Merhaba arkadaşlar ben bir yola çıktım ama; annelik hislerim beni darmadağın etti. 30 yaşındayım 2 yıl önce kendimden 20 yaş buyuk biriyle biraz tehdit biraz çaresizlik içinde kalarak evlendim. Çaresizliğim suydu: iş yerinde çalışıyordum bu kişinin bir bucuk yıldır beni takip edermiş çok efendi düzgün şu bu derken çıktık bir yola isinamadim hep vazgeçtim işten bile ayrıldım ne olduysa yollar hep ona çıktı yalvarıp yakardı. Neyse 6 aylık sevgiliyken ne bileyim Allahım hala utanır ve keşke derim keşke yapmasaydım. Ailem istemiyor du hem doğulu hem ateist olduğu için ama öyle modern ve efendiydi ki sen sana ben bana ne dine ne kültürüne karismam. Müslümanım hani öyle çoğu şeyi tam yerine getiremesemde bin şükür elhamdülillah Müslümanım. Ben birlikte oldum of o gün ah hala içim parça parça oluyor agliyorum. Rabbim nasıl sasirdim bilmiyorum. Sonra adam o günden sonra geçici memleketine gitti ne tel çekiyor ne konuşabiliyorum. Oh dedim sogudum tiksindim olmaz dedim dönsün. Ve hala peşimde döndü bırakmak ne demek peşimde ama kızlar iki kadının daha peşindeyemiş. Aldiriş etmedim sıradan görüşüp evime gittim. Zaten bir süre sonra yok havayı yok ortak yok işi bahane edip başından atmistı. Benı aldattığı kız aradı nasıl uyanmıştım öyle terbiyesiz açık seçik konuştu ki tarifi yok. Ayrıca eşim en yakın ark karısıylada yatiyormus beni görmek istemedigi günlerde gidermiş allahım hala midem almiyor. 3 hafta sonra elimde ciktilarla karsisina çıktım maillere. Utanmaz dedim yüzüne tükürdüm. Konuşmaya çalıştı konuşturmadim. İşi bıraktım oturdum evde her yakinini gönderdi kapıma tuhaf şekilde tanıdığı yakın kim varsa neyse konuşmadan işime döndüm. Sonra kameradan görüp mutlu olmuş ve su msji çok halsiz ve bitkinin oysaki sen iki dk bile oturmazdin yoksa Hamile misin. Midemde bir yumruk kulaklarım cinliyor ömrümde böyle korkmadım niye düşünmedim bilmiyorum ihtimal vermedim yası ileri diyemi bilmiyorum. Koşarak eczaneye gittim silik cikti. Hemen hastane kan testi pozitif o hastane önüne oturup öyle ağladığını hiç hatırlamıyorum olamaz diye diye. Aradım söyledim havalara ucuyor ben iğrenç utanılasi bir duygu. Çok ayıp çok günah ama aldırmak istedim dediler kalbi atsın öyle bu asla vururum kirahim eteğine çok dolanan olur. Dinlemedim iki hafta sonra gittim peki sonuç ne İkiz ıkizlerim olacak oylemi dedim ikiz dedi doktor gülerek yine o baş dönmesi öyle ağladım ki bu yumruğunu ısırıyor ve o adamdan tiksiniyorum evet eşim ensesi kalın adam zenginde oyle boyle zengin değil oysaki babamda zengin hep gördük çok olmasada niyedir bu hata aptalım. Bir baktım ki bu bir gün bana şu teklifle geldi sen evlenme zaten bende istiyorum doğuracaktır o sürede sana bakılacak yardımcı tutucam evet dedim doğur ve çocuklari sat. Satmak mi o ne Yooo dedim vermem doğurmamda kötü pis bir eve goturdu yasican yer dedi tamam bende gelirim dedi istemiyorum ki seni dedim. Zoraki oturttu nikah masasına zoraki ev tutup eşya aldı. Sonra o efendi adam ev hapsi hizmetçi gibi davrandi bana hep Kürtçe konuştular herkes evime geldi beni kimse cagirmadi hep tektim sabah kahvaltı böle yapmaz benle bende giderdi gece 1 de gelirdi yinede kadınlık ta yaptım oldukça güzel bir kadinim kocam desim ailem yok dedim herseyi yaptım ne isterse evden bile çıkmadım çok iyi bir ev kadınıyım zaten dünya