- 21 Mart 2019
- 1.652
- 601
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Gerçekte nasıl sizceAdil Yıldırım'a göre erkeklerin %99'u sırtlan.
Kızlar selam 28 yaşındayım bekarım. İlişkiler konusunda pek bir deneyimim olmadı ama size bir şey sormak istiyorum. Bu aralar adil yıldırımın videolarını izliyorum şöyle diyor “beni seveni ben sevmiyorum beni sevmeyenin peşinden koşuyorum. Bu durum nedendir? Çünkü aşkın formülü kaybetme korkusudur o adrenalin o büyük keder savrulma duygusu. Acaba beni aldatır mı acaba ilişkimiz sonsuza kadar sürer mi heyecanı” diyor gerçekten etrafımda da gözlemlediğin bu şekilde. Yani huzurlu olalım mutlu olalım şeklinde değil sanki. Bu konudaki tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Kızlar iyi erkekleri, erkekler iyi kızlar istemiyor mu?
Bilmiyorum, ben erkeklerin hepsini tanımıyorum.Gerçekte nasıl sizce
Bence bu karakterden karaktere değişir. Benim mutlu ve iyi giden bir ilişkim var ikimizde saygılıyız ve birbirmizi seviyoruz. Bu kızlardaki beni peşinden koştursun düşüncesi bana inanılmaz saçma ve ergence geliyor. Aklı başında ve mantıklı olan bir kız zaten düzgün ve mutlu giden işinde gücünde bir erkek ister.Kızlar selam 28 yaşındayım bekarım. İlişkiler konusunda pek bir deneyimim olmadı ama size bir şey sormak istiyorum. Bu aralar adil yıldırımın videolarını izliyorum şöyle diyor “beni seveni ben sevmiyorum beni sevmeyenin peşinden koşuyorum. Bu durum nedendir? Çünkü aşkın formülü kaybetme korkusudur o adrenalin o büyük keder savrulma duygusu. Acaba beni aldatır mı acaba ilişkimiz sonsuza kadar sürer mi heyecanı” diyor gerçekten etrafımda da gözlemlediğin bu şekilde. Yani huzurlu olalım mutlu olalım şeklinde değil sanki. Bu konudaki tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Kızlar iyi erkekleri, erkekler iyi kızlar istemiyor mu?
Adil yıldırımı izle ama gerçek dünya farklı..iyi erkekleri herkes sever sıkıcı olanları sevmez.Kadın heyecan arar sohbet arar sohbeti bol olanın genelde yalanıda boldur dikkat et..Sana tavsiyem insanları ve kendini gözlemle ona göre hareket etKızlar selam 28 yaşındayım bekarım. İlişkiler konusunda pek bir deneyimim olmadı ama size bir şey sormak istiyorum. Bu aralar adil yıldırımın videolarını izliyorum şöyle diyor “beni seveni ben sevmiyorum beni sevmeyenin peşinden koşuyorum. Bu durum nedendir? Çünkü aşkın formülü kaybetme korkusudur o adrenalin o büyük keder savrulma duygusu. Acaba beni aldatır mı acaba ilişkimiz sonsuza kadar sürer mi heyecanı” diyor gerçekten etrafımda da gözlemlediğin bu şekilde. Yani huzurlu olalım mutlu olalım şeklinde değil sanki. Bu konudaki tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Kızlar iyi erkekleri, erkekler iyi kızlar istemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?