arkadaşlar benim bir saf-salak erkek kardeşim var ve malesef ben bu koca adamla ne yapacağım hiçbir fikrim yok!!! benim sorunum kardeşim türk kızlarıyla konuşamıyor, evet ya utanıyor ya naifliğinden kaynaklanıyor bilemiyorum ama ne herhangi bir yerde ne internette ne okulda bir tane adamakıllı kız arkadaş edinemedi, bugüne kadar hep sorunlu kızlarla birlikte oldu çünkü sevdiği kıza bile; ''seni seviyorum'' diyebilecek bir tip değildir, eee böyle olunca da kızlardan gelen teklifleri değerlendirdi ve malesef onlarda hiç düzgün insanlar çıkmadı, hep üzdüler kardeşimi, salak çocuk alt tarafı 2 ay ilişki yaşadı ayrılınca gitti 6 ay yas tuttu, üniversite bitirdi olmadı askerlikten sonra düzelir dedik, yok anam!!! hala saf saf takılıyor hep aynı erkek arkadaşlarıyla... onlarda pısırık çocuklar galiba?? en büyük korkum ise bu amerikaya gittiğinde orda japon bir kızla ilişki yaşamıştı ve yıllar sonra kız türkiye'ye geldi sırf bu dangalak için şimdilerde istanbulda onu ve arkadaşlarını gezdiriyor ve onunla evlenmesinden korkuyorum çünkü kız bizimkini belliki kafaya takmış...ben ne yapayim arkadaşlar bu çocuğa? nasıl bir akıl vereyim? konuşmam doğru olur mu? yanlış mı anlar? lütfen yardım edin kızlar...
Son düzenleme: