Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun. Öyle tabi düşününce 3-4 ay erken olsa da olur geç olsa da. Ama insan olup olmayacağını bilmiyor ya onun kaygısı oluyor sanırım. Bir de isteyince hemen şimdi olsun istiyor iyice aceleci ve sabırsız oldum. Prolaktine evlenmeden önce baktırmıştım. Dün canım incir çekti epey yedim demek ki vücudumun ihtiyacı var diye düşündüm. Thancs woman kullanıyorum ondan ümitliyim. Ama burda okuya okuya sol tüpümde tıkanıklık olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü belirli dönemlerde ağrı yapıyor. Umarım yoktur varsa da tedavisi kolaydır. Bakalım Eylüle kadar zaman verdim olmazsa bi maaşı özel hastaneye gömeceğim mecbur1 yıl zaman verin kendineze ,hem siz hem eşiniz d vitamini, folik asit vs kan değerlerinizi yeterli seviyeye getirirsiniz zamanı gelince oluyor cidden. Ben korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldm ama kimyasalla sonuçlandı üstünden 6 ay gibi bi zaman geçti şimdi tekrar hamileyim bana da tuhaf gelmişti hem çabuk hamile kaldım hemde 6 ay bekledm yani zamanı gelmemiş size tavsiyemm bide incir meyvesi çıktı prolaktin hormonunuz iyi seviyelerdeyse günlük 2 3 adet yaş incir yemeye özen gösterin incir yumurta gelişiminde çok etkili ilk gebeliğimi incire bağlıyorm:) 2. hamileliğimin ayında da folik asit olarak inofolıc combı ph mavi kutu kullandm son kutumu 1 günde 2 tane içtim ve o ilaç benim regl sorunlarına da iyi gelmişti tamamen bitkisel takviye ve tabi kafaya takmamaya çalışın nolur ki bi kaç ay geç olsa diye düşünün 1 yıla tamamlayn süreci bi sağlık sorununz da yok anladığm bırakın akışına gitsin biz eşimle hastaneye gitmeye karar verdik saldık yani aşılama yaptırrız kafasındaydık biz beceremiyoruz dedik ve ben o ay hamile kaldım ve şuan 4. Ayımıza giricez sonra niye bu kadar streslenmişim ki diye kendime de kızdım siz de dua edin gerisini Allah'a bırakın inşallah güzel sonuçlar alırsınz .