İtinayla sorun yaratılır

Bende almak cok istiorm gercekten hiç tüyünüz kalmadı mı uzun uzun mu ugrastınız saatlerce nasıl yaptınız zor mu evde bende yapmayı düşünüyorum ama ya yapamazsam diye düsünüyorm basitmi kullanımı
Kullanimi basit tabi cok uzun surmuyor. Bacaklar biraz surebilir. Aci hissi falan da olmuyor. Agdadan daha kolay temiz hic degilse.
Kol altimda tuy kalmadi kalin oldugu icin orayi hemen gordu. Ama bacaklardaki ince sari tuyleri gormuyor. Onlar da onemli degil acikcasi zaten belli olmuyor

Lazerde ince tüylere atış yapıldığında kalınlaştırdığını ve de yayıldığını duydum da gördüm de. Şehir değişikliklerinde dolayı çok yer gezdim. Sarı tüylere atış yapmayalım yazık olur diyen uzman da vardı. Bazı kişiler yapıdan dolayı görmemiş olabilir ama yanlış uygulandığında malesef böyle sonuçlar oluyor. Bu konu istismara çok açık bir konu. Hastanesi de aynı merkezi de. İğneli olanı da gerçekten uzman ve deneyimli referansı güçlü yerde yaptırın, yüzünüzde kalıcı izler. Zaten iğneli epilasyon geniş alanlarda tavsiye etmiyorlar, yüz gibi sonuç alınması zor ve dar alanlarda güzel sonuç veriyor. kalınlaşan tüyleri de size en kolay ne geliyorsa onu uygulayın.

Lazerde ince tüylere atış yapıldığında kalınlaştırdığını ve de yayıldığını duydum da gördüm de. Şehir değişikliklerinde dolayı çok yer gezdim. Sarı tüylere atış yapmayalım yazık olur diyen uzman da vardı. Bazı kişiler yapıdan dolayı görmemiş olabilir ama yanlış uygulandığında malesef böyle sonuçlar oluyor. Bu konu istismara çok açık bir konu. Hastanesi de aynı merkezi de. İğneli olanı da gerçekten uzman ve deneyimli referansı güçlü yerde yaptırın, yüzünüzde kalıcı izler. Zaten iğneli epilasyon geniş alanlarda tavsiye etmiyorlar, yüz gibi sonuç alınması zor ve dar alanlarda güzel sonuç veriyor. kalınlaşan tüyleri de size en kolay ne geliyorsa onu uygulayın.
Kendime sadece aptal diyebiliyorum nasıl izin verdim atış yapmasına simdi en buyuk sıkıntım oldu bu , agdadan kurtulmak isterken tekrar agdaya dönüş yapacağım belki zamanla azalır teşekkür ederim cevap için

Kullanimi basit tabi cok uzun surmuyor. Bacaklar biraz surebilir. Aci hissi falan da olmuyor. Agdadan daha kolay temiz hic degilse.
Kol altimda tuy kalmadi kalin oldugu icin orayi hemen gordu. Ama bacaklardaki ince sari tuyleri gormuyor. Onlar da onemli degil acikcasi zaten belli olmuyor
Sorması ayıp bikini bölgesinde işe yarıyor mu birde ayda bir mi kullanıyosunuz

Eylül ayından itibaren Alexanderite candela cihazında lazere giriyorum ust kol ve ust bacak sarı ve boş olmasına rağmen kadın her yerime atış yaptı hatta yaparken sordum ust bacak ve kola yaparsak sıkıntı olmayacak mı diye hicbir problem olmaz ordakileride dökeriz dedi ve acı gerçekle Corona günlerinde kıllarım uzayınca yüzleştim her yerimde kıl cikti siyah ve uzun kıllar , işinin ehli olmayan hicbir yerde lutfen lazere gitmeyin ben yandım siz yanmayın merkezi ve yapan kişiyi sikayet edeceğim. Yüzümde de kıllanma sorunu başladı onun icin igneli epilasyona başlıyorum kollarımı ve bacaklarımı görünce mahvetmis seni dedi o da , resmen dertsiz başıma dert açtım simdi ben bu killardan nasıl kurtulacağım , bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz agdaya mi baslasam bir daha oraya gidip lazere girmeye korkuyorum daha iki seansım var düşüne düşüne deliricem pişmanlıktan artık uyku uyuyamıyorum bana bir fikir verin ne olur
Ben alt bacak, koltukaltı ve bikini bölgesine Alex yaptırdım. Alex'ten önce o bölgeyi jiletliyorsunuz, bence o yüzden koyulaşma/kalınlaşma olmuştur o tüylerde. Benim üst bacağım çok seyrek ve sarıdır. Bir kere Alex deneyelim, muhtemelen görmeyeceği için işe yaramaz dediler. Sahiden öyle oldu. Bir kere jiletledim ve Alex yapıldı ama sonra sarı tüyler geri geldiği için hiç boşuna devam etmeyelim, eğer rahatsızsan koluna ve üst bacağına buz lazer yaparız dediler. Alt bacak, koltukaltı ve bikinide de önce Alex ile iyice seyreltildi tüyler, sonra buz lazere geçildi. Çünkü Alex'te jiletleme olayı var. O tekrar tekrar güçlendiriyor tüyleri, bu yüzden Alex'in işlevi bittiğinde buza geçiliyor. Onda jiletle almanız gerekmiyor, tüy dökücü kremle hallediyorum ben. O da artırmıyor.
Şu an 3 aya kadar rahatım ben. 3 ayda bir tüy dökücüyle alıp buzla atış yaptırıyorum o kadar. Gerçi en son virüsten dolayı gidemedim 6 ay olacak neredeyse ama yine de çok rahatsız edici bir görüntü yok. Memnunum yani. Bence siz de üst bacak ve kol için buz lazere gidin.

