- Konu Sahibi __rapunzell__
Buğlem ve Buğra(Alp)
Enis ve Deniz
Deniz ve Rüzgar
Simay ve Alpay
Enis ve Deniz
Deniz ve Rüzgar
Simay ve Alpay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana karıssa kaynanam kendı bır daha dogurun onun adını koysun derım dırekkkSelam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Kısa keseyim ikizlere gebeyim bir kız bir erkek
Evde sürekli isim kavgası kv ve kp ismi koyulacakmiş.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler
(Iki isim bir arada da olabilir)
Turan efe - Sare ela
Siz kendi cocugunuza baska isim koyun o zaman yazik olmasin zevk meselesiHala sare diyenler goruyorum. Bir neslin yarisi sare oldu. Yaziktir...
Siz kendi cocugunuza baska isim koyun o zaman yazik olmasin zevk meselesi
Canım benim başlığı böyle dertmi olur diceksiniz diyr açmışsın ama bu bildiğin dert yani iki tane yavrunu karnında dokuz ay taşı ve sonuç.. Allah yardımcın olsun. Bu arada çok merak etrim kv ve kp isimlerini ? Belki söylersen yanına birşeyler uydurulabilir veya ona yakın şeyler seçersek belki eşin ikna olur söylediysende görmedim kusura bakmaayy çook teşekkür ederim güzel isimler geliyor bende aklıma geldikçe yazıyormuşum gibi eşime atıyorum
henüz pek etkilenmişe benzemiyor ama azimli sıçan taşı delermiş :)