- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 158
- Konu Sahibi __rapunzell__
-
Modern olsun yanina eski bir isim de olabilir ama asil modasi gecmeyen birseyler.Neye göre itiraz? Kriterleri bilmiyoruz biz.
Ayy bir de o kadar uğraştım ki yavrularim icin düsundukce daha da sinirleniyorum.guzel temennilerin icin tesekkurlet
Koymayin yani ,ikiz bir de. Doğunca daha zor olacak. Bir de isim çok önemli. Anlamına bakıp koymalısınız isimleri ve güzel isimler olsun,eski püskü isim olmamali. Çocuklar isminden utanmamali. İkiz bebekle siz ugrasacaksiniz,onlar yavrum kuzum sevme kısmında olacak en fazla. Mahsus duygu sömürüsü yapın,en beğendiğiniz isimleri eskiden beri bu isimleri koymak istemiştim ,her türlü eziyetini ben çekiyorum bu çocukların diyip yalandan aglayin.Ayy bir de o kadar uğraştım ki yavrularim icin düsundukce daha da sinirleniyorum.guzel temennilerin icin tesekkurlet
Ayy cok hosuma gitti bu fikir ama beni gulme tutar katılırım gülmekten anlatırkenKoymayin yani ,ikiz bir de. Doğunca daha zor olacak. Bir de isim çok önemli. Anlamına bakıp koymalısınız isimleri ve güzel isimler olsun,eski püskü isim olmamali. Çocuklar isminden utanmamali. İkiz bebekle siz ugrasacaksiniz,onlar yavrum kuzum sevme kısmında olacak en fazla. Mahsus duygu sömürüsü yapın,en beğendiğiniz isimleri eskiden beri bu isimleri koymak istemiştim ,her türlü eziyetini ben çekiyorum bu çocukların diyip yalandan aglayin.
Benim kuzenim, kızına kendi annesinin adını ve istediği başka bir ismi koydu. Millete rüyamda gördüm ,kızına su ismi koymazsan onu sana vermeyeceğiz diye korkuttular dedi. Doğru mu degil mı bilemem,ama doğru değilse güzel taktik(kuzenim annesi çocuğun bu arada)
Bayıldım ben isimlere oğullarınızın. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın... Öykülerdeki gibi .sevgili konu sahibi,
evveliyatla evlatlarinizi bedelsiz kucaginiza almanizi ve huzurlu bir omur gecirmenizi temenni ederim.
bebekler isimlerinin oykulerini yarinlari belirlerler benim inancima gore.
siz nasil bir oyku isterdiniz evlatlariniz icin, o onemli.
benim iki oglum var.
biri en buyuk askla sevildigine inandigim bir ismi tasiyor, Sems.
digeri en buyuk askla sevdigine inandigim bir isim tasiyor, Kays. ( mecnun'un gercek adi)
siz de kendi hikayenize gore bir isim secin. R __rapunzell__
Bayıldım ben isimlere oğullarınızın. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın... Öykülerdeki gibi .
Canım cahilliğimin kusuruna bakma, merakımdan soruyorum. Ahirette ismin hesabının babadan sorulması nereden geliyor?Eşin ve sen karar vereceksin özellikle de baba koyar çünkü ahirette ismi ile ilgili baba hesap verecek ona göre hayırlısını düşünün.
İlk oğlumun adında da benim kp istemişti biz hayır karar verdik dedik küsmece darılmaca olmadı çok şükür
Aynen ya butun yuku sıkıntiyi anne cekiyor aylarca ona sorulmuyor bile. Kadin istiyorsa karsi taraftan tmm ama anne eger koymak istiyorsa niye kabul edilmez. Hala boyle tipler var demekAy cinsleree bak, iki tane birden doğuracağım, bi de bana isim dayatacaklar!! Hössst yaniii.
Maşallah hem de bir kız bir erkek, ne güzel, sağlıkla, kolay bir doğumla kucağınıza alın yavruları inşallah
İnan ben kendi sülalemde hiç görmedim; ismini miras bırakıyorsun, zorlaa, bu neyin adeti aklım almıyor? Hatta bizde ayıp bile karşılanır, çocuğuna KP'in ismini vereceksin, sonra KP yanında yine o isimle sesleneceksin... Ahmet aşağı Ahmet yukarıAynen ya butun yuku sıkıntiyi anne cekiyor aylarca ona sorulmuyor bile. Kadin istiyorsa karsi taraftan tmm ama anne eger koymak istiyorsa niye kabul edilmez. Hala boyle tipler var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?