Arkadaslar bende sezeryan yapmayi dusjnuyorumooooooooooohhhhhhhhhh iyiki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda.acımadı ki acmadı ki gibilerinden.bende korkudan sezeryan yaparım herhalde o yüzden soruyorum:jeyyar:
aaaaa çok şaşırdım canım.gemiş olsun.ama anne oldun.bu yanı güzel.tebrik ederim.hastanede bi kalktım o kalkış.hele ilk sezeryanımda annelerde gitti 4 günlük bebekle yalnız kaldım.oturmak yatmak ne mümkün.eşime yemek yap bebeğimin bakımları derken hiç yatmadım.ve hiç dikiş acısı hissetmedim.ikincide aynı yerden kesilmiş.şimdide yok dikiş acısı.çok şükür.Sezaryenden sonra hemen ayaklanmak cabucak toparlanmak kisinin bünyesiyle ck alakali bende ocakta dogum yaptim acılmam olmadigi icin sezaryen oldum kac ay oldu hala dikis yerim agriyor ck hizli hareket edemiyorum rahat egilip kalkamiyorum 1 ay zaten yataktan wc ve banyo disinda hic kalkamadim simdi olsa gunlerce açılmam olsun diye bekler yine normal dogurmaya calisirdim
Teşekkürler canim demek 4 günlük bebekle yalniz kaldin ve tüm herseyi yapabildin valla tebrik ederimaaaaa çok şaşırdım canım.gemiş olsun.ama anne oldun.bu yanı güzel.tebrik ederim.hastanede bi kalktım o kalkış.hele ilk sezeryanımda annelerde gitti 4 günlük bebekle yalnız kaldım.oturmak yatmak ne mümkün.eşime yemek yap bebeğimin bakımları derken hiç yatmadım.ve hiç dikiş acısı hissetmedim.ikincide aynı yerden kesilmiş.şimdide yok dikiş acısı.çok şükür.
haklısın kişiden kişiye sanırım değişen bi durum bu
gözün aydın.hayırlı olsun5 saati suni olmak üzere 18 saat doğum sancısı çektikten sonra 9 cm açıklıkla bebeğim aşağıya inemedi 4 kiloydu, sancım düzensizdi, epidural sezeryan oldum. Anestezi doktoru yüzünden baş ağrısı çektim 3 gün işkence gibi. Normal doğursaydım eğer bebeğimi ikincide kesinlikle sezeryan isterdim bir daha doğum sancısını yaşamamak için. Şimdi iyiyim çok şükür 9 gün oldu doğum yapalı..
valla bilemiyorum aslında herkesin hikayesi kendine ablamın ilk bebeği sezaryen ikincisi normaldi.normal tabiki daha iyi ama sezaryende öyle felaket bişey değil diyor.Normal yapan arkadaşımla konuşuyorum kesinlikle normal diyor eltilerim kesinlikle sezaryen diyor.sendedemii kan tutma olayı var
Evt katılıyorum 1 hafta birilerini muhtaç oluyorsunuz psikoloji alt üst ne en güzeli normal doğum ben iki yıl oldu doğum yapalım ssvd istiyorum ama destek olcak doktor lazim2 kez epidural sezeryan doğum yaptım kendi tercihim değildi sağlık sebebiyle ve sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum
her ikisinde de acı vardı acı çekmedim diyen yalan söyler hastaneden sonrası evde ilk 2 gün kabus gibi beliniz ağırıyor birisinin yardımı olmadan dönemiyosunuz bile ameliyata girerken yaşadığınız o korku zaten başka bir kabus en iyi hastanede en ünlü doktora oldum hiç şüphesiz ancak şunu unutmayın hangi ilaç verilirse verilsin karnınızın altında 7 kat bir kesik oluyor ve bu öyle basit bir operasyon değildi en azından benim için öyleydi .sadece şunu belirtmek istiyorum eğer sağlık problemi gibi bir mecburiyetiniz yoksa asla düşünmeyin allah ın bize uygun gördüğü normal doğumu tercih edin daha az acı çekersiniz doğurup çıkarsınız tertemiz benim gibi sıkıntı çekmezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?