• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

bugün yine kontrole gittim .
doktor gelişimin yavaş ilerlediğini söyledi .
iğneyi değiştirdi bugün .
menegon verdi ona başladım
cuma günü yine gidicem . benimli pkolu olduğum için dikkatli davranmamız gerekiyor dedi .
off bu yolculuk gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun :(

Evet daha öncede söylemiştim pkolu olduğum için doktorum ilaçların dozlarını yavaş yavaş arttırıyor .
çünkü birden yumurtaların çok fazla büyümesi sağlıklı olmaz dedi
iki güne kadar hiç bir ağrım falan yoktu .
ama menogon a başladığımızdan bu yana kasıklarımda ağrı var akıntım var .
sizce bu neye işaret kızlar
yumurtalıklar büyürken ağrı ve akıntı yapar mı ?

10 mlm olmuştu dün doktorum baktığında . sanırım 20 mlm olduğunda toplamaya başlıyorlar .

Yarın yine kontrolüm var ve cuma günü op olacak sanırım ...
çok zor bir süreç gerçektende .

arkadaşlar öncelikle hepinize selam ve bol şans.benimde eşime azosperm teşhisi konuldu.tüp bebekten baska sansımız yok.arştırmaktan bana fenalık geldi ama en sonunda iviye gitmeye karar verdim.umarım memnun kalırım.sizler gittiğiniz için fikirleriniz benim için çokkkkkkk önemli.doğru bir karar mı sizce?:nazar:

arkadaşlar öncelikle hepinize selam ve bol şans.benimde eşime azosperm teşhisi konuldu.tüp bebekten baska sansımız yok.arştırmaktan bana fenalık geldi ama en sonunda iviye gitmeye karar verdim.umarım memnun kalırım.sizler gittiğiniz için fikirleriniz benim için çokkkkkkk önemli.doğru bir karar mı sizce?:nazar:

Canım Selam ;
Bende İVİ ye gidiyorum . burada yanlızım sanırım ivi ye giden ...
canım ben önce Umut tüp bebeğe gittim . Sonra ivi ye gittim . ikisinin arasında ivi daha profosyönel geldi bana .
ekip çok iyi ve her şiey merkez de yapılıyor kendi labratuvarları var herşeyi merkez de kendileri yapıyorlar .
Doktorlar çok iyi özellik le Ben Erdal beye gidiyorum çok memnunum .
Zaten sitesindende bakarsan bu adamlar dünya çapında isim yapmışlar çünkü İspanyol bir merkezin şubesi TR de açıldı .
Dilerim olumlu sonuç alırsın .
Herşeyden önce doktorun sana özel tedavi uyguluyor bıkmadan usanmadan anlatıyor :))))))))
hiç sıkılmadan zevkle tedavi oluyorsun .
İnan bana memnun kalırsın ..

Canım Selam ;
Bende İVİ ye gidiyorum . burada yanlızım sanırım ivi ye giden ...
canım ben önce Umut tüp bebeğe gittim . Sonra ivi ye gittim . ikisinin arasında ivi daha profosyönel geldi bana .
ekip çok iyi ve her şiey merkez de yapılıyor kendi labratuvarları var herşeyi merkez de kendileri yapıyorlar .
Doktorlar çok iyi özellik le Ben Erdal beye gidiyorum çok memnunum .
Zaten sitesindende bakarsan bu adamlar dünya çapında isim yapmışlar çünkü İspanyol bir merkezin şubesi TR de açıldı .
Dilerim olumlu sonuç alırsın .
Herşeyden önce doktorun sana özel tedavi uyguluyor bıkmadan usanmadan anlatıyor :))))))))
hiç sıkılmadan zevkle tedavi oluyorsun .
İnan bana memnun kalırsın ..
çok tesekkür ederim canım bende dediğim gibi arastırmaktan çatlıycak duruma geldim.ama kararı orda kıldım.dünya çapında olmalarıda beni çok çekti açıkçası,labaratuarları geniş imkanlara sahipmiş.gitcem bu ay ama 3.günü gitmem gerekiyormuş malım günü bekliyorum inş ii olur canım ya:nazar:

canım önce bir görüşme yapsaydın .
ilk muayaneye git konuş ona göre karar verirsin .
Evet tedaviye 3, gün başlıyorsun .
Ben 15 gün oldu başlayalı cumartesi günü op um olacak inşl hayırlısı olur .
Bende Erdal beyden ve merkezden gerçekten çok memnunum .
çok sıcak bir merkez .
canım dilerim senin içinde hayırlısı olur ...

canım önce bir görüşme yapsaydın .
ilk muayaneye git konuş ona göre karar verirsin .
Evet tedaviye 3, gün başlıyorsun .
Ben 15 gün oldu başlayalı cumartesi günü op um olacak inşl hayırlısı olur .
Bende Erdal beyden ve merkezden gerçekten çok memnunum .
çok sıcak bir merkez .
canım dilerim senin içinde hayırlısı olur ...

