Bebek Beslenmesi İyi Geceler Çayı Hakkında ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
merhaba
10 haftalık bir kızım var.
çok sıkıntılı günler geçirdim.çok gazlı bir bebek.ama maşallah 1 haftadır gaz olayı biraz azaldı.
sadece gece uykusuna dalarken çok zorlanıyor.ağlıyor 1 saate yakın ve sonra uyuyor. 2 kere uyanıyor gece emmek için.ama uykusu hep huzursuz gazdan dolayı.
bende humananın iyi geceler çayını veriyim diyorum rahat uyusun bebişim diye.
üstünde 100 ml verin yazıyor ama ben daha az veriyim diyorum.

sizce 10 haftalık bebek için ne kadar vermek uygun olur?
tatlı kaşığı olarak söylerseniz daha iyi anlarım.ben mesela günde 2 tatlı kaşığı rezene veriyorum.rahatlatığını hissediyorum. o yüzden çok fazla ekstra sıvı vermek istemiyorum .

birde kullanan arkadaslar sizlerde işe yaradımı.bebişler huzurlu uyuyormu?

gazdan dolayı uyuyamadığı huzursuz olduğu için pek fazla etkilemez bence o çay tabi kullananlar daha iyi bilir ama ben denedim bebeğim içmedi benimki felaket gazlı 4 aylık oldu ama hala tadını sevemedi seninki yine iyi benimki gece de 6 7 kere bazen daha fazla uyanıyo bence verme yavaş yavaş daha da azalacaktır madem azalmış gazı boşuna ek bişey verme bizim çoğalıyo azalmıyo maaşallah sana kolaylıklar dilerim

aslına bakarsan bende ek birşey vermek hiç istemiyorum.
sadece anne sütü veriyorum.ama ne biliyim rahat uyur belki dedim.gaz sancısı gelince çok kıvranıyyor yaa(

dediğim gibi sonuçta o gaz sancısı için bişey değil uyuması için anladığım kadarıyla güzel uyuyo bebeğin maaşallah ama içinin rahat etmesi için bi deneyebilirsinde tabi belki işe yarar kimbilir sonuçta gaz oldu mu malesef kıvranıyo bebeklerimiz benim bebeğimin durumu içimi acıtıyo artık ama geçmesini bekliyorum napayım hiçbişey fayda etmiyo ben zorla bi kaç kaşık verdim bi etkisi olmadı sanırım baya bi vermek gerekir

işte bende onu merak ediyorum canım
ne kadar vermeliyim?
100 ml veremem .çok gelir bence.gerçi üstünde 1.haftadan itibaren kullanılır yazıyor ama bilemiyorum.

valla içen içiyomuş o kadarını sen rezeneyi de bi kaç kaşık veriyomuşsun onu da o kadar verenler var sen bi kaç kaşık dene anlarsın farkı zaten bence

canım bence pek bişey verme daha çok küçük..ben ilk 5ay sadece anne sütü verdim su bile vermedim...5aydan sonra ek gıdalara başladık yavaş yavaş..
şimdi ise 8aylık ve diş çıkaıryo gece ise saat başı bazende 10dk bi uyanıyo humana nın iyi geceler çayını yada bay bay uyku düzenleyici damla almayı düşünüyorum ikisinide araştırıyorum yeterki uyusun...
uyumayan bebek çok zor...

elif ya benim oğlan da aynı eskiden 5-6 saat uyuyan oğlan 1-2 aydır sık sık uyanıyor emmek için. memeden ayrılana kadar sürecek bu durum galiba

elif ya benim oğlan da aynı eskiden 5-6 saat uyuyan oğlan 1-2 aydır sık sık uyanıyor emmek için. memeden ayrılana kadar sürecek bu durum galiba

hadi yaa sende de diş varmı belki ondandır gamze 2 aydır böyle çünkü...diş huysuzluğu erken başlarmış ya...napcaz valla bilmiyorum benimki emmiyoda artık ağlıyo sadece zorla memeyi veriyorum almıyo çoğu zman acıktığından uyanmıyo yani..

Nadya 100 ml yetıŞkınler ıÇın Önerılern doz..ben rezeneyı 15 veya 20 ml suyla yapıp verıyorum gÜnde bıkere bı Çay kaŞıgı...ıyı geceler Çayınıda aynı Şekılde verebılırsın..100 ml yetıŞkın dozu.

ne dişmiş ya çıkmadı gitti. bizde hiç işaret yok kardeş.

doktorum bay bay damla verdi.bugün başladım kullanmaya.nasıl olcak bakalım.
korkuyorum aslında zararı olurmu bebeğime acaba?

ben 2 haftalık verdim iyi geceler çayını hiçbi zararınıda görmedim biraz faydası oldu tabii çok büyük değişim olmasada :) benimki ne bulsa içiyodu valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…