Itiraf.com dan :))) abbooooooooo

YAMAN

* ben bir anneyim *
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.168
11
38
bun@lgül, Kadın , 21 , İstanbul
11 ay 4 gün önce gönderdi.

Ne münasebet

Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

--------------------------------------------------------------------------------

osghurYZ, Erkek , 26 , İstanbul
3 ay 24 gün önce gönderdi.

Yanlış telefon

İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim.

--------------------------------------------------------------------------------

kissinyacake, Kadın , 21 , Bursa
4 ay 12 gün önce gönderdi.

Çocuklar kimden?

Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.

ciwciw82, Kadın , 26 , İzmir
10 ay 9 gün önce gönderdi.

Doğalgaz

Doğalgaz bağlantısı için bahçemizi kazan sevgili amele kardeşler, kendi evimin önünde bana laf atarsanız babam da size "O boruları g.tünüze döşerim, gazın en doğalıyla ısınırız!" der tabii ki.

dududilli, Kadın , 25 , İzmir
4 ay 28 gün önce gönderdi.

Nur topu

İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!"

deklansör, Erkek , 25 , Trabzon
11 ay 13 gün önce gönderdi.

Düz mantık

Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız. sengözlerimebaksanab

sus_yoksa, Kadın , 24 , Antalya
7 ay 22 gün önce gönderdi.

Toplamda

Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz. fisfisfis

aviakan, Erkek , 35 , Eskişehir
5 ay 20 gün önce gönderdi.

Helallik

Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz..." :jeyyar:

pieceoffox, Erkek , 28 , ABD
3 ay 23 gün önce gönderdi.

Köpük köpük

8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum...

neyazsmacaba?, Erkek , 20 , İstanbul
2 ay 25 gün önce gönderdi.

Araba sevdası

Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde "Yavrumun gözü çıktııııı!" diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.

mernis, Erkek , 40 , İstanbul
1 ay 28 gün önce gönderdi.

Hevesli

Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. Çok hevesli... Bana; "Abi çok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. Cevabım; "Hııı... Ama tek canın var..." senağlama

istakozz, Erkek , 36 , İstanbul
2 ay 1 gün önce gönderdi.

Potansiyel müşteri

Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. -tatlicadiarzu-

magir, Kadın , 22 , Adana
3 ay 24 gün önce gönderdi.

Komşuluk ilişkilerimiz

Duvarlar kağıt gibi ve yan evde olan biten aynen duyuluyor. Duştayım, yan taraf kendinden geçmiş sarsılıyor! Nefes sesleri, iniltiler vs. dayanamayıp bağırıyorum "Hoopp aile var aileee..." Cevap gecikmiyor. "Ailecek mi giriyorsunuz banyoya?" CADIARZU

yüreğimebasabasa, Kadın , 26 , Sinop
11 ay 21 gün önce gönderdi.

Un merakı

Komşumuzun kızı ilk fırıncıya kaçtı. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kaçtı. Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gızı una doyaramadım!" :sm_cool:

hotelcaliforniaxxx, Kadın , 39 , Adana
1 yıl 3 gün önce gönderdi.

Sütün faydaları

Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığım sütün bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık oğlumdan gelen cümle: "İneğin kendisini getirseydin bari." laelaelaelaelae

idrakyolları, Kadın , 31 , İstanbul
9 ay 24 gün önce gönderdi.

Emniyet kemeri

Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmuş yerine. Ön koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor. Ancak şoför amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya çıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı için bir müddet düşünüyor ve içini çekerek kadına sesleniyor. "Abla, çıkar emniyet kemerini, böylesi daha emniyetli hepimiz için." kaydirigubbakcemile3

iyigündekötügünde, Kadın , 29 , İzmir
3 ay 21 gün önce gönderdi.

Kaldırma kuvveti

Kızdırmak için anneme "Göğüslerin sarkmış" diyen babama annemin cevabı gecikmedi: "Benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıp da kaldıramadığın yerin için henüz bir don icat edilmedi!" Kusura bakma babacığım ama hak ettin. :lepi:sırnaşık şey

vantutirii, Erkek , 29 , Ankara
3 ay 20 gün önce gönderdi.

Arabam çalındı

2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim. :mymeka:

isidnehümanikam, Erkek , 26 , Antalya
11 ay 29 gün önce gönderdi.

