• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İtiraz edilemeyecek isim aranıyor♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnci & Öncü
Sefa & Merve
Melisa & Elyesa - İlyas
Rüzgar & Poyraz
Selin & Selim (Yavuz Selim)
:rolleyes:Çocuğum olursa nasil karar veririm bilmiyorum. Size de kolay gelsin, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :)

valla yanımda başka ismi telaffuz bile edemezler

hadlerine mi düşmüş allah aşkına 9 ay ben taşıyacam kv kp ismim konacak diye tutturacakalrrr ,

çocuk benım ve onların soyadlarını taşıdıgına şükretsinler.

Evet kp yaninda diger cocuklarda kp ismiyle hitap edecek herkes ismiyle hitap edecek bence zaten oyle olunca hic hos degil.
Ömer ve defne
Zeynep- ahmet klasik normal isim
Modern isimlerde degisik olan kuranda geciyormus bilmiyorum onuda oyle dersin. Arya alya gibi isimler . Arya Arel gibi mesela

Selam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Kısa keseyim ikizlere gebeyim bir kız bir erkek :nazar::nazar:
Evde sürekli isim kavgası kv ve kp ismi koyulacakmiş.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler :KK59:
(Iki isim bir arada da olabilir)
:KK5:

O iki ismi istedikten sonra karşısında önerebileceğiniz isim bütün dünyanın ortak kararı olarak en güzel isim bile seçilse itiraz edilecektir.
İtiraz edilmeyecek yegane isimler de kv ve kp isimleri malesef.
Bu isimleri koymamanız için gerekli argüman süper iki isim bulmak değil. Eşinizi konunuzda da belirttiğiniz bu isimde zaten bir sürü çocuk olması durumunu söylerek ikna etmelisiniz.

ayy çook teşekkür ederim güzel isimler geliyor bende aklıma geldikçe yazıyormuşum gibi eşime atıyorum :D
henüz pek etkilenmişe benzemiyor ama azimli sıçan taşı delermiş :)

Kiza kesin sare koymalisin. Erkege de poyraz falan. Kizin isminin yanina mutlaka "su" "naz" falan ek koymalisin. Mutlaka ikinci ismi koyman lazim. Onlar da mutlaka soylenmesi zor, yanlis anlamaya musait bir isim olmali. Anlamini soranlara da "cennetten dusen..." diye basla gerisini uydur artik farketmez. Cennetten dusen bisey olmali cunku. Bunlar da olmazsa yunan mitolojisini karistir ares hera falan olabilir. Ama cok yayildi sen poseidon kronos falan koy daha havali. Geleneksel bir isim de istiyorsan mesela abdulmuttalipcan, sukufenaz falan olabilir. Aman normal isim koyma aman... :işsiz:

Yani ben her şekilde itiraz edeceklerini düşünüyorum, kafalarına koymuşlarsa yapacak bir şey yok hiçbir ismi kabul etmezler.

İsim önerim ise Ece ile Efe.

Kiza kesin sare koymalisin. Erkege de poyraz falan. Kizin isminin yanina mutlaka "su" "naz" falan ek koymalisin. Mutlaka ikinci ismi koyman lazim. Onlar da mutlaka soylenmesi zor, yanlis anlamaya musait bir isim olmali. Anlamini soranlara da "cennetten dusen..." diye basla gerisini uydur artik farketmez. Cennetten dusen bisey olmali cunku. Bunlar da olmazsa yunan mitolojisini karistir ares hera falan olabilir. Ama cok yayildi sen poseidon kronos falan koy daha havali. Geleneksel bir isim de istiyorsan mesela abdulmuttalipcan, sukufenaz falan olabilir. Aman normal isim koyma aman... :işsiz:
ayy çok hoşuma gitti :KK200:
benim annem geçen sare dedi aklıma yattı aslında ben vera da düşündüm.
ama ne olursa olsun cennetten düşen olmalı haklısın :D

Işıl, Güneş, Doğa, İnci isimlerinin güzel enerjileri olduğunu duymuştum kızlar için.
Erkekte de Barış, Deniz, Toprak(fazla popüler oldu mu itici gelmeye başlıyor bana ama:))..
İki isim koyacaksanız da biri hafif olmalı bence...

Allah aşkına ikizlere bari iki isim koymayın bi söyleyişte dört isim söyleyeceksiniz düşünsenize :oha: Sadece bu
:halay:

Back