- 14 Mart 2016
- 643
- 255
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Şuana kadar binlerce yanlış yaptım. Hayatımdaki insanları boğdum sıktım telefonlarini kurcaladim bunlarda buna karşılık ya aldattı yada da gittiler. Doğru bir ilişki evlilik nasıl oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşılıklı saygı ilişkinin temelini oluşturur, sonra da güven duygusu gelişir. Bana göre böyle bence.Şuana kadar binlerce yanlış yaptım. Hayatımdaki insanları boğdum sıktım telefonlarini kurcaladim bunlarda buna karşılık ya aldattı yada da gittiler. Doğru bir ilişki evlilik nasıl oluyor.
Asla sıkmayın kimseye hint kumaşı muamelesi yapmayın. Kendi dünyanız hobileriniz uğraşlarınız olsun. Hayatınızın merkezine koymayın. Seviyorsanız hissettirin. Özel anlar yaratın ama zorlama olmasın. Biz sevgililer günü vs kutlamayız ama durup dururken dans ederiz. Beraber sinemaya gideriz. Çocuksuz dışarı çıkarız. Arkadaşlarıyla tatile veya dışarıya çıkabilir. Ayrı ayrı ve ortak yurtdışı gezilerimiz olur. İnsanlar birbirine mecbur olmamalı tercih etmeli.Şuana kadar binlerce yanlış yaptım. Hayatımdaki insanları boğdum sıktım telefonlarini kurcaladim bunlarda buna karşılık ya aldattı yada da gittiler. Doğru bir ilişki evlilik nasıl oluyor.
Sorun zaten mesela ikimiz de birbirimizin şifresini biliriz ama o karıştırmaz ama ben mesela kudururum acaba napiyor diye yani çok tuhaf kafadayım ya her anlamda. Bununla ilgili psikologada gideceğim. Ama mesela bazen öyle şeyler kurarken buluyorum ki kendimi çok tuhafım cidden. Hayal dünyasında yaşıyorum sanki. Oysa ki memurum kendisi bilir tavrından olamiyorum hiç bir zaman hep aldatirsam naparim oturup bunların hayalini kuruyorum en basitinden.Bana şey gibi geliyor biraz da.
Güven veren adamı kurcalamak istemiyor kadın milleti. Belki sizde huydur bu telefon karıştırma vs ama karşınıza çıkanlar da sağlam pabuç olmayabilir.
Bence en iyi ilişkiler birbirlerine alan tanınan ilişkiler. Mesela burada da geçiyor hep "ohoo haftada bir arkadaşlarıyla bir yere gidecekse evlenmeseymiş!!!"ler. Bence bunlar olmalı. Kadın için de erkek için de. Eşsiz-varsa çocuksuz zaman geçirmek önemli.
Valla iyi ilişkide öyle aşırı kavga gürültü vs yok. Anlaşmazlık ok, tartışma ok, yeri gelir trip falan ok ama böyle bağır çağır kavga varsa, üste yürümeler vs varsa o ilişki no.
Ayrılık tehditi, boşanma tehditi varsa yine no. Flört döneminde ben kadınlara güvensizim beni aşka inandır falan diyen tiplerden kaç. Mal onlar.
Kadın-erkek iki tarafın da eli para tutacak. Linç yemem inşallah. Zor dönem olur, geçeceğini bilirsin. O kadar.
Bir de iyi seks hayatı önemli. Hep vanilya seks yapılan ilişki yürümez bence.
Tartışma sonrası ortalıktan 5 6 saat belki de 1 2 gün kaybolanla olmaz. Güven vermez.
Telefon şifresini vermeyenle olmaz, telefonu karıştıran kadınla da olmaz. O telefon saklanmayacak ama asla karıştırılmayacak da. Güven + saygı budur.
Hayatındaki insan için çocuğu olana kadar 1 numara olman lazım. Çocuklar olunca senin de 1 numaran o değil o yüzden sorun yok
Aklımdakiler bunlar. Devamı da vardır illa ki...
Mal kelimesi bence bilelik değil.3 senelik evliyim adamın şifresini aklımda tutamıyorum. Bu zamana kadar kimler takip etmiş bakmadım. Benimle ilgilenmesiyle ilgileniyorum. Ki aldatılıyorsam illa çıkar. Onun dışında bana mal bile diyemez. İkimizinde hobileri var ki bu en önemlisi bence. İlişkide haklı haksız hiç aramadım ve o anda kavga ettik ve bitti, uzatırsam sakız olur. Aklıma gelenler bunlar.
Son satırlar çok doğru.Önce karşındakini iyice tanıyarak, emin olunca ilişki başlar ve sonra evlilik olur. Tanıdım sanır mısınız? Tabii ki, ama kimse uzun süre rol yapamaz yeterki verdiği sinyalleri algılamayacak kadar kör olmayın.
Tamam, eminsiniz diyelim ve evlendiniz. Değiştirmeye çalışmayın. Kimse değişmez, alışkanlıklarda orta yol bulunur ama, huy asla değişmez.
Mesela bekarken aşırı sosyalse, ben bunu eve kapatırım diye düşünmeyin. Hıı geçim olsun diye belki uyum sağlar ama mutsuz olur ve bu sizi de mutsuz eder dolaylı yoldan. Öyle bekar gibide olmaz ama, dozunda yapmasına asla karışmayın ve siz de ondan ayrı bir şeyler yapın muhakkak. (Alışkanlık örneği)
Sinirli, sakin, pasif, aktif,neşeli, inatçı, cimri, sadakatsiz, ilgisiz vb. Şeyler asla değişmez bu da huydur. Miş gibi yapar o da yine özüne döner.
Çocuk gibi sürekli denetleyeceğiniz adamı zaten hayatınıza almayın. Eşime sonsuz güvenirim, adiliyet ve sadakat konusunda beni hayal kırıklığına uğratmaz. Şimdi ben onun telefonunu karıştırsam ve bunu şüphe temel unsuru ile yapıyorsam ve bunu farketse...
"Sen, hayırdır?" Der, bir ton laf eder ve o telefonu net kırar. Normalde agresif birisi değil ama bunu kendine hakaret sayar ve bana yapılsa ben de hakaret sayarım.
Bir şey sakladığından değil, telefonu zaten ortada ve şifresi sürekli aynı. İş dışında telefonla haşır neşir değil, bizimle ilgili. Gittiği her yeri izin almak için değil, bilgim olsun diye söyler. Ee? Neden karıştırayım?
İnsanların hayatının ortasına kendinizi koymayın. Hem sizi özlemesi, kafa dinlemesi adına yarattığı alanlara saygı duyun.
Okurken bunaldım ben olsam ben de giderdim. Kendine güvenin olmazsa ne yapsan boş.Şuana kadar binlerce yanlış yaptım. Hayatımdaki insanları boğdum sıktım telefonlarini kurcaladim bunlarda buna karşılık ya aldattı yada da gittiler. Doğru bir ilişki evlilik nasıl oluyor.