Kayıp aranıyor

Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "Bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "Dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?'' :a015:

keyfekederolsun, Kadın , 24 , İstanbul
1 ay 26 gün önce gönderdi.

Giyim kuşam

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!" :jeyyar:

hanibununilksahibi_, Kadın , 25 , Yalova
8 ay 11 gün önce gönderdi.

Cadaloz kaynana

İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı." kaydirigubbakcemile3

nowomennocry..., Erkek , 35 , İzmir
11 ay 22 gün önce gönderdi.

Direksiyon eğitimi

Sene 1993. Sevgilime (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel sevgilim. "Direğe çok yakın geçtin hayatım." diyorum. Cevap "Hangi direğe?" :1shok:

antioloji, Erkek , 27 , Kocaeli
2 ay 24 gün önce gönderdi.

Teravih namazı

Teravih namazına gidilir. Kadınlar caminin 2. katında kılmaktadırlar. Tam kaptırmışken atmosfere, bir ara secdeye gidildiğinde sessizliği 2. kattan bir çocuk sesi bozar. "Anneeee, aşağıda kocaman kocaman bir sürü g.t var!" Sessizlik, kafalar cümleyi çözümleyinceye kadardır. En sonunda imam dahil herkes kopar. Ne namaz kalır, ne abdest... lülülülülülülülülülülülü

afrit, Erkek , 29 , Yurtdışı
10 ay 23 gün önce gönderdi.

Çocuktan al haberi

Asker arkadaşımın evine akşam çay içmeye gittik. Arkadaşın babası oturduğumuz odanın bir köşesinde namaz kılarken, rükuya eğildiğinde arkadaşın yeğeni dedesinin arkasına geçip baş parmağını araya sokup "Düüt!" derken mi, yoksa dedesinin başını yana çevirip "Namaz bitsin ben senin bacagına s.çacağım!" derken mi, yoksa namazdan sonra dedesinin elinden kurtulmaya çalısan çocuk "Ama babam da anneme yapıyordu dede ya!" derken mi, dudağımı ısırmaktan kanattım bilmiyorum. klava::roflol:

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis çok güzelmiş nurtopu ve toplamdaya bayıldım süper

Cadaloz kaynana

ış arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

bu süpermiş yaa...

sırnaşık şeysırnaşık şey ayh gülmekten koptum yhaaa...çok süperler =) paylaşım için çok çok çook saol =)

müdawimi olduğum site :) bi kk bi itiraf.com gezinirim pc başındayken :) çooook güzel yha daha neler war :)

nnemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.

:roflol: ay cok guldumm gece gece

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:süperdi yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

itiraftan deil ama benim yiğenden size inci varr...

2 sene önce kuşadasına gittiğimiz aile tatilinden sonra geçenlerde annesine
''anne keşke kuşadasına gitmeseydik
....neden kızım...
....baksana kapkara kaldımm (sanki çok beyazdıdaa..).... orda kopuyoruz biz......

(kendisi zenciler kadar olmasada esmer tenlidirdee...kendini kandırmacaya bakarmısınız tatile gitmiştee kararmışş:)))hahahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Öldüm gülmekten ya...:roflol::roflol::roflol:
Ay iyi ki gelmişim buraya günün yorgunluğunu attım valla...

Ayyy yarıldım gülmekten...:roflol:sırnaşık şey
Ben bunları kopya edip arkadaşlara mail atıyom...alkisalkisalkis

Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde "Yavrumun gözü çıktııııı!" diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızdırmak için anneme "Göğüslerin sarkmış" diyen babama annemin cevabı gecikmedi: "Benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıp da kaldıramadığın yerin için henüz bir don icat edilmedi!" Kusura bakma babacığım ama hak ettin.

Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "Bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "Dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?'' :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

süper ya ben bugün çok güldüm allah sonumu hayır etsin inşallah

paylaşım için teşekkürler

cadıyım_evet, Kadın , 32 , İzmir 3 gün 7 saat önce gönderdi.

bunlarda tazelerindendelikafadulden

FBI İzmir
Sokakta ağlayıp bağırarak annesine aman vermeyen çocuğu görünce gözümde güneş gözlükleri anneye yaklaşıp cüzdanımdaki ehliyeti göstererek: "İyi günler hanımefendi, ben Federal Çocuk Masasından geliyorum. Yaramazlık yapan, söz dinlemeyen çocukları isteğiniz doğrultusunda değiştirebileceğinizi hatırlatmak isterim. Şikayetçiyseniz bunu alıp yerine daha uslu bir tane verebiliriz." dedim. Kadın şapşallaştı. "Yok, ben memnunum oğlumdan." diyebildi o an sadece ama şimdi mahallede her gördüğünde yapışıp hayır duası ediyor. Oğlan mum olmuş.

immobilizer, Erkek , 27 , Ankara 3 gün 9 saat önce gönderdi.

Sempatik kas
Abartılacak derecede bir problem yok aramızda ama sürekli benimle birlikte dolaşmasından rahatsızlık duyuyor, kendimi kasıyor, hatta ondan utandığım günler oluyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kendini iyiden iyi göz önünde tutması, bu duygularımı daha çok perçinliyordu. Kendisinden kurtulmaya karar verdim. Hatta bir miktar benden uzaklaştı diyebilirim ama bu sefer de sinirli, asabi ve mutsuz biri oluverdim. Sabah patates kızartması, öğlen 1,5 porsiyon iskender, akşam karışık ızgara ve aradaki abur cuburlar ile göbeğimle barışmaya karar verdim. Adını da sempatik kas olarak değiştirdim.

loss_sin, Kadın , 39 , İzmir 3 gün 22 saat önce gönderdi.

Değişenler
Üniversitedeki kankam, beni yirmi yıl sonra buldu. Farkı şehirlerde olduğumuz için; internet ve telefon ile aradan geçen zamanda neler yaşadık, nasıl değiştik anlatma ve anlama telaşındayız. "Loss_sin hayat seni yormuş gibi, yirmi yıl önceki enerjin yok sanki! Fotoğraflarında hep hüzün var. Ben ise o yıllardan daha enerjik ve hareketliyim!" deyince ben de, "Sinan'ım biz ona enerji demiyoruz, andropoz diyoruz. Biliyorsun kırkından sonra azanıda teneşir paklıyor!" diyorum ve kankam son noktayı koyuyor: "Maşallah, aradaki zamanda değişmeyen şeyler de varmış; lafı gediğine koyup, insanı zayıf yerinden vurma yeteneğini kaybetmemişsin!"

göktaşı, Kadın , 29 , İstanbul 1 gün 21 saat önce gönderdi.

Anlayış farkı
"Acılı mı, acısız mı?" diye sorduğunda, "Orta acılı" derken; ne acılı ne acısız demek istemiştim. Lahmacunun ortasını acıyla doldur, kenarları acısız kalsın demek istememiştim lahmacun beyinli adam seni!

birtatlıhuzurxx, Kadın , 20 , Antalya 2 gün önce gönderdi.

Anlaşıldı tamam
Ailecek televizyonda adrenalin içeren bir program izliyoruz. Heyecanla atılıp "Bangi jumping yapacağım ben deeeee!" diye bağırıyorum. Ardından göğüslerimin 95 beden olduğunu hatırlatan cümle dökülüyor babamın dudaklarından: "Hööö, sonra memelerin ağzına kaçsın!" Tamam babacım, anladım ben!

magicprimo, Kadın , 31 , Ankara 3 gün 4 saat önce gönderdi.

Lanetli hediye
Sevgililer günü için erkek arkadaşıma bir hediye almıştım, sevgililer gününden bir kaç gün önce oldukça kavgalı bir şekilde ayrıldık. Dolayısı ile hediye elimde kaldı. Sevgililer gününde eski bir arkadaşım "Madem ikimizin de sevgilisi yok, beraber yemeğe gidelim." dedi. Ben de hediyeyi o arkadaşıma vermeye karar verdim, tabi o da saat akşam 7'de hiç de hoş olmayan bir şekilde beni ekince hem arkadaşlığımı bitirdim, hem de hediye yine elimde kaldı. Daha sonrasında biriyle görüşmeye başladım ve biz sevgili olduk, birkaç hafta sonra hediyeyi ona vermeye karar verdim ve o akşamdan sonra bir daha beni aramadı. Bu olaydan bir kaç hafta sonra eski erkek arkadaşımla barıştım ve hediyesini ona verdim. O da bende unuttu ve ertesi gün yine kavgalı bir şekilde ayrıldık. Biri şu lanetli şeyi benden alsın yoksa çığlık atacağım!

justlikeapill, Kadın , 25 , İstanbul 5 gün 15 saat önce gönderdi.