ilk görüşmede de muayne olmak için 3.gün uygun dediler ondan ötürü canım.sanırım benm önümüzdeki ay baslıycak.senn için hayırlısı olur inşallah canım:nazar:iyi sonuçlarını bekliyorum heyecanla:CüvCüv:

ilk görüşmede de muayne olmak için 3.gün uygun dediler ondan ötürü canım.sanırım benm önümüzdeki ay baslıycak.senn için hayırlısı olur inşallah canım:nazar:iyi sonuçlarını bekliyorum heyecanla:CüvCüv:

canım sonuç ne olursa olsun burada paylaşacağım ...
ama benim kötü olsa bile senin de öyle olacak diye bir şey yok .
inşl ivi ikimize de iyi gelir canım meleklerimiz bizimle olur :)
bakalım cumartesi op olursa fazla bir şey kalmıyor .
canım sen hangi doktora gidiyorsun bu arada ... Erdal bey çok iyi onunlada görüş istersen .
Gerçi doktorların hepsi çok iyi genç ve şekerler ...

canım sonuç ne olursa olsun burada paylaşacağım ...
ama benim kötü olsa bile senin de öyle olacak diye bir şey yok .
inşl ivi ikimize de iyi gelir canım meleklerimiz bizimle olur :)
bakalım cumartesi op olursa fazla bir şey kalmıyor .
canım sen hangi doktora gidiyorsun bu arada ... Erdal bey çok iyi onunlada görüş istersen .
Gerçi doktorların hepsi çok iyi genç ve şekerler ...

hayatım ben şu ana kadar orda çalışan bir bayanla muhattap oldum.o da telefondan.ama sanırsam erdal bey dedi.muhtemelen önümüzdeki hafta gitcem bütün detayları paylasacağıma emin olabilirsin canım:nazar:bu arada güzel dileklerine dualarımla birlikte katılıyorum:nazar:

hayatım ben şu ana kadar orda çalışan bir bayanla muhattap oldum.o da telefondan.ama sanırsam erdal bey dedi.muhtemelen önümüzdeki hafta gitcem bütün detayları paylasacağıma emin olabilirsin canım:nazar:bu arada güzel dileklerine dualarımla birlikte katılıyorum:nazar:

evet halkla ilişkiler müdürüdür .
Natali adı çok cici bir kız :)

dilerim senin için iyi olur dualarım seninle .
gidersen de beni bilgilendir lütfen merak ederim
gittiğinde doktor kim diye sorarlarsa Erdal bey dersin :)

Ben cidden memnunum merkezden yana bir sıkıntım yok .
olmazsa 2 ve 3 de orada denemeyi düşünüyoruz bakalım inşl hiç birimiz için 2 ve 3 lere gerek kalmadan hamile kalırız .

evet halkla ilişkiler müdürüdür .
Natali adı çok cici bir kız :)

dilerim senin için iyi olur dualarım seninle .
gidersen de beni bilgilendir lütfen merak ederim
gittiğinde doktor kim diye sorarlarsa Erdal bey dersin :)

Ben cidden memnunum merkezden yana bir sıkıntım yok .
olmazsa 2 ve 3 de orada denemeyi düşünüyoruz bakalım inşl hiç birimiz için 2 ve 3 lere gerek kalmadan hamile kalırız .

asel sıkıntıdan 25.günümde regl oldum.cumartesi gidiyorummmmm.heycandan mideme kramplar giriyor birazdan randevu için arıyacağım:nazar:merak etme herşeyden haberdar ederim seni.şu muayne işi canımı sıkıyor ya hadi hayırlısı:nazar:

asel sıkıntıdan 25.günümde regl oldum.cumartesi gidiyorummmmm.heycandan mideme kramplar giriyor birazdan randevu için arıyacağım:nazar:merak etme herşeyden haberdar ederim seni.şu muayne işi canımı sıkıyor ya hadi hayırlısı:nazar:

Bende orda olacağım cumartesi günü :)))
randevuyu kaça alıyorsun bilgi ver bana canım

Merhaba arkadaşlar
Bende 2. tedavimi ivi de yaptırmıştım . sonuç negatif oldu ama gerçekten güzel ilgili bir merkez 1. si asm de aydın arıcıda olmuştu oda negatifti ama hayırlısı umudumu kaybetmiş değilim erdal bey ile devam etmek istiyorum :Saruboceq:

aselcim randevum 12 de emre karatekelioğlu ilebilmiyorumkismilenasıl bir doktor acaba stresten bayılmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Selam canım burdayımm:))))
heyecan yok Emre bey de cidden çok kibar ve iyi bir doktor endişe etme lütfen :)
merkeze geldiğin zaman bunların hepsi geçecek herşeyden önce senşi rahatlatıyorlar .
canım cumartesi 12 de op um olacak benim bende orada olacağım ...11:30 da geleceğim hastaneye seni salonda görürüm sanırım
nasıl birisin nasıl tanıyim seni :)
bak benim fotoğrafıma bak aklında kalırım belki tanırsın
birde ortalarda ciyak ciyak bağıran birini görürsen o benim işte :)))))))))

Merhaba arkadaşlar
Bende 2. tedavimi ivi de yaptırmıştım . sonuç negatif oldu ama gerçekten güzel ilgili bir merkez 1. si asm de aydın arıcıda olmuştu oda negatifti ama hayırlısı umudumu kaybetmiş değilim erdal bey ile devam etmek istiyorum :Saruboceq:

Selam canım
tam olarak neden olmuyordu senin peki bilgi verebilir misin biraz .
Erdal bey iyi bir doktor cidden
hep diyorum ben oraya gidiyorum diye olacak diye bir şey yok ama hani vardırya insanın içinde bir şey 1 de değilse 2 de olur 2 değilse 3 de olur ,
merkeze güveniyorum sanki olacak mış gibi geliyor .
dilerim senin de olur canım ...
hem bence ivinin fiyatlarıda piyasaya göre uygun gibi

Back