- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
yaklaşık olarak yumurta toplama işlemine 5-6 gün kalmıştır
yavaş olsun kötü olmasın canım hayırlısı
inşl hayırlısı olur teşekkür ederim yeşim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaklaşık olarak yumurta toplama işlemine 5-6 gün kalmıştır
yavaş olsun kötü olmasın canım hayırlısı
arkadaşlar öncelikle hepinize selam ve bol şans.benimde eşime azosperm teşhisi konuldu.tüp bebekten baska sansımız yok.arştırmaktan bana fenalık geldi ama en sonunda iviye gitmeye karar verdim.umarım memnun kalırım.sizler gittiğiniz için fikirleriniz benim için çokkkkkkk önemli.doğru bir karar mı sizce?
çok tesekkür ederim canım bende dediğim gibi arastırmaktan çatlıycak duruma geldim.ama kararı orda kıldım.dünya çapında olmalarıda beni çok çekti açıkçası,labaratuarları geniş imkanlara sahipmiş.gitcem bu ay ama 3.günü gitmem gerekiyormuş malım günü bekliyorum inş ii olur canım yaCanım Selam ;
Bende İVİ ye gidiyorum . burada yanlızım sanırım ivi ye giden ...
canım ben önce Umut tüp bebeğe gittim . Sonra ivi ye gittim . ikisinin arasında ivi daha profosyönel geldi bana .
ekip çok iyi ve her şiey merkez de yapılıyor kendi labratuvarları var herşeyi merkez de kendileri yapıyorlar .
Doktorlar çok iyi özellik le Ben Erdal beye gidiyorum çok memnunum .
Zaten sitesindende bakarsan bu adamlar dünya çapında isim yapmışlar çünkü İspanyol bir merkezin şubesi TR de açıldı .
Dilerim olumlu sonuç alırsın .
Herşeyden önce doktorun sana özel tedavi uyguluyor bıkmadan usanmadan anlatıyor :))))))))
hiç sıkılmadan zevkle tedavi oluyorsun .
İnan bana memnun kalırsın ..
canım önce bir görüşme yapsaydın .
ilk muayaneye git konuş ona göre karar verirsin .
Evet tedaviye 3, gün başlıyorsun .
Ben 15 gün oldu başlayalı cumartesi günü op um olacak inşl hayırlısı olur .
Bende Erdal beyden ve merkezden gerçekten çok memnunum .
çok sıcak bir merkez .
canım dilerim senin içinde hayırlısı olur ...
ilk görüşmede de muayne olmak için 3.gün uygun dediler ondan ötürü canım.sanırım benm önümüzdeki ay baslıycak.senn için hayırlısı olur inşallah canımiyi sonuçlarını bekliyorum heyecanla:CüvCüv:
canım sonuç ne olursa olsun burada paylaşacağım ...
ama benim kötü olsa bile senin de öyle olacak diye bir şey yok .
inşl ivi ikimize de iyi gelir canım meleklerimiz bizimle olur :)
bakalım cumartesi op olursa fazla bir şey kalmıyor .
canım sen hangi doktora gidiyorsun bu arada ... Erdal bey çok iyi onunlada görüş istersen .
Gerçi doktorların hepsi çok iyi genç ve şekerler ...
hayatım ben şu ana kadar orda çalışan bir bayanla muhattap oldum.o da telefondan.ama sanırsam erdal bey dedi.muhtemelen önümüzdeki hafta gitcem bütün detayları paylasacağıma emin olabilirsin canımbu arada güzel dileklerine dualarımla birlikte katılıyorum
evet halkla ilişkiler müdürüdür .
Natali adı çok cici bir kız :)
dilerim senin için iyi olur dualarım seninle .
gidersen de beni bilgilendir lütfen merak ederim
gittiğinde doktor kim diye sorarlarsa Erdal bey dersin :)
Ben cidden memnunum merkezden yana bir sıkıntım yok .
olmazsa 2 ve 3 de orada denemeyi düşünüyoruz bakalım inşl hiç birimiz için 2 ve 3 lere gerek kalmadan hamile kalırız .
asel sıkıntıdan 25.günümde regl oldum.cumartesi gidiyorummmmm.heycandan mideme kramplar giriyor birazdan randevu için arıyacağımmerak etme herşeyden haberdar ederim seni.şu muayne işi canımı sıkıyor ya hadi hayırlısı
Bende orda olacağım cumartesi günü :)))
randevuyu kaça alıyorsun bilgi ver bana canım
aselcim randevum 12 de emre karatekelioğlu ilebilmiyorumkismilenasıl bir doktor acaba stresten bayılmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar
Bende 2. tedavimi ivi de yaptırmıştım . sonuç negatif oldu ama gerçekten güzel ilgili bir merkez 1. si asm de aydın arıcıda olmuştu oda negatifti ama hayırlısı umudumu kaybetmiş değilim erdal bey ile devam etmek istiyorum :Saruboceq: