• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi erkekleri sevmiyor muyuz

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.652
601
123
Kızlar selam 28 yaşındayım bekarım. İlişkiler konusunda pek bir deneyimim olmadı ama size bir şey sormak istiyorum. Bu aralar adil yıldırımın videolarını izliyorum şöyle diyor “beni seveni ben sevmiyorum beni sevmeyenin peşinden koşuyorum. Bu durum nedendir? Çünkü aşkın formülü kaybetme korkusudur o adrenalin o büyük keder savrulma duygusu. Acaba beni aldatır mı acaba ilişkimiz sonsuza kadar sürer mi heyecanı” diyor gerçekten etrafımda da gözlemlediğin bu şekilde. Yani huzurlu olalım mutlu olalım şeklinde değil sanki. Bu konudaki tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Kızlar iyi erkekleri, erkekler iyi kızlar istemiyor mu?

Kızlar selam 28 yaşındayım bekarım. İlişkiler konusunda pek bir deneyimim olmadı ama size bir şey sormak istiyorum. Bu aralar adil yıldırımın videolarını izliyorum şöyle diyor “beni seveni ben sevmiyorum beni sevmeyenin peşinden koşuyorum. Bu durum nedendir? Çünkü aşkın formülü kaybetme korkusudur o adrenalin o büyük keder savrulma duygusu. Acaba beni aldatır mı acaba ilişkimiz sonsuza kadar sürer mi heyecanı” diyor gerçekten etrafımda da gözlemlediğin bu şekilde. Yani huzurlu olalım mutlu olalım şeklinde değil sanki. Bu konudaki tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Kızlar iyi erkekleri, erkekler iyi kızlar istemiyor mu?

Şu adamı ciddiye alan insanlar olması çok üzücü.

Adil Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.

Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.

Gerçekte nasıl sizce
Bilmiyorum, ben erkeklerin hepsini tanımıyorum.
Ama tanıdığım erkekler içinde, iyi olanı da var kötüsü de.
Bir de bu iyilik ve kötülük, karşınızdaki insanın karakterine göre değişebiliyor.
Misal bir erkek, fedakar bir kadına çok kötü davranabilirken, bencil bir kadının kölesi olabiliyor.
Genelde ilişkilerin dinamiği bu şekilde oluşmuş gibi.
Ben buna inanmak istemiyorum. Kendi evlilik ilişkim için konuşabilirim. Eşimin iyi yönleri olduğu kadar, kötü yönleri de var. Bu kötü yönlerinin ne kadarını bana yansıttığı ile ilgilenirim. O da mümkün olduğunca bana karşı anlayışlıdır. Ben de bu nedenle onun kötü taraflarını hoş görürüm.
Başka türlü denge sağlanmıyor.
İnsanla yaşamak çok zor çünkü. Herkes ayrı bir alem.

İlişkilerinizi sanal dünyadan okuduklariniza göre yaşamayın çok sağlıksız birliktelik yaşamış olursunuz her söyleyen işinin ehli olmayabilir deneme yanılma yoluyla insanlar hakkında bilgi sahibi olabiliriz mesela bir erkek arkadaşınken çok çok iyi efendi biridir ama flört sevgili ilişkilerinde çok yıpratıcıdir bunu genelleyemeyiz . İlişkide de sürekli aldatır mı, beni bırakır mı , evlenir miyiz tarzı düşünceler çok kavgalara yol açar olacağı varsa da ilişki biter diye düşünüyorum

Adil Yıldırım’ı hiç tanımıyorum.

İyi erkekleri sevmeyenler demek ki acı çekmekten hoşlanıyorlar.

Bence bu karakterden karaktere değişir. Benim mutlu ve iyi giden bir ilişkim var ikimizde saygılıyız ve birbirmizi seviyoruz. Bu kızlardaki beni peşinden koştursun düşüncesi bana inanılmaz saçma ve ergence geliyor. Aklı başında ve mantıklı olan bir kız zaten düzgün ve mutlu giden işinde gücünde bir erkek ister.

Ya ben bu mantığa çok katılmıyorum ya. Tamam belki başlarda olabilir ama belli bir zaman geçip,ilişki oturduktan sonra hala böyle hesap,kitap varsa işin içinde sıkıntı vardır bence. Ne yani ömrümün sonuna kadar ben kaçayım o da kovalasın diye mi uğraşıcam? Karşımdaki erkeğin tek gayesi beni elde etmekse tamam bu artık cepte dedikten hemen sonra gidecekse bu ilişki ne kadar güvenilir olabilir ki?
Bu mantığa göre evli kimsede kalmaması lazım dünya üzerinde o zaman.

Adil yıldırımı izle ama gerçek dünya farklı..iyi erkekleri herkes sever sıkıcı olanları sevmez.Kadın heyecan arar sohbet arar sohbeti bol olanın genelde yalanıda boldur dikkat et..Sana tavsiyem insanları ve kendini gözlemle ona göre hareket et

Back