Üçüz
Üçüzleri olan komşumuz beni çok beğendiğini, istemeye geleceğini söylüyor. "Hangi oğlunuz için Aysel teyze?" diye sorduğumda süper bir cevap veriyor. "Üçü de birbirinin aynı zaten kızım. Sen seç, beğen, al."

ballılolipop, Kadın , 20 , Ankara 6 gün 3 saat önce gönderdi.

Anlamazdın anlamazdın
Demek ki neymiş; dolmuşta kendi kendine filmin kritiğini yaparken çok odaklanmayacakmışsın. Yoksa ineceğin durağa gelindiğinde; "Issız bir yerde inecek var." (!) diyebilirmişsin. Hadi dedin; "Bir tur daha bekle çiftliğe geçeriz abla!" cevabını aldığında bozulmayacakmışsın.

çimengözlükız, Kadın , 29 , İstanbul 6 gün 4 saat önce gönderdi.

Yumulun
Kuzenimin düğününden hemen önce fotoğraf çekimi için stüdyoya gittik. Çekimi yapacak olan kişinin ilk cümlesi ''Yumuluyormuş gibi yapın birbirinize.'' olunca yumuldular(!) iki üç kez, çekim bitti. Daha ne isteriz canım, ne şikayet ediyoruz ki?

omrumuyediniz, Kadın , 23 , Ankara 7 gün 2 saat önce gönderdi.

Numara
Artık sabrımı taşırdığı için yok yazmayı düşündüğüm sekizinci sınıf öğrencime “Çabuk numaranı söyle!” diye kükrüyorum. "Hay hay..." deyip devam ediyor “0 536 670…..” Ey öğrenci merkezli eğitim, bu kadar özgüven fazla değil mi sence?

oturanpostal, Kadın , 28 , İstanbul 7 gün 3 saat önce gönderdi.

62'den tavşan
Kocamı, odasında saatlerdir delice çalıştığı için kıyamayıp çay götürdüğümde 62’den tavşan çizerken yakaladım. Gülme krizimle aynı anda aldığım cevapla yıkılıyorum.” Ne yani popomu mu çizseydim? ”

yıldızyeli, Kadın , 35 , İstanbul 7 gün 3 saat önce gönderdi.

Herkes anladı
Balayındayken; sevişme sonrası örtüye sarılı halde kocamın ve benim fotoğraflarımızı ileride hatıra olur diye çektim mi? Çektim. Kocam de o pozları ayıklamadan balayı albümüne koydu mu? Koydu. Ben de gelen tüm akrabalara o albümü bilmeden gösterdim mi? Gösterdim. Tüm sülaleye rezil oldum mu? Oldum.

saftirikmişim, Kadın , 25 , Antalya 7 gün 8 saat önce gönderdi.

Mini çapkın
Videoda manken kız yürürken üzerine doladığı şalımsı şey düşer ve kız güzel poposunu kameraya dönerek kaçar. Video biter, başka videoyu açtığımda ise konuşmayı yeni öğrenen, iki yıllık pipi sahibi ufalığın ağzından "Abla dötü aç! " cümlesi dökülür...

mavipalio, Kadın , 34 , İstanbul

Sıralama
Çamaşırları önce açıktan koyuya, sonra küçükten büyüğe göre sıralayıp asan, bir de çamaşırın renginde mandal takma takıntısı olan annemi gördükçe evlatlık olduğumdan şüpheleniyorum.

vvvvvallahabak!!, Erkek , 24 , Avusturya

Üzüntüden
Bir akrabam, trafik kazasında ölen dayısının cenazesine bakmak icin morga gitti. Geldiğinde rahmetlinin adeta güldüğünü söyledi. "Gülecek ne varmış?" diye sormamın sebebi, üzüntü olsa gerek.

AdıAŞKSebebimin1, Kadın , 33 , Konya 1 gün 7 saat önce gönderdi.

Tabi ki hamileyim
Sen, koca karnıma bakıp; "Hamile misiniz?" diye sorarsan, ben de "Yo, 7 aydır gaz çıkaramıyorum, birikti." derim, iyi de ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…