mutfağı ustasiyim herseyi yapardım. Beğenmedi ağlayarak dökerdim yanıma yatsam kovardi. Çocuklar oynadı karnımda rahatsız ediyor beni sarılma git derdi aglardim yan odaya giderdim sabah çıkar yine giderdi gece 1 2 hep alkol hep hizmetçi sonra bir gün şunu al lan dedi yapma dedim saygı olsun bari deme olurmu bir daha dedim öyle kufretti ki sonra hep mal oğlu mal diye çağırdı bana. Polisimize askerimiz üzülemedim hep doğuya ne olsa başıma vurur sizinkiler yapıyor oğlum derdi öyle milliyetçiyim ki kanım dönerdi en çok bu batardi içime. Çocuklar oldu kalbi yırtıktı mide kapakcigi yoktu Aaaa o aylar eziyet itip kalkma ayda 15 gün yalnız kalma ve 4 defa ölü doğum riskiyle hastaneye yatmamla geçti. O sırada yakını vuruldu dogumuma denk geldi 5 ay o çocuklara bir başıma ağlaya ağlaya baktım hergün bir dk susmadim ar bakıcı 5 te giderdi sabaha kadar ölü gibi bir o hir diğeri bir kez olsun bakmadı her iş ev şu bu herşey bendeydi. Hep içti geldi hep. Hep evden kovdu bizi sonra hep beni kovdu evlatları için şimdi olur. Bundan iki ay önce o sevgilisi yine çıktı ortaya yine görüşmüş kadın 40 yaşında çok çirkin olsun erkek işte dedi ki kocana sahip çık beni sağa sola dedikodu etmesin dedi bende dedim ara sen söyle oğlum hastaydi çünkü eşime çok kufretmis hemde nasıl ark bendeydi dediki oğlanın birini ben götüreyim o adam gelmesin döver seni dedi tamam dedim. Aradım sen kardeşine git dedim gelip senin anani s...cem dedi o an beynim durdu ne dedim. Bir daha dedi gel dedim eve gel o denli hızlı geleceğini bilmiyordum oğlanı uyutuyorum ayağımda kapıyı bir vurdu içeri girdi boğazıma yapisti. Cocugumu bulmaya çalışıyorum yalvarıyorum zoraki ite ite kanepeye koydum duvara sürekli kafamı vurdu nefes alamadım oğlum ağlıyor ark gelip ayırmiyor. Biran ağladım halime oluyorsun dedim oluyorsun heryer karardı dusmuşum gözümü bir açtım oglum nerde diye bagiriyorum deli gibi bu küfrediyor vuruyor delirdim tekme attım çenesine geldi sendeledi abilerim çok iri ikisi bordo bereli görevden çıkarıldıkları deli gibi onlara taktı git onları çağır gelsinler dedi. Çocuğumu bulamayınca yok dedim bir daha vurdum buna döndü kaldı koştum mutfağa satırım vardı aldığım gibi bir salladım boynunu geri çekti koluna iki defa vurdum lanet olsun ki saklandi oğlumu ark gösterdi bur da sakın ol dedi kapıda polisler aç kapıyı diye bagirotor kaç defa kapıya vurdum bilmiyorum elim falan hep kesti heryeri kan karakola tüm kardeşleri geldi yalvariyo ev alırız sana nafaka söz iyi dedim alın götürün beni gelmesin bana alın gideyim cocuklarimla dedin. Eve geldim saçım ensem yanıyor. Bir top sacimi koparmış keldim ensemde kocaman etim kalkmış makası alıp saçımı kestim. Deli gibi ağladım sonra bakicilar çıkarıp kendine mecbur bıraktı eve geldi hiç konuşmadık iki hafta sonra yine küfür yine alkol yine siyaset bende 16 aylık oğullarımi bırakıp kardeşime geldim yürüdüler çok şükür alamadım son paramla iyi bir avukat tuttum gidip çorba falan yapıyorum yal vardım ev nafaka yok dedi şimdi ikinci yatili bakiciyida tutmuş gel diyor ama yalvardi da çok asla dedim allahım canımı alsın daha iyi düzeldim diyor iyi bir nafaka alırsam kardeşimin evine eşya aldim alıp gelicem cocuklarimi sizce onlar için katlanmalimiydim gidiyorum perişan geri geliyorum yalvarıyorum hukuk ne derse o diyor gülüyor pis pis