Satmaya çalışmışlar ama siz "bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz" yazmışsınız. Yani aklınızın bir yerine gelmiş yine de :) ben olsam ağda falan yapmaz , kalan seanslara da giderdim . Niye yarıda bırakayım ki..Maalesef araştırma yapmadan gidince böyle tatsız bir sonuçla karşılaştım Alexanderite lazer sarı tüylere ve Boş alanlara atış yapılınca koyulaştırıyor ve olmayan yerlerde kıl çıkartıyor tecrübeyle sabit gittiğim yer kol ve bacağa müdahalede bulunmak istemedi yani bana herhangi bir şey satmaya çalışmadı oraya da zaten iğneli epilasyon için tavsiye üzerine gittim
Model numarası nedir? Bir de artısi eksisini yazar mısınız? Benim de alasim var, ama emin olamıyorum. Ve acı durumu nedir?? Diod makinasına lazere gidiyordum, hassas bölgeler için uyuşturucu krem sürmeden dayanamıyordumLazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor
Ayni sorulari soracaktim , benim yerime sormussunSatmaya çalışmışlar ama siz "bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz" yazmışsınız. Yani aklınızın bir yerine gelmiş yine de :) ben olsam ağda falan yapmaz , kalan seanslara da giderdim . Niye yarıda bırakayım ki..
Model numarası nedir? Bir de artısi eksisini yazar mısınız? Benim de alasim var, ama emin olamıyorum. Ve acı durumu nedir?? Diod makinasına lazere gidiyordum, hassas bölgeler için uyuşturucu krem sürmeden dayanamıyordum
Asagiya resmini ekledim. 5 kademesi var bikini bolesi 5te aciyor. 3 veya 4 te yaptim ama iyi sonuc alamadim. Koltuk alti 5te acimiyor. Cihaz cok isinirsa biraz acitiyor. Ayda bir uyguluyorum su an. Alali 6-7 ay oldu. Koltuk alti 2 seans uygulamada tamamen dokuldu. Memnunum ben acikcasi bacak almayla falan ugrasmiyorum. Yalniz cok sari tuyleri gormuyorModel numarası nedir? Bir de artısi eksisini yazar mısınız? Benim de alasim var, ama emin olamıyorum. Ve acı durumu nedir?? Diod makinasına lazere gidiyordum, hassas bölgeler için uyuşturucu krem sürmeden dayanamıyordum
Yaaa size sormak istedim.. phl.ps gercekten ise yariyormu, ne kadar sure yani seans diyeyim aydan aya yaptiginizi dusunerek ne kadar seans yaptiniz mesela kendinize, bende yillardir lazerlerde surunuyorum.. evet cok azalma var ama artik fenalik geliyor surekli seanslara gitmekten.Lazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor
Ise yariyor evet. Ilk birkac ay 15 gunde bir yapiliyor, sonra ayda bir. Yukarida da yazdim ilk birka seansta tamamen dokuluyor. Sonra ciksa da tek tuk cikiyor zaten obur uygulamada dokuluyor. Bacaklarimda batik sorunu vardi o gecti. Bikini bolgesinde ust kisimlarda epey azaltti ama asagilara uygulamak zor oluyordu ve pek ise yaramadi. Yuzume falan uygulamadim ben ama uygulayan arkadaslarim ise yaradigini soyluyordu.Yaaa size sormak istedim.. phl.ps gercekten ise yariyormu, ne kadar sure yani seans diyeyim aydan aya yaptiginizi dusunerek ne kadar seans yaptiniz mesela kendinize, bende yillardir lazerlerde surunuyorum.. evet cok azalma var ama artik fenalik geliyor surekli seanslara gitmekten.
Bikini bolgesinde zaten bitmis durumda gibiyim, ama bacak ve kol alti yaz aylarinda duzensiz gidilmekten 3-4 yildir gercekten devam ediyorum lazere. O zaman alinmaliIse yariyor evet. Ilk birkac ay 15 gunde bir yapiliyor, sonra ayda bir. Yukarida da yazdim ilk birka seansta tamamen dokuluyor. Sonra ciksa da tek tuk cikiyor zaten obur uygulamada dokuluyor. Bacaklarimda batik sorunu vardi o gecti. Bikini bolgesinde ust kisimlarda epey azaltti ama asagilara uygulamak zor oluyordu ve pek ise yaramadi. Yuzume falan uygulamadim ben ama uygulayan arkadaslarim ise yaradigini soyluyordu.
Alin bence de . Zaten kol alti ilk dokulen yer. Agdayla ugrasmaya degmezBikini bolgesinde zaten bitmis durumda gibiyim, ama bacak ve kol alti yaz aylarinda duzensiz gidilmekten 3-4 yildir gercekten devam ediyorum lazere. O zaman alinmalitesekkur ederim cok sagolun
Bendede ayni cihazdan var yüzüme ve bikini bölgemede uyguluyorum ben cok memnunum özellikle bikini bölgesindeki killar daha sert ve kalin ciktigi icin ilk zamanlar baya bir faydasini görmüstüm, siz ise yaramadi yazinca sasirdim dogrusu.Ise yariyor evet. Ilk birkac ay 15 gunde bir yapiliyor, sonra ayda bir. Yukarida da yazdim ilk birka seansta tamamen dokuluyor. Sonra ciksa da tek tuk cikiyor zaten obur uygulamada dokuluyor. Bacaklarimda batik sorunu vardi o gecti. Bikini bolgesinde ust kisimlarda epey azaltti ama asagilara uygulamak zor oluyordu ve pek ise yaramadi. Yuzume falan uygulamadim ben ama uygulayan arkadaslarim ise yaradigini soyluyordu.
Ust kisimlarda epey dokuldu ama asagilarda hic dokulme olmadi ben de biraktim. Bosuna atis gitmesin diyeBendede ayni cihazdan var yüzüme ve bikini bölgemede uyguluyorum ben cok memnunum özellikle bikini bölgesindeki killar daha sert ve kalin ciktigi icin ilk zamanlar baya bir faydasini görmüstüm, siz ise yaramadi yazinca sasirdim dogrusu.
asagilar da kararma varsa ten renginde biraz sorun olabiliyor evetUst kisimlarda epey dokuldu ama asagilarda hic dokulme olmadi ben de biraktim. Bosuna atis gitmesin diye
Bende almak cok istiorm gercekten hiç tüyünüz kalmadı mı uzun uzun mu ugrastınız saatlerce nasıl yaptınız zor mu evde bende yapmayı düşünüyorum ama ya yapamazsam diye düsünüyorm basitmi kullanımıLazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor
Alexanderite en etkili lazer cihazı.Yani erkek tipi kıllar da kullanılıyor genellikle.Erkek tipi killanmanız yoksa neden o cihazı uyguladılar,hava üfleyen,soğutuculu nice cihaz varken?Maalesef araştırma yapmadan gidince böyle tatsız bir sonuçla karşılaştım Alexanderite lazer sarı tüylere ve Boş alanlara atış yapılınca koyulaştırıyor ve olmayan yerlerde kıl çıkartıyor tecrübeyle sabit gittiğim yer kol ve bacağa müdahalede bulunmak istemedi yani bana herhangi bir şey satmaya çalışmadı oraya da zaten iğneli epilasyon için tavsiye üzerine gittim