- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
- Konu Sahibi __rapunzell__
Bnm eşinde kızıma annesinin adını iştiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaren/ AlperenSelam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Kısa keseyim ikizlere gebeyim bir kız bir erkek
Evde sürekli isim kavgası kv ve kp ismi koyulacakmiş.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler
(Iki isim bir arada da olabilir)
çok güldümİki isim koyun. Mesela kayınvalidenizin adı Raziye diyelim. Raziye Deniz koyarsınız. Çocuğu seveceğiniz zaman "Denizim" diye seversiniz. Sinirlendiğiniz zaman da "Raziye Allah'ın cezası Raziyeeee"
Bir daha kimseye isim dayatamazlar.
Selam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler
klasık belkı dıyeceklerım ama sen cabala dıdın ıkız bebegın olsun bırde..... ama dını ısımlere sahıplerse bılemem ....bunları duyunca sınır oluyorum .... lakın ınternetten bak anlamlarına bak sende ıtıraz et ıstemıyorsanSelam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Seyhan ceyhan adana ilceleriSeyhan & Ceyhan
Fırat & Dicle
Kızılırmak & Yeşilırmak
Tuna ve Nil diyorum bende
Eski isimlerin büyük kısmının anlamı çok güzel modern anlayışımız isimlerde saçmalamak oldu millet olarak çocuk bile söyleyemiyor adını kızlarıma elif ve rana ismini koydum eski isimler ayşe fatma da eski ama her yaşa şarta uyuyor benceEski isimler genel olarak zaten çirkin. Bir de bu tür durumlarda illa büyükanne ve buyukbabanin ismi koyulacaksa öncelik anne adayınin anne ve babasının ismi olmalı. Onca ay karnında taşıyıp eziyeyini çeken,doğumu yapan o, babaya cacık düşer. Siz de inat edin kendi anne,babanızın adını koyucam diye. siz ne bulsaniz yine itiraz ederler. Onlar itiraz etmesin diye yine kisitlayacaksiniz kendinizi. İstediğiniz ismi koyun , onlar sizin evladiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza