Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında iyi gun dostuda kotu gun dostuda bulmak zor
sevgili talin, bu yaşıma kadar hiç aklıma gelmeyen bir konu..iyi gün dostu, biz hep kötü günlerimizde dostlarımız olsun istemiştik..ama gerçekten doğru bir tesbit..teşekkürler canım hatırlattığın için..ben henüz yeni üyeyim ama yazılarını çok beğenerek takip ediyorum sağol..
yazıyı okuyunca bir düşünce aldı beni....sonra farkettimki benim kötü gün dostlarım (iki tane)aynı zamanda iyi gün dostlarımda:dance::dance:
bunu farketmemi sağladığın için kocaman öpüyor kucaklıyorum seni muuuccckkk:1hug:
canım benim,
yaşamın zorlukları insanları ne hale getirmiş.bir bakıyorsun senin deyiminle çevrende gerçekten dost diyeceğin ne kadar az insan kalmış...
ben kendimi bu konuda çok şanslı hissetmişimdir.azda olsa vardır gerçek dostum,çıkarların,kıskançlıkların olmadığı.
az olsun öz olsun istemiştim.bunun içinde çok çaba sarfettim...
çoğu yazında hep yalnızlık teması var.kısa bir sürede benim senin açından gözlemlerim o kadar pozitifki!
sen doğru bir yoldasın ve yalnızda değilsin...
sevgiyle kal tatlımŞeniz
bazen insanın gerçektende mutlu olmaya acil ihtiyacı olabiliyor bu zamanlarda kötü gün dostunu aramamak yada durumu onunla paylaşmamak gerektiğini bende tecrübelerimle öğrendim yanlız burada okuyunca herkes mi aynı diye üzüldüm ben de bir tek bana oluyor sanırdım ((
canım yaaa çok haklısın
başımandan kötü bir olay geçtiginde tüm dost dediklerim yanımdaydı
rabbim dermansız dert vermiyo
sonunda iyi günlerimde oldu
ve dost diyebildigim 2 kişi varmış sevincime ortak olan
benimle hem aglayıp hem gülebilen
kalbim kırıldı ama olsun kimin dost oldugunu ögrendim
Ben de aranıza yeni katılanlardanım.Talincim yazdıklarını zevkle okuyorum.paylaşımların için teşekkürler.
a.s. Talincim çok güzel bir konuya değinmişsin. Artık çok kişi insanlık fakiri olduğu için sözde dost diye bilinenler kötü gününüzde yanınızdalar. Ama aslında sizin acınızı paylaşmak değil amaç, kendi egolarını tatmin etmek.klava: Benim kötü günümde şu sokaktaki kedi bile üzülebilir!!!. Asıl olan mutlu günümde bulunabilmek. Ne yazık ki bu vasıfları taşıyanların nesli tükenmek üzere... Sanırım benim de iki veya üç kişiye geçmez.:çok üzgünüm: