- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Bu kabullenme nasıl olur ki?Biraz takıntı yapmışsın canım..Durumu kabullenmelisin
Bu süre boyunca konustuklarim oldu fakat uzun süreli bir ilişkim olmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kabullenme nasıl olur ki?Biraz takıntı yapmışsın canım..Durumu kabullenmelisin
Nasil gorulebilecegim derken?Birisi var mı benim görülebileceğim?
İyi birisi olsun kesinlikle bana kötülük yapmasın ve yakışıklı olsun.
Göruşebileceğim yani?Nasil gorulebilecegim derken?
Bunun için tinder tarzı siteler var eşleşme oluyor Yeni birileriyle tanisiyosun falan.Sen daha iyi bilirsin Z kuşağı olarakBu kabullenme nasıl olur ki?
Bu süre boyunca konustuklarim oldu fakat uzun süreli bir ilişkim olmadı.
Ya oradaki tipler bana göre olmayabilir.Bunun için tinder tarzı siteler var eşleşme oluyor Yeni birileriyle tanisiyosun falan.Sen daha iyi bilirsin Z kuşağı olarak
Ben bana gerçekten değer verecek birini isterim.Ya oradaki tipler bana göre olmayabilir.
Denedin mi hiç ? Senin begenecegin tipte uyumlu olabileceğin insanlar illaki vardirYa oradaki tipler bana göre olmayabilir.
Şimdi yanlış hatırlamıyorsam oraya fotoğrafını koyuyorsun ve birçok kişi de görür haliyle.Denedin mi hiç ? Senin begenecegin tipte uyumlu olabileceğin insanlar illaki vardir
Konuş birileriyle kafan dağılır..Benim yakın arkadaşıminda unutamadığı bı sevgilisi vardı şuan birileriyle konusuyo iyi geldiğini söyledi mesela..Unutamadığı cocuguda eskisi gibi takıntı yapmıyor artık.Ben bana gerçekten değer verecek birini isterim.
Gerçi instagramda da profil fotoğrafım var ama aynı durum olmayabilir.Şimdi yanlış hatırlamıyorsam oraya fotoğrafını koyuyorsun ve birçok kişi de görür haliyle.
Tesettürlü biti olarak bana uygun değil.
Evet fotoğraf koyuyosun beğenen ve senin begendigin olursa eşleşme oluyo mesajlasiyosunuz.O zaman boşver ..Belki üniversite de karşına cikarŞimdi yanlış hatırlamıyorsam oraya fotoğrafını koyuyorsun ve birçok kişi de görür haliyle.
Tesettürlü biti olarak bana uygun değil.
Dogru durust birini bulabilsem konusucam da işte..Konuş birileriyle kafan dağılır..Benim yakın arkadaşıminda unutamadığı bı sevgilisi vardı şuan birileriyle konusuyo iyi geldiğini söyledi mesela..Unutamadığı cocuguda eskisi gibi takıntı yapmıyor artık.
Bazen o seni bulurDogru durust birini bulabilsem konusucam da işte..
Bu sene gidicem gibi gozukmuyor seneye de nasipse artikEvet fotoğraf koyuyosun beğenen ve senin begendigin olursa eşleşme oluyo mesajlasiyosunuz.O zaman boşver ..Belki üniversite de karşına cikar
İstediğim gibi biri olsa bir doğum günü hediyesi olurdu bugünBazen o seni bulur
İnşallah herşey gönlünce olsunnice mutlu senelereİstediğim gibi biri olsa bir doğum günü hediyesi olurdu bugün