- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
- Konu Sahibi __rapunzell__
-
Benim icin de uyum çok önemli değil dinlerken kulağa,söylerken dile hoş gelsin yeter.Herdaim itiraz edecekler ve asla kimseyi aynı anda mutlu edemeyeceksiniz :)
bu bir gerçek.
onun dışında birinin adı Eylül olabilirdiğeri de Deniz
illede uyum şart değil
Esimi de islemeye basladilar isin kotusu o yuzden acele ediyorum ki esimin de cok hosuna gidecek bir isim bulayim.o yanimda olduktan sonra onlar ne dese umurumda degilDaha şimdiden isme karışıyorlarsa sizin yetiştirme şeklinizden tutun da anneliğinize kadar her şeyi sorgulayacakladır. O yüzden ne yaparsanız yapın onları memnun edemezsiniz. İstediğiniz isimler neyse onları koyun. Eşinizden başka kimse de karışmasın bence.
Eşim de etkilenmeye başladı o sebeple arayisa dustum iyice.esim benim buldugumu begenirse koymaz o isimleribence siz ne isim bulursanız bulun itiraz ederler ki zaten. hmm bu güzelmiş hadi bunu koy diyeceklerini mi sanıyosunuz? eşiniz ne diyor?
Ayy bir de o kadar uğraştım ki yavrularim icin düsundukce daha da sinirleniyorum.guzel temennilerin icin tesekkurletEski isimler genel olarak zaten çirkin. Bir de bu tür durumlarda illa büyükanne ve buyukbabanin ismi koyulacaksa öncelik anne adayınin anne ve babasının ismi olmalı. Onca ay karnında taşıyıp eziyeyini çeken,doğumu yapan o, babaya cacık düşer. Siz de inat edin kendi anne,babanızın adını koyucam diye.siz ne bulsaniz yine itiraz ederler. Onlar itiraz etmesin diye yine kisitlayacaksiniz kendinizi. İstediğiniz ismi koyun , onlar sizin evladiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?