• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ithal duvar kağıtlarının maliyeti

eylull

premseslerim büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
2.988
10
316
44
İstanbul
merhaba
ben evime ithal duvar kağıtlarından yapmak istiyorum nereden alındığı ve tek duvar için aşağı yukarı ne kadar harcadığınızı paylaşırsak sevinirim.

cnm istanbulda imç çarsısı var ben evime yapacaktım cok arastırdım ama vazgectim kagıda göre değişio inan 1 duvar 1000 tl ve 300 lira arasında değişir

merhaba
ben evime ithal duvar kağıtlarından yapmak istiyorum nereden alındığı ve tek duvar için aşağı yukarı ne kadar harcadığınızı paylaşırsak sevinirim.

mrh cnm

ithal duvar kağıtları pahalı ama daha uygun istiyorsan koçtaşa yada diğer yapı mark bak nekadar gideceğinegelince yaptıracağın duvarın m2 hesapla genişlik ve yüksekliği çarp genellikle duvar kağıtları 5 veya 5,5 m2 oluyor

5m2 dediğim 1 toptA 5 m2 var yapı mark 1 top 25-35 arası ama kaliteli ithal istersen onlar dolarla veya auroyla satılıyor 1 top 100 dolardan satılıyor

ayrıca cnm yapı mark satılanla ithal kağıt arasındada uygulamada yani yapıştırmadada fiyat farkı var ustaya yaptıracaksan onlar 1 topunu 25 tl ye yapıyorlar

canım ben de bu aralar onu araştırıyorum. dekodizayn adlı bir sitede çok güzel ithal kağıtlar var. mail attım fiyat listesi istedim. metrekare fiyatları 9 lira olan da var 25 lira olan da. Mesela sitedeki ürünler arasında da vinci serisi var o seridekilerin metrekare fiyatı 22 lira. bir rulodan 5 metrekare çıkıyor.

ben evime yatak odası hariç bütün odalara yaptım orayada yapıcam karar veremedim daha.oturma odası mutfak ve salondakiler ithaldi oturma odasındaki 1 top 5 m2 95 euro,salondaki 1 topta 16,5 m2 vardı oda 215 tl.mutfaktaki 1 top 5 m2 45 euro idi balkon ve çocuk odasındakiler ithal değil onlarda topu 12 tl ye almıştım kendim yapıştırdım usta parası çok tutuyodu.

topunu 25 tl ye yapıyorlar dediniz ama

eşim iç mimar ve çalışanları top hesabı yapmıyor komple evi 400 tl ye kaplıyorlar

Hayır yapışkanı çok sağlamdır zaten.Çıkarmak istediğinde bile su ile duvarlar ıslatılıyor birgün bekliyor ancak kazınark çıkıyor

ben dün mutfağımın duvarını kaplattırdım, 3metrelik bir duvar.. 200e mal oldu ..çok güzel oldu amaa

Back
X