• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi biri mi ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
2 yıldır hayatımda biri var. o 39 yasında ben 32 temmuzda nişanımız olacak.
o kadar deger veriyor ki bana ne desem yapıyor ne istesem alırız tamm .. söyle olsun diyorum tamam o gelmesin tamam hallediyo..
bana karsı bi yalanını yakalamadım. ailemde begendi ısınmışlar. onn tarafı da bana ısınmış annesi üzme kızı diyomus. kardesi ile pürüz oldu onda da söyledim tartısma oldu sevgilimle o da kızkardesi ile konusmuş kızkardesı ii davranıyo bana artık.
dün biz bandırmada yasayacaksak tamam eyw geçiniriz ucuz orası kira vs falan ama oldu da dedim olmadı istda kaldık bende hamile kaldım vs vs eee dedim tek kişinn maasıyla istda nasıl geçinicez dedim ben çok çalışırım mesai falan dedi ya dedim mesai olmazsa kaldı öyle cvpsız .. 39 yasıma kadar annemleydim dizinn dibinde artık yeter diyo ama evden annesi 1 gunlugune gitti annemde annem oldu.. hadi tamam evlendikten sonra ailesi ile pürüz oldu ben kendim hallederim.. ama bu seferde o karısırsa yandım. bazı seyleri yasamadan bilemeyz dedi bende de var bazı endişeler ama yapacak bişiy yok dedi. yasayıp göreceğiz. bazen sen çok abartıyosun çok düşünüyosun dedi. siz ce de öyle mi?

Bence evlenmeden önce çiftler her konuyu en ince ayrıntısıyla konuşup orta yolu bulmalı, bulamıyorsa herkes kendi yoluna bakmalı.

Aslında herkes kendini belli ediyor evlenmeden, önemli olan ne istediğini biliyor olmak.
biz herşeyi konustuk herseyi hatta yalan değil ben yazısmalarımızı bile kayıt ettim .. ama insan erkekler işte çok anlatınca anlamıyor.. yada işlerine gelmiyo..

2 yıldır hayatımda biri var. o 39 yasında ben 32 temmuzda nişanımız olacak.
o kadar deger veriyor ki bana ne desem yapıyor ne istesem alırız tamm .. söyle olsun diyorum tamam o gelmesin tamam hallediyo..
bana karsı bi yalanını yakalamadım. ailemde begendi ısınmışlar. onn tarafı da bana ısınmış annesi üzme kızı diyomus. kardesi ile pürüz oldu onda da söyledim tartısma oldu sevgilimle o da kızkardesi ile konusmuş kızkardesı ii davranıyo bana artık.
dün biz bandırmada yasayacaksak tamam eyw geçiniriz ucuz orası kira vs falan ama oldu da dedim olmadı istda kaldık bende hamile kaldım vs vs eee dedim tek kişinn maasıyla istda nasıl geçinicez dedim ben çok çalışırım mesai falan dedi ya dedim mesai olmazsa kaldı öyle cvpsız .. 39 yasıma kadar annemleydim dizinn dibinde artık yeter diyo ama evden annesi 1 gunlugune gitti annemde annem oldu.. hadi tamam evlendikten sonra ailesi ile pürüz oldu ben kendim hallederim.. ama bu seferde o karısırsa yandım. bazı seyleri yasamadan bilemeyz dedi bende de var bazı endişeler ama yapacak bişiy yok dedi. yasayıp göreceğiz. bazen sen çok abartıyosun çok düşünüyosun dedi. siz ce de öyle mi?
Bu konuyu öğlen açmıştınız zaten. Yorumlar yeterli mi gelmedi yoksa içeriği değiştirince farklı yorum gelir mi dediniz?

hem ayrı istiyor hem annesiz yapamıyor bunu merak ettim

sadece adam degil, siz de annesi olmadan yapamıyorsunuz.
size alınacak altınların parasını falan veriyor kadın.
üstelik size hediye edeceği altınların alışverişine de gelemiyor :)
bunların acısı çıkar, eğer sorduğunuz buysa.
öyle hem her şeyimi yapsınlar, hem etliye sütlüye karışmasınlar olmuyor.

ayrıca da adamın durumunu biliyorsunuz, ihtimal soruyorsunuz. cevap ne sizce?
merak etme annem o zaman da bize bakar mı?
basıl bir garanti istiyorsunuz?

Varsayimlarla hareket ediyorsun , anlattigina gore su an bi sıkntı yok , adam evlendiğinde problem yasayabileceginiz bi fire verseydi endiselerinde haklisin derdim de, ortada bisey yokken ya oyle olursa ya boyle olursa dersen mutlu olamazsin. Yasayip gorun bence.

Şu şöyle olursa ne yaparsın?
Bu böyle olursa ne yaparsın?
Şöyle şöyleyse böyle olur mu? ...

gibi varsayımsal sorularla adamın kafasını eskitiyorsunuz.Adam da evlendikten sonra sizden bunların acısını çıkarır emin olun.Bandırma'ya gidemezsek İstanbul'da kalırsak ben de çalışırım diyor musunuz mesela? Hep karşı taraftan bekliyorsunuz.Diğer konunuzda da böyleydi.Adam köprü ayı dayı ilişkisi hatrına ses etmiyor size.

Farazilerle hareket ederek ne elde etmeye calısıyorsunuz anlamadım
Farzi misal istanbula gittik ne demek yahu basınıza gelirse bakarsınız yolunuza simdi olmayan belkide olmayacak bişeyleri neden bu kadar abartıyorsunuz ki
Farzi misal kaza gecirdi yatalak oldu
Farzi misal işsiz kaldı
Farzi misal bambaska ilin kücük bi köyünde iş buldu
Farzi misal cocugu olmuyor
Ee bunlarıda düşünün o zaman

Back