tebi bi de şu var eklemeyi unuttum az önce
okuyanlarda genelde çatlaklar vucutlarında deformasyon olabiliyo ve nitekim teknoloji nimetlerinden faydalanma geregi duyabiliyolar
ama bak okumayana
ne selulutu var ne onarılcak catlagı ne de 15 yetaleye tenezzul etcek vakitleri
hey allaım ya ne günlere kaldıkkkaydirigubbakcemile2
biraz büyük bi kapak olmuş krocana lan:icecream:
selüliti çatlaği var diye sevilmeye hakki yokmu
onunda cani var o da bi insan nihayetinde:teselli:
bu manken bacumuzla aynı yollardan para kazanmaya meraklı kendini bilmez ismi lazım diil(kermit ve tcakötükedihüso) bayanlar utanmadan bana laf söylüyolar:dilcikar:
okumak ve üniversite hayatı insana çok şey katıyor. ben okuyorum ve belki ilerde çalışamam ben de, kronikle meslektaş olacağız sonumuz aynı olur belki :) ama olsun, öğrendiklerim hayatımı yönlendirmede bana çok yardımcı oldu. mezun olunca mesleğimden tek kuruş yiyemeyecek olsam da asla pişman olmam.
yersin şekerim yersin.tek kuruşta diil epey bişeyler yersin.ama bizim meslek biraz değişik.yani ben 10 yıl aynı yerde çalışan mimar görmedim hiç.inşaat sektörü böyle.iş varken çağırırlar,iş yokken bay bayy:mymeka:
bu lafımda genel arkadaşlara...
okuyun kızlar.
ne olursa olsun o kampüsün havasını bi alın.ne okursanız okuyun kendinizi yetiştirin.
rahmetli yılmaz güneyin bir filminde çok güzel bi repliği vardı.
kadın feryat figan mafya babası rolündeki yılmaz abimize gelir..
-para pul yok.kocam ramazan kumarda yemiş paraları.5bin lira borcumuz var.kızım aç.bende ablam gibi o....... olucam dedi:mymeka:
yılmaz güney kadına bakar ve yanındaki adamına emir verir.
-ramazanı bulun,5bin lirasını verin.bu karıyı boşasın-tatlicadiarzu-küçük kızıda yatılı okula yerleştirin. ille olacaksa okumuş o............ olsun:dilcikar:
yani okumak,okumak,okumak:lepi: