1,5 yıllık ilişkim 1 hafta önce bitti...onun için yapmadığım iyilik fedakarlık kalmadı evlı gibiydık... aldatma şüphelerım vardı haklı cıktım ayrıldım kafamda sürekli soru ve cvplarla gezıyorum sabahlıyorum dıyebilirim,içim acıyor cok haketmedım ben,cok takıntı oldu bende ne yapabılırım bılmıyorum ((
1,5 yıllık ilişkim 1 hafta önce bitti...onun için yapmadığım iyilik fedakarlık kalmadı evlı gibiydık... aldatma şüphelerım vardı haklı cıktım ayrıldım kafamda sürekli soru ve cvplarla gezıyorum sabahlıyorum dıyebilirim,içim acıyor cok haketmedım ben,cok takıntı oldu bende ne yapabılırım bılmıyorum ((
Bence öncelikle sakin ol. Kendini sakinleştirmek senin elinde. Bak kendi ağzınla söylüyosun ayrılık sebebinizi. Aldatıldım diyosun. İleriyi düşün ve rahatlat kendini. O insan cocuklarının babası olmaya layık değildi. Emin ol bi gün çıkar doğru insan karşına
tek kelıme ıle kurtuldun.... bı omur cekmektense simdi uzul.. zaten bunu yapabılecek karakterde ise bu kişi bunu mutlaka yapacaktı.. emın ol ve .inan kı uzulme .. bende aldatıldım 4 yıldan sonra ..sen erkenden yuzunu gordun .. sakın canını uzme sakın... fedakarlık zaten ilişkinin yıkımıdır ben bunu anşladım. kesınlıkle
bu boyle erkekler nankör. ben neler sorar oldum kendıme neler kafamdakı sorularla uyku tutmadı hala daha bıtmedı atlatamadım ama bugune sukredıcez. nasılsa aldatacaklardı . evlenmeden görduk en azından yuzlerını bole dusun. ve sunuda unutma bıgun pişman olcak ama seneler sonra... bu hep bole oluyor hep...sen şimdi uzuluyosun bılıyom ınsana berbat bı duygu yasatıyor. ınanılmaz berbat...
Ne desek kar etmez biliyorum,
İşte bu kadar şey feda etmeye değmiyor hiçbirşey..
Evli gbiydin;ama evli değildin,bunun için şükret..
Seni anlıyorum,çok gemiş olsun,muhakkak bu günler geçecek ve sen bu tecrübelerle daha iyi insanlarla karşılaşacaksın..
Ne kendini,ne başkasını suçlama,hemen kendini hayatın akışına bırak,zor da olsa arkadaş ortamına gir ve onu konuşmalarından çıkar..
Neşeli ve keyifli parçalar dinlemeye çalış,
Zor biliyorum ama,kendini hüzünlü bir akışa ve yasa teslim etme..
Bir de sakın kendinde eksik kusur arama. Onun karaktersizliğiymiş de düşünme daha fazla, yoksa unutamıyorum diye yeni yeni başlıklar açarsın. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun.
Bir de sakın kendinde eksik kusur arama. Onun karaktersizliğiymiş de düşünme daha fazla, yoksa unutamıyorum diye yeni yeni başlıklar açarsın. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun.
Sevgili Damla38, dostlar çok güzel şeyler söylemişler. Duygular bit deyince bitmiyor. Zamana ihtiyaç var. Bu süreçte elinizden geldiğince kendinize odaklanın. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yeni aktiviteler ile bu süreci doldurmaya çabalayın.