sonrada enerjmi kalır. Gece en az 3 kere uyansı emzir. Sabah 7 de kalk işe yetiş .Of Of anlatırken bile içim şişti.

bende de aşırı halsizlik vardı demirim düşmüş demir depomda tükenmek üzereydi ilaç kullandm çok işe yaradı bir tahlil yaptırın derim...

arkadaşlar iyi akşamlar...
benim sıkıntım enerjimin iyice düşmesi o kadar çok bitkin üşengeç oldum ki saldım kendimi. 2 yaşında kızım var şu an çalışmıyorum ( 9 senelik çalışma hayatımdan sonra kızım doğduktan sonra işi bıraktım. kızım kreşe başladığın da ben de iş aramaya başlayacağım ). yemek yapmaya üşeniyorum bazen kızımla bile ilgilenmeye halim olmuyor o kadar bitkinim yani. kılık kıyafetim yerle bir dandik pijamalarla dolaşıyorum evin içinde bakımsızlaştım.. nasıl enerjim yükselir bilemiyorum önerilerinizi okumak için sabırsızlanıyorum...
ay bende öyleyim yaa kizim birbucuk yasinda evde belli bir saat sonra bir uykum geliyoki suan da evinyüznde yatyorum ne is yapasim var ne kendime bakasimm

Canım diğer tüm arkadaşlar gibi bende sana bi checkup yaptırmanı öneriyorum. Geçen seneye kadar bende böyle hissediyordum. Böyle ne kendimle ilgileniyorum, ne bi şey yapmak istiyorum. Okula pasaklı pasaklı gidiyordum. Saçımı düzleştirmeye gözüme kalem sürmeye üşeniyordum. Hatta sürekli bi yorgunluk hali falan oluyodu. Böyle uyumak istiyodum falan. Sonra checkupa gittim niye böyleyim diye. Anaa bütün vitamin mineral ne ararsan eksikmiş bende hem de kritik derecede düşükmüş. Demir, b12, çinko, vitamin h hepsi eksikmiş ayrıca gizli şeker başlangıcı ve tiroid bezi tembelliği teşhisleri de konuldu. Hemen ilaç tedavisine başladım. Valla çok şükür şimdi çok iyiym. :KK70: O yüzden sen de geciktirme hemen doktora git. :)

X