Bu sıralar hiç iyi değilim. Mart ayından beri bebek sahibi olmak için deniyoruz. Kadın doğuma gittiğimde yumurtalık tembelliği var dedi ve folik asit yazdı, 3 ay kadar kullandım. Sonra kasıklarımda çok fazla ağrı oldu ve pembe leke geldi bu olaydan 1 hafta sonra gittim ve enfeksiyon olduğunu söyledi fitil verdi. 5 aydır denediğimizi ama olmadığını söyledim. Thancs Woman isimli bi takviye verdi. Bunu kullan genelde 3 ay içinde hamile kalınıyor güçlü bir takviye dedi. 1 kutu bitmek üzere. Ben yine adet oldum. Bu sırada tatile gittik eşimle. Herkes rahat bırakınca tatile gidince oluyor diyordu bi umut dedim. Ama yine olmadı maalesef. Zihnimde hep bebek, hamilelik konusu dönüyor ve ben çok yoruldum. Eşime biraz bahsediyorum ama o da kişilik olarak çok kaygılı. Daha çok kaygılanmasın diye içimdekileri tam anlatamıyorum. Çevremden birkaç arkadaşım denediğimizi biliyor ama açıkça ne oluyor nasılsın diye sormaya çekiniyor. Ben çok sakin ve uyumlu birisi idim. Ama son zamanlarda her şeye sinirlendiğimi, tahammülümün azaldığını fark ediyorum. Detaylı bi muayene olmadık. Sürekli yatılı misafirimiz var veya biz bir yerlere gidiyoruz. Hayatımız daha normal rutinine döndüğünde yani Eylül ayında detaylı muayene için özele gitmeyi istiyorum. Birilerine anlatmazsam kafayı yiyecektim ama çevremden kimseye anlatmak istemedim. Haftalardır burada yazılanları okuyorum. en son ben de hesap açıp yazma kararı aldım.