- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi __rapunzell__
-
amiin canım hepimizin inşallahAy cinsleree bak, iki tane birden doğuracağım, bi de bana isim dayatacaklar!! Hössst yaniii.
Maşallah hem de bir kız bir erkek, ne güzel, sağlıkla, kolay bir doğumla kucağınıza alın yavruları inşallah
Selam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Kısa keseyim ikizlere gebeyim bir kız bir erkek
Evde sürekli isim kavgası kv ve kp ismi koyulacakmiş.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler
(Iki isim bir arada da olabilir)
ayy çok hoşuma gittiKiza kesin sare koymalisin. Erkege de poyraz falan. Kizin isminin yanina mutlaka "su" "naz" falan ek koymalisin. Mutlaka ikinci ismi koyman lazim. Onlar da mutlaka soylenmesi zor, yanlis anlamaya musait bir isim olmali. Anlamini soranlara da "cennetten dusen..." diye basla gerisini uydur artik farketmez. Cennetten dusen bisey olmali cunku. Bunlar da olmazsa yunan mitolojisini karistir ares hera falan olabilir. Ama cok yayildi sen poseidon kronos falan koy daha havali. Geleneksel bir isim de istiyorsan mesela abdulmuttalipcan, sukufenaz falan olabilir. Aman normal isim koyma aman...
ayy çok hoşuma gitti
benim annem geçen sare dedi aklıma yattı aslında ben vera da düşündüm.
ama ne olursa olsun cennetten düşen olmalı haklısın
Kiza kesin sare koymalisin. Erkege de poyraz falan. Kizin isminin yanina mutlaka "su" "naz" falan ek koymalisin. Mutlaka ikinci ismi koyman lazim. Onlar da mutlaka soylenmesi zor, yanlis anlamaya musait bir isim olmali. Anlamini soranlara da "cennetten dusen..." diye basla gerisini uydur artik farketmez. Cennetten dusen bisey olmali cunku. Bunlar da olmazsa yunan mitolojisini karistir ares hera falan olabilir. Ama cok yayildi sen poseidon kronos falan koy daha havali. Geleneksel bir isim de istiyorsan mesela abdulmuttalipcan, sukufenaz falan olabilir. Aman normal isim koyma aman...
gençlik isimleri yaşlılık isimleri olarak düşündüm ben onu aslında gençken moderni yaşlanınca eskiyi kullanırAllah aşkına ikizlere bari iki isim koymayın bi söyleyişte dört isim söyleyeceksiniz düşünsenizeSadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?