- 8 Mayıs 2024
- 335
- 203
- 30
- Konu Sahibi falwlessone1
Tabikide umudunu kaybetmeKarşılıklı aşk yaşayabilir ve sevdiğim kişiye kavusabilirim insaallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide umudunu kaybetmeKarşılıklı aşk yaşayabilir ve sevdiğim kişiye kavusabilirim insaallah.
Ya 9.siniftan bahsediyorsa eğer ben o dönem sanki üst insanmışım gibi işte atıyorum narsist belirtiler falan gosteriyormusum sanırım.Bu belki ona iyi gelmemistirNe gibi zarar vermis olabilirsin ki ? Bipolar olduğundan bahsetti mi o kişiye?
Anliyorum maniden dolayı öyle davranmissindir.Tabi bu durum onu etkilemiştirYa 9.siniftan bahsediyorsa eğer ben o dönem sanki üst insanmışım gibi işte atıyorum narsist belirtiler falan gosteriyormusum sanırım.Bu belki ona iyi gelmemistir
Bu hastaligi hayatımdaki en büyük şeref olarak görebilirim fakat belki de hayatımdaki en büyük hayır.Anliyorum maniden dolayı öyle davranmissindir.Tabi bu durum onu etkilemiştir
Bu mesajının ekran görüntüsünü alabilir miyim?Anliyorum maniden dolayı öyle davranmissindir.Tabi bu durum onu etkilemiştir
BAnliyorum maniden dolayı öyle davranmissindir.Tabi bu durum onu etkilemiştir
Belki onu tavlamaya çalışsaydım tavlayabilirdim.Bu mesajının ekran görüntüsünü alabilir miyim?
Belki lazım olur birine gösteririm.
Ha bu arada bne yazdim da bu çocuğa zamanında ama onu cepte gördüm tabii.
O da reddetmişti beni.
Tabiki alabilirsin bı sakıncası yok .Yakin mi oturuyosunuz bu çocuklaBu mesajının ekran görüntüsünü alabilir miyim?
Belki lazım olur birine gösteririm.
Ha bu arada bne yazdim da bu çocuğa zamanında ama onu cepte gördüm tabii.
O da reddetmişti beni.
Aynı şehrin farklı ilçelerinde.Tabiki alabilirsin bı sakıncası yok .Yakin mi oturuyosunuz bu çocukla
O yüzden sanırım aklından çıkartmakta zorlaniyosun Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ona harcadigin zamana yazık Bı sürü yakışıklı çocuk var eminim etkilendiginde olacaktır konusmalisin birileriyle iyi gelecektirAynı şehrin farklı ilçelerinde.
Önemli olan karşı taraf benden etkilenecek mi?O yüzden sanırım aklından çıkartmakta zorlaniyosun Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ona harcadigin zamana yazık Bı sürü yakışıklı çocuk var eminim etkilendiginde olacaktır konusmalisin birileriyle iyi gelecektir
Önemli olan karşı taraf benden etkilenecek mi?
[/QUOTETanıdığın bana iyi gelebilecek biri var mı?O yüzden sanırım aklından çıkartmakta zorlaniyosun Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ona harcadigin zamana yazık Bı sürü yakışıklı çocuk var eminim etkilendiginde olacaktır konusmalisin birileriyle iyi gelecektir
Basortuluyum bu arada.2004 doğumlu olduğumu da söylersin.
Arkadaş olarak konuşsak da olur.
Yakışıklı ve kesinlikle iyi bir insan olsun.
Bipolar olsa da olur.
Instadan konuşurum.
Sana uygun ortak noktalarınin olduğu biri olduğunda evet etkilenecektirÖnemli olan karşı taraf benden etkilenecek mi?
Insaallah.Senin sevdigin seni sevmeyince karşılıklı aşk konusunda bir şeylere inanmak istemiyorsun sanki.Sana uygun ortak noktalarınin olduğu biri olduğunda evet etkilenecektir
Hayat deneyimlerle dolu ..Yasayarak öğreniyoruz..Insaallah.Senin sevdigin seni sevmeyince karşılıklı aşk konusunda bir şeylere inanmak istemiyorsun sanki.
Hayat demişken 20 yHayat deneyimlerle dolu ..Yasayarak öğreniyoruz..
Benim aklım hala beni sevmeyendeHayat deneyimlerle dolu ..Yasayarak öğreniyoruz..
Daha çok gençsin .Bence o kisiyle ilgili pek umut yok ..Hayat demişken 20 y
Benim aklım hala beni sevmeyende
Hala umut var sanki.
E ben affedersin de enayi miyim niye hala o ya?Daha çok gençsin .Bence o kisiyle ilgili pek umut yok ..
Hala onu düşünebilmek bazen bir işaret gibi geliyor bana herhalde.E ben affedersin de enayi miyim niye hala o ya?
Birisi var mı benim görülebileceğim?Daha çok gençsin .Bence o kisiyle ilgili pek umut yok ..
Biraz takıntı yapmışsın canım..Durumu kabullenmelisinE ben affedersin de enayi miyim niye hala o ya?