Göz Çevresi Bakımı İyi bir gözaltı kapatıcısına ihtiyacım var.

BENRUYARUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
1.108
12
22.gün önce burnumdan ameliyat oldum ve gözaltım eroinmanlarınki gibi karardı, iyi bir gözaltı kapatıcısına ihtiyacım var, loreal'in fırçalı kalem şeklinde olanını kullanıyordum normalde ama şuanda bana mısın demedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.

Max factor erase stick şeklinde olduğu için daha kapatıcı,ben kullanıyorum çok memnunum ama o kadar siyahlığı kapatır mı bilemem,daha profesyonel bişi olması lazım,inglotta vardı sanırım

açtın mı canm foruma konuyu faydası olan olmuş mu hangisi daha kapatıcı szce mkayaj bölmne gremedm şimdi?

ya kızlar tabi memnun olan vardır ama ben max factoru hiç begenmiyorum. yapış yapış bi görüntü oluyor çok parlıyor. üzeine çok az pudralasan bu seferde çizgilere dolup kırışık gösteriyor. barbara kullanıyorum suan, kapatıcılıgı iyi özellikle çökme yoksa sadce bi koyuluk varsa eminim barbara kapatır. mac var onu da dene.... kapatıcılıgı en yüksek olan tabiki mac.. birde likit degil stick olanları dene canım..

ben max factorün stick ve likit olanını kullandım,stick daha güzel şu an onu kullanıyorum fakat,max factorün de hayvan deneylerini kullandığını bilmiyordum,bitince kesinlikle mac alıcam hem çok güzel hemen hemen aynı fiyat,hem de hayvan katliamına sebebiyet vermeyeceğim..sana da mac i tavsiye ederim

Selam kıslar bu mac in ürünlerini istanbul avrupa yakasında (levent-Beşiktaş vs) nerelerde bulabilirim? tşk ler :)

X