• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi mi yapmışım sizce ? Siz olsanız ne yapardınız? Teşekkürler şimdiden.

Pringess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
1
1
1
39
Merhaba
Bir süredir konuştuğum biri vardı. Efendi kibar biri ama sorunları vardı. Ailevi ve kendisiyle ilgili. Tam sorunlarını anlatmıyordu. İşlerinin yolunda olmadığını tükendiğini falan bahsediyordu. Ülkeden kaçma gitme gibide bir isteği vardı. Ben hasta olduğunda falan hep yanında oldum. Ama bir anı bir anını tutmuyordu. Bende benle ilgili sanıyordum bir gün aradı söyledim sana anlatamadığım şeyler var, sana üzüntüden başka birşey veremiyorum ama sana değer veriyorum dedi. Bende en iyisi konusmamak dedim. Böyle bitti. Sen ne yapardın dedim zamana bırakırdım dedi ama beni ikna etmeye calısmadı konuyu anlatmadı . Bende istiyormuş zaten ayrılmayı dedim bitirdim . Ama neden üzgünüm. İyi mi yapmısım. Siz ne yapardınız. Sizce arar mı?

İyi yapmışsın hiç üzülme dengesiz biri galiba başına bela alma Allah korusun haberleri hergün izliyoruz böyleleriyle uğrasmyaın siz sevgilisiniz psikolog yada doktor değil, bu kadar ilgiden sonra bir tarafları kalkıyor

İyi yapmışsın boşver bir süre üzülürsün belki ama geçer böyle bir ilişki sürmez zaten

Sevginin iyileştirici, motive edici bir özelliği var. Şimdi sorunlarım var, depresyondayım bla bla diye sizden kaçan adam birini sevecek onun için dünyayı yırtacak. Umarım görür de hayattan bir şey daha öğrenmiş olursunuz. Kendiniz adına daha iyi birşey yapamazdınız bu ıssız adam triplerini yemeyerek.

Merhaba
Bir süredir konuştuğum biri vardı. Efendi kibar biri ama sorunları vardı. Ailevi ve kendisiyle ilgili. Tam sorunlarını anlatmıyordu. İşlerinin yolunda olmadığını tükendiğini falan bahsediyordu. Ülkeden kaçma gitme gibide bir isteği vardı. Ben hasta olduğunda falan hep yanında oldum. Ama bir anı bir anını tutmuyordu. Bende benle ilgili sanıyordum bir gün aradı söyledim sana anlatamadığım şeyler var, sana üzüntüden başka birşey veremiyorum ama sana değer veriyorum dedi. Bende en iyisi konusmamak dedim. Böyle bitti. Sen ne yapardın dedim zamana bırakırdım dedi ama beni ikna etmeye calısmadı konuyu anlatmadı . Bende istiyormuş zaten ayrılmayı dedim bitirdim . Ama neden üzgünüm. İyi mi yapmısım. Siz ne yapardınız. Sizce arar mı?
İyi yapmışsınız. Vaktinizi harcatmayın bu ıssız adam modlarında gezenlere.

İyi yapmışsınız.. Zaten yorucu hayatlarımız var bir de daha kendi sorunlarını çözememiş dengesiz insanlar ile uğraşılmaz

Merhaba
Hiç üzülme aramasın zaten

Back