Bu arada yaptırdığınız yer, hatta yapan kişi bile lazer performansında etkili. Ben güzellik merkezlerinde yaptırmaya çok karşıyım. Doktor kontrolünde bir klinikte yaptırıyorum.
Asagiya resmini ekledim. 5 kademesi var bikini bolesi 5te aciyor. 3 veya 4 te yaptim ama iyi sonuc alamadim. Koltuk alti 5te acimiyor. Cihaz cok isinirsa biraz acitiyor. Ayda bir uyguluyorum su an. Alali 6-7 ay oldu. Koltuk alti 2 seans uygulamada tamamen dokuldu. Memnunum ben acikcasi bacak almayla falan ugrasmiyorum. Yalniz cok sari tuyleri gormuyor
Bu cihaz bende zerre işe yaramadı. Yaklaşık 1 yıl kullandım. Yaptıktan birkaç hafta sonra aynı şekilde geri döndü tüyler her seferinde. Bıkıp lazere başladım artık.

Bu cihaz bende zerre işe yaramadı. Yaklaşık 1 yıl kullandım. Yaptıktan birkaç hafta sonra aynı şekilde geri döndü tüyler her seferinde. Bıkıp lazere başladım artık.
Zaten ipl sistemi tuyleri uyutur, kokten yok etmez. O yuzden ayda bir uygulanmasi gerekiyor. Ama ben 1 ay sonra bile yapsam 3-5 tane cikmis oluyor. Onlar da obur uygulamayla dökülüyor zaten

Zaten ipl sistemi tuyleri uyutur, kokten yok etmez. O yuzden ayda bir uygulanmasi gerekiyor. Ama ben 1 ay sonra bile yapsam 3-5 tane cikmis oluyor. Onlar da obur uygulamayla dökülüyor zaten
Yok benim öyle olmadı. Yani 3-5 taneden fazlaydı ve hepsi dökülmüyordu. İşime de gelmedi her ay yapmak. Şu an lazerle çok daha rahatım.

Bikini bolgesinde alt kisimlarda ise yaramadi benim. Ustleri baya azaltmisti ama. Ilk aylar 15 gunde 1 kullaniliyor, sonra tuyler azalinca ayda 1 kullaniliyor
Cok soru sordum ama kaç ayda tamamen bitti tüyleriniz?Tsk ederm buarada cvpladgnz için

Lazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor
Bendede var o cihazdan. Baya memnunum. Hatta daha önce lazere giden sonra tekrar koltukaltında kıl çıkan arkadaşımda bir kaç kere kullandı onunkilerde geçti.
Arada atış yapman gerekiyor tek sorunu bu cihazın. Ömürlük etkisi yok.

Ust kisimlarda epey dokuldu ama asagilarda hic dokulme olmadi ben de biraktim. Bosuna atis gitmesin diye
Alt kısımlarda ağda yapıp 2. Gün atış yapın.
Ben öyle yapmıştım. Kıllar daha ince çıktığı için ağdada can acısı da olmuyor.

Baska insanlarla ugrasmak yerine mis gibi ipl cihazi alin kendiniz uygulayin

ben de ev tipi lazer aleti almıştım ilk çıktığında, erasmustayken görüp görmemiş gibi atlamıştım. çenemde 4(DÖRT AH DÖRT) sert kıl çıkıyordu diye orama uyguladım 1 2 kere. şu an 1 tl kadarlık bir alanda ne beele kıllar çıkıyor tasvir etmek istemiyorum. bir gün alsam ertesi gün yine dipten çıkmış oluyor böyle bir inat yok. kalın kıl olmayan yere lazer asla asla asla yapılmamalı diye düşünüyorum, gözümün önünde tek atışla tüm kılları yok olan kadın görsem yine de fikrimi değiştirmem.

Eylül ayından itibaren Alexanderite candela cihazında lazere giriyorum ust kol ve ust bacak sarı ve boş olmasına rağmen kadın her yerime atış yaptı hatta yaparken sordum ust bacak ve kola yaparsak sıkıntı olmayacak mı diye hicbir problem olmaz ordakileride dökeriz dedi ve acı gerçekle Corona günlerinde kıllarım uzayınca yüzleştim her yerimde kıl cikti siyah ve uzun kıllar , işinin ehli olmayan hicbir yerde lutfen lazere gitmeyin ben yandım siz yanmayın merkezi ve yapan kişiyi sikayet edeceğim. Yüzümde de kıllanma sorunu başladı onun icin igneli epilasyona başlıyorum kollarımı ve bacaklarımı görünce mahvetmis seni dedi o da , resmen dertsiz başıma dert açtım simdi ben bu killardan nasıl kurtulacağım , bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz agdaya mi baslasam bir daha oraya gidip lazere girmeye korkuyorum daha iki seansım var düşüne düşüne deliricem pişmanlıktan artık uyku uyuyamıyorum bana bir fikir verin ne olur
Lazerden muzdarip olmıs biri olarak Lumea aldım kurtuldum.

Lazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor
Beyaz beyaz nokta şeklinde lekeler bırakabiliyormuş

X